Originally Posted by
Fhillip_Morris
φιλε μου συγνωμη που στο λεω αλλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος. δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν εμποροι μεσα στα φορουμ. αυτο θα ηταν μεγαλο ψεμα. και βεβαια υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα, την δουλεια τους κανουν και αυτοι. αλλα θα μου επιτρεψεις να θεωρησω οτι εισαι και εσυ απο αυτους τους χομπιστες των δορυφορικων που το χομπι τους ειναι να βλεπουν μονο τσαμπα νοβα.
για τον υπολογιστη που μιλας η μιση ελλαδα εχει, οσο για τα card reader και τα αλλα εργαλεια που χρειαζετε ενας χομπιστας, εχουμε οχι ενα αλλα απο 3-4 ο καθενας. αν δε σου πω και για δεκτες, υπαρχουν παρα πολλα ατομα, και παιδεια εδω μεσα που εχουν στην ντουλαπα τους πανω απο 3-4 δεκτες και λιγους λεω. εγω αυτην την στιγμη θελω αλλους δυο για να κλεισω δεκαδα. και πιστεψε με δεν ειμαι ο μονος αλλα πολλοι. απλα η αληθεια ειναι οτι με αυτες τις κωλοκαρτες, βρεθηκαν ξαφνικα απο το πουθενα πολοι τσαμποχομπιστες, σε προσκαλω λοιπον σε λιγο καιρο που θα κλεισουν ΟΛΕΣ να μπαινεις μεσα στο φορουμ και τοτε θα δεις αν υπαρχουν χομπιστες η οχι και ποσο λιγοι ειμαστε
φιλικα