η ρημάδα αρνείται να καθαρίσει.με το Titanium 1-2 Card Loader μου βγάζει (Trapping Card, please wait... Card unkown.) και με το T3tanium 1 & 2 Card Progger πατώντας erase περιμένεις για πάρα πολύ ώρα χωρίς να κάνει κάτι.η μόνη ένδειξη ότι είναι Titanium card είναι ότι αυτός που την πούλησε έστειλε με email με τα τρια "φαγητά" και το πρόγραμμα.αναρωτιέμαι, την έκαψα;ο προγραμματισμός γίνεται στα 3,58 Mhz.υπάρχει κάτι που μου ξεφεύγει.Και μην μου πείτε ρώτα αυτόν που την πούλησε.είναι πιο άσχετος από εμένα.πως θα ελέγξω αν την έκαψα;έλεγα μήπως φταίει το ότι χρησιμοποιώ λάπτοπ αλλά απ' ότι μου είπατε δεν φταίει αυτό.ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.
Gia anoixe to emk kai pata reset, ti sou vgazei?
Katevase kia afton ton loader post #659.
Nai me to emk 3.5 8a prepei na sou evgaze atr.
Na ypo8esw oti ta exeis sosta sindemena ola mias kai eixes gata, kalodia trofodosias & siriako, to tsipaki tis kartas pros ta katw, tin sixnotita 3,58Mhz kai dilomeni tin com port 1 sto programma .
Exeis kai ka8ari serial port....
tote mallon psofia karta sou edosan.
Χτες πήρα στα χέρια μου για πρώτη φορά την Tita να περάσω κι εγώ στο επόμενο στάδιο από την Gamma.
Την βάζω στον αποκωδικοποιητή που είχα από παλιά (Πανα-σατ) όπου έπαιζα και με την Gamma και μου λέει "Card Damaged"
Την βάζω σε άλλους 2 αποκωδικοποιητές (Digimax και NanoXX 9600ip με απενεργοποιημένη την κάρτα δικτύου) αλλά τα κανάλια κλειδωμένα.
Με το Τ3loader κάνω erase και περνάω το αρχείο 28/04 αλλά πάλι κλειδωμένα.
Κάνω κάτι λάθος ή είμαι οκ και θέλω άλλα κλειδιά.
Συγχωρίστεμε για την άγνοιά μου αλλά ανησυχώ γιατί με έτσουξε η τιμούλα της όταν την πήρα.
Σας ευχαριστώ....