Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 63 of 97 FirstFirst ... 133853586162636465687388 ... LastLast
Results 621 to 630 of 963

Thread: Titanium 3A 01

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: Titanium 3A

Quote Originally Posted by pepi12 View Post
    toses xiliades kartes poy kilkoforisan de nomizo na tis diathesan hompistes.to kilkoma eixe mia morfi emporioy asxeta an itan se varos tis nomimoy eterias.opote vgale mia gia panta apo to mialo oti asxoloynte xompistes.oloi epaggelmaties asxoloyntai kai an kapios agorase karta gia xompi de nomizo na mpike se diadikasia na exei ypologisti programata kai card reader gia na xomparei.
    φιλε μου συγνωμη που στο λεω αλλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος. δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν εμποροι μεσα στα φορουμ. αυτο θα ηταν μεγαλο ψεμα. και βεβαια υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα, την δουλεια τους κανουν και αυτοι. αλλα θα μου επιτρεψεις να θεωρησω οτι εισαι και εσυ απο αυτους τους χομπιστες των δορυφορικων που το χομπι τους ειναι να βλεπουν μονο τσαμπα νοβα.
    για τον υπολογιστη που μιλας η μιση ελλαδα εχει, οσο για τα card reader και τα αλλα εργαλεια που χρειαζετε ενας χομπιστας, εχουμε οχι ενα αλλα απο 3-4 ο καθενας. αν δε σου πω και για δεκτες, υπαρχουν παρα πολλα ατομα, και παιδεια εδω μεσα που εχουν στην ντουλαπα τους πανω απο 3-4 δεκτες και λιγους λεω. εγω αυτην την στιγμη θελω αλλους δυο για να κλεισω δεκαδα. και πιστεψε με δεν ειμαι ο μονος αλλα πολλοι. απλα η αληθεια ειναι οτι με αυτες τις κωλοκαρτες, βρεθηκαν ξαφνικα απο το πουθενα πολοι τσαμποχομπιστες, σε προσκαλω λοιπον σε λιγο καιρο που θα κλεισουν ΟΛΕΣ να μπαινεις μεσα στο φορουμ και τοτε θα δεις αν υπαρχουν χομπιστες η οχι και ποσο λιγοι ειμαστε
    φιλικα

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

Egw oses fores kai an prospathisw na fortwsw to fileto sto telos ths fwrtishs mou grafei: "error: writing eeprom failed" Ti na ftaiei?Mporw na kanw kati??

Senior Member zarkgeo's Avatar
    Uploads
    0

Εδώ θα διαφωνίσω γιατί πολύ απλά, και όλες οι καρτούλες να κλείσουν,πάλι εδώ θα είμαστε.
    Τόσο μας έγινε συνήθεια το forum που και φως να έχουμε και ταϊσμένες τις κάρτες,πάλι μπαίνουμε, ενημερωνόμαστε, γελάμε, βρίζουμε και περνάμε την ώρα μας.
    Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα εδώ μέσα, που θα μπαίνουμε και μάλιστα αργότερα θα έχουμε απαλλαχτεί από εμπόρους και καιροσκόπους.
    Φιλικά, Γιώργος.

Senior Member zarkgeo's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Arisstoteles View Post
    Egw oses fores kai an prospathisw na fortwsw to fileto sto telos ths fwrtishs mou grafei: "error: writing eeprom failed" Ti na ftaiei?Mporw na kanw kati??
    Φιλαράκι, για πες κι ένα γειά πρώτα...

Banned
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Arisstoteles View Post
    http://www.satsupreme.com/misc.php?do=showrules

http://www.satsupreme.com/showthread...A4%CE%91%CE%A3!

http://www.satsupreme.com/showthread...97%CE%9A%CE%91!

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Ρε γαμώτο αυτό το ρημάδι το forum....

Πρώτα είχαν όλοι Γγ και το Gammacard ήταν τίγκα με 45.000.000 posts. Τώρα πήραν όλοι Tita και αυτό το thread πάει επίσης κατά διαόλου.

Γιατί ρε παιδιά δεν αφήνετε τα περιττά λόγια και να αφήσετε λιγάκι το thread καθαρό; Το ένα μου έβγαλε αυτό, το άλλο μου έβγαλε εκείνο, το τρίτο μου έβγαλε τα μάτια... επιτέλους ρε παιδιά...

Το λέω σαν παράκληση, ας χαλαρώσουμε λιγάκι (μαζί και εγώ) και ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Χημαδιό τελείως έχει γίνει...

Senior Member viperboy's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλε μου συγνωμη που στο λεω αλλα κανεις πολυ μεγαλο λαθος. δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν εμποροι μεσα στα φορουμ. αυτο θα ηταν μεγαλο ψεμα. και βεβαια υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα, την δουλεια τους κανουν και αυτοι. αλλα θα μου επιτρεψεις να θεωρησω οτι εισαι και εσυ απο αυτους τους χομπιστες των δορυφορικων που το χομπι τους ειναι να βλεπουν μονο τσαμπα νοβα.
    για τον υπολογιστη που μιλας η μιση ελλαδα εχει, οσο για τα card reader και τα αλλα εργαλεια που χρειαζετε ενας χομπιστας, εχουμε οχι ενα αλλα απο 3-4 ο καθενας. αν δε σου πω και για δεκτες, υπαρχουν παρα πολλα ατομα, και παιδεια εδω μεσα που εχουν στην ντουλαπα τους πανω απο 3-4 δεκτες και λιγους λεω. εγω αυτην την στιγμη θελω αλλους δυο για να κλεισω δεκαδα. και πιστεψε με δεν ειμαι ο μονος αλλα πολλοι. απλα η αληθεια ειναι οτι με αυτες τις κωλοκαρτες, βρεθηκαν ξαφνικα απο το πουθενα πολοι τσαμποχομπιστες, σε προσκαλω λοιπον σε λιγο καιρο που θα κλεισουν ΟΛΕΣ να μπαινεις μεσα στο φορουμ και τοτε θα δεις αν υπαρχουν χομπιστες η οχι και ποσο λιγοι ειμαστε
    φιλικα
    Τα συγχαρητήρια μου Phillip!!!!

Από τις καλύτερες κουβέντες και προβλέψεις που έχω διαβάσει εδώ μέσα!!!!

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Ρε γαμώτο αυτό το ρημάδι το forum....

Πρώτα είχαν όλοι Γγ και το Gammacard ήταν τίγκα με 45.000.000 posts. Τώρα πήραν όλοι Tita και αυτό το thread πάει επίσης κατά διαόλου.

Γιατί ρε παιδιά δεν αφήνετε τα περιττά λόγια και να αφήσετε λιγάκι το thread καθαρό; Το ένα μου έβγαλε αυτό, το άλλο μου έβγαλε εκείνο, το τρίτο μου έβγαλε τα μάτια... επιτέλους ρε παιδιά...

Το λέω σαν παράκληση, ας χαλαρώσουμε λιγάκι (μαζί και εγώ) και ας κρατήσουμε ένα επίπεδο. Χημαδιό τελείως έχει γίνει...

Τα συγχαρητήρια μου και σε εσένα Roulitsas!!!!

Μερικοί πάντως εδώ μέσα δεν πρόκειται να καταλάβουν ποτέ ότι μερικές φορές λόγο του ότι
    η σιωπή είναι χρυσός, καλυτερα να μασάς παρά να ΜΙΛΑΣ!!!!

Banned
    Uploads
    0

Thumbs up Re: Titanium 3A

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    φιλικα
    Λυπαμαι που αργησα τοσο να δω το ποστ αυτο γιατι θα ειχα γραψει νωριτερα κατι.
    Τελος παντων ποτε δεν ειναι αργα οποτε ΜΠΡΑΒΟ φιλε για αυτα που γραφεις και η συμβουλη μου ειναι σε ολους σας να τα διαβασετε πολυ προσεκτικα αυτα τα γραφομενα.
    Λενε πολυ περισσοτερα απο οτι φαινεται οτι λενε.
    Ευχαριστουμε Fhillip_Morris.

Φιλικα Τζιμακος

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Kalietero thema gia privat chatt room wre pedia den exo ksanadei
    sas aksizoun sinxaritiria ,leo na to alaksoume to thema se euxaristies ke ypodiksis ti lete??

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    Kalietero thema gia privat chatt room wre pedia den exo ksanadei
    sas aksizoun sinxaritiria ,leo na to alaksoume to thema se euxaristies ke ypodiksis ti lete??
    Ta sunxarhthria mou kai se sena Satgeo ;)
    Polu kalh h Idea sou :)

Advertise Here