επειδη δεν το πιανω το νομημα ολης αυτης της παραφιλολογιας
ασε μην πει τιποτα να μην μας λενε οτι ζηταμε κοκκαλακια μια η αλλη φιλοσοφικη συζητηση ηταν να γινει τουλαχιστον μιλοντας για μενα ποτε δεν ζητησα η δεν "εγλυψα" για τιποτα ουτε εδω μεσα ουτε γενικα στην ζωη μου
με ενδιαφερει να μαθω αλλα εδω θα ειμαι και αργοτερα και οταν οι gamma και οι tita θα ειναι παρελθον για να μαθω εαν ποτε μεταδωθει η γνωση
ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
paidia min fagoneste adika kai paliotera eixe gini kati tetio kai kseperastike liges meres meta.... opote sinisto ipomoni ipomoni kai pali ipomoni..... (akoystike gia osys diabazoyn me prosoxi oti h nova efage time bomb sta arxia tis kiproy opote itan anamenomeno na kopsoyn prosorina ta log... girisan se 103 kai merika palia se 003 tora an kapii einai tixeri kai exoyn ayta ta arxia san backup tote tinapo..... pantos to paixnidi gia emas toys xompistes den teliose akomi.... kai opos leme edo stin elladitsa mas OTI KLIDONI KSEKLIDONI AN8ROPOY XERI FTIAXNI TO KLIDI AN8ROPOY KAI TO ANTIKLIDI) KALI IPOMONI......
FILIKA PANTA MY8OS76
Bre Senior Members ntropi ti kouventes einai aytes as kratisoume to epipedo tora sta dyskola! Oti einai nar8ei 8ar8ei. Ypomoni!
An o xaniaras exei kati 8a to dwsei apo monos tou, mi fovaste. Mporei ayti ti stigmi pou milame na douleuei na ftiaksei kati.
Pantws akomi ki an den exoun kleisei teleiws ta hsn se ligo kairo pou 8a kleisoun ola oute o xaniaras den 8a mporei na mas swsei.
KAPOIOS PIO PANO EIPE: an8ropos to kleidi....an8ropos to antikleidi.NOMIZETE..oloi eseis oti..einaikati..to makrino??oti kai na kanei i kyria se polu-polu 3 mines 8a tin ksesxisoune..pali..TOTE TI 8A KANEI? 8A ksanaksodefti??goustaro
παιδια ξεκολατε το μυαλο σας φως τερμα δεν ειναι εκει το νοημα.............. αυτο το εχουμε παρει αποφαση πολυ καιρο τωρα
το νοημα τουλαχιστον για μενα ειναι να μαθεις και κατι απο αυτην την ιστορια , δεν νομιζω οτι τουλαχιστον συγκεκριμενα ατομα εδω μεσα με την εν γενη παρουσια τους εχουν δειξει οτι ηρθαν για να γλειψουν η να αρπαξουν
η ερωτηση ηταν σαφης και δεν την ζητησα ποτε εως τωρα γι αυτον ακριβως τον λογο (και σκοταδια για τις δικες μου καρτες πλην μιας της original υπαρχουν για πανω απο 20 μερες ).
ΡΩΤΗΣΑ τωρα που εκλεισαν ολα και ουσιαστικα η πληροφορια αυτη ειναι αχρηστη σε καποιους που πιθανον την εκμεταλευοντουσαν εδω και παρα πολυ καιρο , μηπως ειναι η ωρα να μας το πει ετσι για να μας λυθει η απορια
στην πελικη πριν απο 3-4 μερες που ξαναειχα χρονο και παρακουλουθησα τις συζητησεις ειδα οτι πριν πεσουν καποιοι ανεγκεφαλοι πανω του ηταν ετοιμος (κατα δικους του υσχηρισμους να το πει)
Τωρα εαν μεσα σε 10 μερες που απεχω λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων γιναμε απο forum κλικα συγγνωμη δεν θα επαναλαβω ξανα τοσο μεγαλο ατοπημα
Ξαναλεω για να ΜΗΝ παρεξηγηθω , δεν με καινε τα σκοταδιαδεν τα εχω γιατι πληρωνω 5 χρονια συνδρομη δεν με ενοχλει αν θα το πει σημερα ααυριο η σε εναν χρονο αλλα θελω καποια στιγμη να το μαθω γιατι θα μου λυσει πολλες αποριες που εχω οσο αναφορα την δομη και την λειτουργια της καρτας
Paidia ypomoni kai katanohsi kapoioi twra doyleyoyn gia oloys emas kai emeis trwgwmaste giati den vlepoyme 2 meres ena sas lew oi gates den einai eftapsyxes ala dwdekapsyxes kai opws leei o ampeliotis.......x.a.l.a.r.a.
Kalispera ,
Osoi eixan hsn pou tous epeze proxtes kai ekleise as kanoun to kopo se ligo na tsekaroun sto log pou tha anaveso na broun c3. Athanate ellina me ta mpinelikia sou. Pame gera.
D.