Δεν διαφωνώ σ' αυτό που γράφεις, αλλίμονο. Απλά, ο καθένας ακόμα και όταν γνωρίζει καλά κάτι, δεν σημαίνει ότι εκ παραδρομής δεν μπορεί να κάνει κάποιο λάθος και στη φούρια του επάνω να επιλέξει λάθος γραμμή, γι' αυτό το ανέφερα
Όλα αυτά, αν δεν κάνω λάθος, στην θεωρία είναι μόνο. Κάτι αντίστοιχο έχει επίσης αναφέρει και ο xaniaras με τις 18άρες γραμμές. Στην πράξη όμως, έχει καταφέρει κάποιος να το πετύχει με τις 1030 γραμμές;
Αν ναι και μάλιστα έχει γραφτεί, δηλώνω μετεξετασταίος...
sygnomh alla den ksero kai polla.to arxeio moy bgazei xasan kai prov kanonika alla otan dino thn entolh gia na do to date bgazei ffff.brisko thn c3 se log 21.4 kai allazo ton prov kanonika,dino entolh gia na dw to date pali ffff.psaxno se xtesino log kai brisko 02 grammh gia update alla brisko anenergh 103 parola ayta thn pernao kai moy alla zei to date se 0b ca.to date ayto shmeinei kati?
Και με το ****49 τότε το Χασάν από τους κουμπάρους που συνεχίζει κανονικά να λογκάρεται (όπως λογκάρεται και το πρόβατό του) και έχει γίνει 1030 από την 1η Απριλίου και μετά (αν θυμάμαι καλά), γιατί δεν πιάνει το κόλπο με την ίδια διαδικασία, εφόσον δεν νομίζω να μην υπάρχουν οι κατάλληλες γραμμές από τόσο πρόσφατα;
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις διευκρινήσεις σου.
Επ' ευκαιρία, τώρα που σας βρήκα και είστε ζεστοί, έχω άλλη μία απορία. Δοκιμάζοντας το πακετάκι με τα συγκεντρωτικά NP Files που ανέβηκε πρόσφατα και κοιτάζοντας στα logs πρόσεξα ότι υπάρχουν αρκετά Χασάνια που ήταν νεκρά για κάποιο διάστημα (τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο και πίσω) και ξαφνικά στις 19 Απριλίου εμφανίζονται μόνο μία φορά C3 γραμμές που αντιστοιχούν σ' αυτά τα Χασάνια και μάλιστα περνιέται κανονικά το update στη γάτα (EMM SUCCESFUL) και αλλάζει το πρόβατο (χωρίς βέβαια να υπάρχει φως και date). Ξέρετε τι συνέβη στις 19 Απριλίου και τι ακριβώς είναι αυτό το φαινόμενο με αυτές τις μοναδικές C3 γραμμές για κάθε ένα από αυτά τα Χασάνια που ήρθαν από το πουθενά και μετά εξαφανίστηκαν πάλι;
΄
αυτό με τους κουμπάρους, με έχει παιδέψει πολύ το άτιμο κι εμένα είναι η αλήθεια...
αλλά έλα που δεν κρατούσα συνεχόμενα Logs για τους κουμπάρους να βάλω μια σειρά!!
τώρα για το άλλο που λες (C3) πολύ κουφό και ίσως να ανήκει σ' αυτό που λέει κι ο xaniaras... παραπλάνηση. εκτός κι αν ήταν κάποιος που είχε διακόψει, ζήτησε ανανέωση, τον ενεργοποιήσαν ως είχε και μετά τον αναβαθμήσαν onair.
και παρεμπιπτόντως, για την αλλαγή prov που γράφαμε πριν, τελικά σε 1,4 τίποτα... σε 1,6 & 1,7 κανονικά αλλάζει με το κόλπο.