Οι εξελιξεις φιλοι μου ( αμφιπλευρες ) θα αιφνιδιασουν και εσας και εμενα και πολους αλλους .
Και εγω δεν κανω προφητειες ενταξει ? ( για να ξερουμε τι λεμε και κανουμε ) η προιστορια το λεει.
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ειπα.
Φιλικα Τζιμακος![]()
Οι εξελιξεις φιλοι μου ( αμφιπλευρες ) θα αιφνιδιασουν και εσας και εμενα και πολους αλλους .
Και εγω δεν κανω προφητειες ενταξει ? ( για να ξερουμε τι λεμε και κανουμε ) η προιστορια το λεει.
Προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι ειπα.
Φιλικα Τζιμακος![]()
ekei einai oli i istoria!!!!
i gata stamatise na paragete edo kai 1.5 xrono peripou!!
Epeidi omos tous noveous tous mpikane kavouria stis tsepes anti na allaksoune sistima allaksane kartes!!!!!
simperasma???
Siga min perimenan oi kartoparagogoi tous noveous!!!!!
Kainouria karta!!!
kainouries paraggelies!!!
kainouria esoda!!!!
Idioi pelates!!!
Idies aidies stin TV!!!!!![]()
Ρε παιδια δεν ηθελα να συμετεχω αλλα γιατι ποση επιθεση...
οσος χρονος εμεινε στην tita εχει μεινει και στην γατα και τουμπαλη ολες στα ιδια βασιζονται ειναι φανερο πλεον αυτο..
ολοι ξερουν επισης καλα οτι υπαρχουν γατια που παιζουν μια χαρα απλα δεν ειναι προς τα εξω αυτα...
δεν καταλαβαινω ομως τα νευρα και τον ζηλο το να πεσουμε να φαμε οσους λενε οτι ναι υπαρχει ελπιδα.
ολοι με τον α η β τροπο εχουν προσφερει σε αυτο το forum και ειναι κριμα να κρινουμε ποιος ξερει η δεν ξερει κατι.
Εκτος εαν καποιος σας εχει εγγυηση οτι το γατι δεν υποστηριζει 103 οποτε να βγουμε να το πουμε χυμα και να ληξει η ιστορια αλλα ξερετε κατι, δεν με πειθετε.Αφηστε λοιπον τον καθενα να λεει την γνωμη του και κρατηστε οτι θελετε απο αυτην.
Δεν θεωρω ομως κοσμιο να βγαινετε και να επιτηθεστε σε οποιον λεει κατι αντιθετο και ιδιος με αυτον τον τροπο.
Εαν απο την αλλη υπαρουν αλλα συμφεροντα που δεν τα γνωριζω παρακαλω ενημερωστε μας να μην ενοχλουμε.
Στην ερωτηση το ποιος θα την αναστησει, θα σου απαντησω απλα τα αρχεια που κρατανε κρυμενα για να προωθησουν την tita .
Εκτος εαν εχεις αλλη εξηγηση πως εμπορος σημερα ανοιξε 3 διαφορετικες καρτες για 10 ευρω την καθεμια με το ιδιο αρχειο και 3 διαφορετικα HNS μπροστα στα ματια μου
το συμπερασμα απο ολα αυτα
παντα ειτε με γατα ειτε με τιτα ειτε με την επομενη που ειναι πολυ κοντα θυματα θα ειμαστε οτι και εαν γινεται
αυτα και παντα φιλικα και χωρις διαθεση με αντιπαραθεση
lipon gia na telioni to 8ema an iparxoun hsn klp. iparxoun para pola k c3 k cb kai idika apo cb ginete xamos.........apla opos eipe pio enas filos ta kratan gia thn titan gia na vgazoun eki otan klini ena arxio na vgazoun allo..........kai kati akoma gia ena filo pou eipe oti enas emporos anixe tris kartes me ena arxio k edosan diaforetika hsn ma fisika k h tita den einai oles idies exoun k diaforetiko script kai ka8e script dini toulaxiston 2 diaforetika hsn .....
filika bab
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΙΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ?
βρε φιλε satgeo αν εχεις αυτα που λες καθε εβδομαδα γιατι δεν εχεις ανεβασει κανενα αρχειο εδω να δουν φως οι φιλοι που εχουν την καρτα και μπαινουν καθε μερα εδω προσπαθοντας να βρουν μια λυση ?
Geia soy polterako !! Moy elypses !!!!!!!!!!
ADIKO TO BAN !!!!!!!!
Epanyr8a drymiteros !!! Wra gia doyleia kairos na anstasisoyme ta gatakia kai na dosoyme ena ma8hma sthn NOVA !!!!