Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 219 FirstFirst 12347122752102 ... LastLast
Results 11 to 20 of 2189

Thread: GammaCard 01

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Re: GammaCard

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Σταθη καλησπερα καλημερα πες το οπως θες ,σωστο αυτο που λες.
    Αυτο που δεν ξερω και αν θες το απαντας αν εχει καποιος emm blocker στο CCcam της μορφης 06 οπως το εχω εγω ειναι κακο υποθετω σε σχεση με αυτο που ειπες?
    Φιλικα Τζιμακος
    Χθες είχα μια τέτοια κουβεντα ακριβώς. Και εγώ 06 εχω αλλά ο Σίφης ο κομμωτής, μου είπε οτι κοβει κάποια μηνιαία updates και δεν ειναι καλό. Πρέπει να ειναι 04 απο οτι εμαθα. Θα μαθω περισσοτερες πληροφοριες και θα σας πω.

Δεν ειναι off-topic το θεμα καθώς μιλάμε πάντα για τα updates της gamma αν και ισχύει και για original αυτο.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

kalispera se olous.ta log ya simerina einai kai gia tita kai gia gates??exw gata pou ekleise prin mia evdomada,apo ta log ayta exw vrei arketa me apotelesma successful alla apo fws tipota...an exei kapoios kati perimenw,eyxaristw.

Senior Member andros82's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by geoge d View Post
    kalispera se olous.ta log ya simerina einai kai gia tita kai gia gates??exw gata pou ekleise prin mia evdomada,apo ta log ayta exw vrei arketa me apotelesma successful alla apo fws tipota...an exei kapoios kati perimenw,eyxaristw.
    Opoios exei paromoio provlima prepei na dokimazei me O2 grammes kai na kanei update to date tou provatou. Odigies edw sto post 12 tou filou polteris

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

cy blepei kaneis me thn gata?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by mv_best View Post
    nai file mou.
    Αν θέλεις δείξε το μονοπάτι για τους κουμπάρους

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Εγώ με τη σειρά μου έχω μια άλλη απορία, για κάτι που μου πρόσεξα για πρώτη φορά.

Στην προσπάθειά μου να αναστήσω μετά από καιρό μια F.12 OS 1.6 και περνώντας τα τελευταία αρχεία που έχουν ανέβει στο αντίστοιχο θέμα, πρόσεξα από τα logs 24-25/03, που υπάρχουν και στο θέμα με τα Log Files, ότι το Χασάν που έπαιρνα ταίριαζε απόλυτα με 5 γραμμές και πιο συγκεκριμένα με 3 από 24/03 και 2 από 25/03. Επιπλέον με χρονολογική σειρά από την πιο παλιά στην πιο πρόσφατη γραμμή, η δεύτερη, η τρίτη και η πέμπτη είναι ακριβώς οι ίδιες.

Έτσι ξεκίνησα να τις φορτώνω μία - μία από την πιο παλιά στην πιο πρόσφατη για να δω αν θα αλλάξει το πρόβατο και πράγματι αυτό συνέβη. Το περίεργο είναι το εξής. Οι τέσσερις από τις πέντε γραμμές μου έδωσαν κανονικά το σωστό πρόβατο και όλα καλά. Η μία όμως γραμμή, η τέταρτη σε σειρά, μου έδωσε εντελώς άσχετο πρόβατο, του οποίου το group δεν εμφανίζεται πουθενά στα αντίστοιχα 02 logs από την ίδια ημερομηνία. Δηλαδή λίγο πιο αναλυτικά:
    1. 24 Μαρ 2010 19:25... 824038C3... (σωστό πρόβατο)
    2. 24 Μαρ 2010 19:47... 824038C3... (σωστό πρόβατο)
    3. 24 Μαρ 2010 20:10... 824038C3... (σωστό πρόβατο - ίδια γραμμή με τη 2)
    4. 25 Μαρ 2010 05:56... 824038C3... (άσχετο πρόβατο που δεν υπάρχει καν στα 02 logs)
    5. 25 Μαρ 2010 06:41... 824038C3... (σωστό πρόβατο - ίδια γραμμή με τη 2)
    Έχει κάποιος ιδέα γιατί συνέβη αυτό και τι μπορεί να σημαίνει;

Senior Member mv_best's Avatar
    Uploads
    0

paidia me dokimi mono apo ta arxeia pou exoun vgei,fortosa kapoio apo ta arxeia kai paizei kai kathe vradi sto mgm.

Uploads
    0

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    cy blepei kaneis me thn gata?
    Και η F.12 OS 1.6 που αναφέρω λίγο παραπάνω βλέπει cy με το ίδιο αρχείο που έδωσε νησιώτικο φως στους περισσότερους πριν κάποιες μέρες. Απλά η συγκεκριμένη παίρνει εντελώς διαφορετικό Χασάν και Πρόβατο από αυτό που μας άφησε χρόνους χθες. Προφανώς έχει να κάνει με το κλασικό θέμα του index key της κάθε γατούλας για το πώς θα χωνέψει την κάθε τροφούλα. Βέβαια εγώ δεν μπορώ να το εκμεταλλευθώ το συγκεκριμένο, γιατί το firmware του δέκτη μου δεν μπορεί να χωνέψει σωστά το Χαλούμι και απλά το αναφέρω εντελώς ενημερωτικά, επειδή ρωτήθηκε.

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Και η f.12 os 1.6 που αναφέρω λίγο παραπάνω βλέπει cy με το ίδιο αρχείο που έδωσε νησιώτικο φως στους περισσότερους πριν κάποιες μέρες. Απλά η συγκεκριμένη παίρνει εντελώς διαφορετικό Χασάν και Πρόβατο από αυτό που μας άφησε χρόνους χθες.
    na to diorthoso ligo... kamoia karta POY GRAFTIKE META to kleisimo yparxei poy na doyleyei? aytes poy doyleyoyn apo prin aplos piran allo 1 update...

Uploads
    0

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    na to diorthoso ligo... kamoia karta POY GRAFTIKE META to kleisimo yparxei poy na doyleyei? aytes poy doyleyoyn apo prin aplos piran allo 1 update...
    Αυτό τότε θα σου το απαντήσει κάποιος άλλος φίλος που η κάρτα του έπαιρνε τα ίδια στοιχεία μ' εσένα. Εμένα γράφτηκε χθες το βράδυ (δεν την είχα στα χέρια μου νωρίτερα γιατί δεν είναι δικιά μου, αλλά ενός κολλητού), δηλαδή πολλές ώρες μετά το κλείσιμο και είναι μια χαρά φωτεινή, αλλά όπως έγραψα και λίγο πιο πάνω, παίρνει εντελώς διαφορετικό Χασάν και Πρόβατο που δεν επηρεάστηκε καθόλου από τα χθεσινά updates.

Advertise Here