Σε κάποια άλλη σελίδα ανέβηκε κάποιο αρχείο που και καλά είναι για όλες τις γάτες, σε δοκιμή σε F11 δεν άναψε η λάμπα, δεν ξέρω αν το δοκίμασε κάποιος άλλος.
Περιττό να πω πως ανέβηκε εκεί αμέσως και του satwiki.
Σε κάποια άλλη σελίδα ανέβηκε κάποιο αρχείο που και καλά είναι για όλες τις γάτες, σε δοκιμή σε F11 δεν άναψε η λάμπα, δεν ξέρω αν το δοκίμασε κάποιος άλλος.
Περιττό να πω πως ανέβηκε εκεί αμέσως και του satwiki.
Αν εννοείς το 25_differed_cards ουτε και σε εμένα . Στο prv00 βγαζει to FFFFFF.
kalimera me ola ta arxeia poy anebikan tis teleytaies meres eide kapoios fos kai an nai me pio apo ayta?
Την καλημερα μου και χρονια πολλα σε ολους.
εχουμε και λεμε ,
Νο1 gr_to_25_diferent_cards μου ανοιξε σε 3 διαφορετικα HSN'S ....CF - ....16 - ....D9 100% TESTED
No2 SPECIAL_FINIKAS_DORO_FOR_10_TYPES.rar μου ανοιξε 1 HSN ....54 100% TESTED
No3 mchellas_11.02.20092.gam μου ανοιξε 1 HSN ....01 ( EINAI FA5 ΝΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ FA5 ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ 1/50 ) 100% TESTED
ΑΥΤΑ.
Periergo?????
Me to 11.02.20092 otan to hsn teleionei se 01....H karta den eine FA5 se mena sthn karta pou mou edose to hsn 01, eidose me 03-04-2008 to hsn XXX264?????
Eno h FA5 dinoun teliko hsn E1.....Olles oses exo dokimasei.......
Κάτι για os 1.6 υπάρχει ή τζάμπα παιδεύομαι?
kαι γω αδερφε τρελλαθηκα οταν το ειδα εχεις δικιο γι'αυτο ειπα οτι ειναι πολυ σπανιο ....... για να σιγουρευτω του ξαναπερασα σταμπαρισμενα (fa5) αρχεια που δινουν hsn ....5d - ....5c - μετα το ξαναπερασα αυτο που λεμε στην αρχη και μου εδωσε ....01 και δουλεψε.
δεν ειμαι και master αν καπου κανω λαθος στην εκτιμηση μου δεχθειτε την συγνωμη μου , απλα αναφερω αυτα που εκανα
φιλικα