Για καποια παιδια που ρωτουσαν παραπανω, φορτωθηκαν σημερα 2 γατες αγνωστης ρατσας (F) και η μια επαιξε gr ενω η αλλη cy. Με log φυσικα και με τα γνωστα αρχεια εδω
Για καποια παιδια που ρωτουσαν παραπανω, φορτωθηκαν σημερα 2 γατες αγνωστης ρατσας (F) και η μια επαιξε gr ενω η αλλη cy. Με log φυσικα και με τα γνωστα αρχεια εδω
Μου συνέβει κάτι πολύ παράξενο και θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω μια gamma με cy (μόνο). Βλέπω κανονικά (ελπίζω για αρκετό καιρό ακόμα). Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, πήρα την κάρτα στο χωριό μου. Εκεί δεν έλεγε να ανοίξει με τίποτα. Μόλις την έφερα πίσω νασου πάλι το φως!!! Τί μπορεί να φταίει; (Οι αποκωδικοποιητές είναι και οι δύο VTech).
Λοιπόν, σύμφωνα και με τον τυφλοσούρτη του CCcam.cfg αλλά και με την καθοδήγηση του Σίφη του Κομμωτή, έχουμε τα εξής:
# 00 - nothing
# 01 - sa blocked
# 02 - ua blocked
# 04 - ga blocked
# and sum of for combinations
01 sa = emm updates για τους providers
02 ua = emm updates για συγκεκριμένα HSNs κατ επιλογήν (date updates, chid updates κ.λ.π.)
04 ga = emm updates που για τις απλές κάρτες δεν κάνει τπτ. Κάνει για pvr updates και τέτοια.
sum of combinations = συνδυασμοί των παραπάνω άρα,
06 = 04 + 02 = ga & ua κομμένα
05 = 04 + 01 = ga & sa κομμένα
03 = 01 + 02 = sa & ua κομμένα
07 = 01 + 02 + 04 = sa & ua & ga κομμένα
Αν λοιπόν κόψεις, τα ua και τα ga τι χάνουμε; Τα dates και τα updates για συγκεκριμένα HSN (που πιθανόν να έχει και η κάρτα μας) και άρα κάποια στιγμή, θα φάμε πόρτα γιατί κάτι δεν θα πάρει και θα κλείσει. Τα sa δεν τα κόβουμε ποτέ, γιατί βάση του HSN μας, κάνει update τον provider που έχει η κάρτα μας. Τα ga μπορούμε να τα κόψουμε γιατί δεν είναι για απλές κάρτες.
Τι κερδίζουμε αν τα κόψουμε; Traffic στην κάρτα μας (ειδικά σε περίπτωση που δεν βλέπουμε μόνο εμείς απο αυτήν....).
Άρα η καλύτερη επιλογή είναι το 04.
Αυτάααααααα.....
to 04 pou les einai eidiko emms gia ta tsodokanala tipote allo
genika me blocker den kerdizeis kati an einai na kopi 8a kopi
afou den 8a perni up date ..efoson edoles typou kill den yparxoun
ta <<trela>> c3 einai apo to software tis niveas px 00103 ///
kati san afto to exoume off kai meta to hsn pernaei meta ta 000 ..osoi
eiste parathritikoi 8a to exete di
Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια,έχω μια γάτα με os 1.4 και πρόσφατα έκλεισε(έπαιζαν μόνο τα Cy) της πέρασα ένα αρχείο από το φόρουμ με το οποίο μια άλλη γάτα μου με OS 1.4 παίζει μόνο τα gr,μου έβγαλε και HSN και prov αλλά δεν ανοίγει ,αν την αφήσω στον δέκτη όλη την νύχτα λέτε να ανοίξει?
Ευχαριστω πολυ και τους δυο σας για τα πολυ ενδιαφεροντα που γραψατε.
Οφειλω να ομολογησω ομως πως τωρα μπερδευτηκα χειροτερα,γιατι ανεκαθεν χρονια τωρα στο CCcam χρησιμοποιω το emmblocker αλλα τωρα με προβληματισατε και με βαζετε στο τριπακι να ξεκινησω να κανω δοκιμες.Αυτο δεν ειναι κακο βεβαια ο ελευθερος χρονος απλα δεν περισευει.
Παντως τελικα το βλεπω θετικα και σας ευχαριστω παρα πολυ.
Φιλικα Τζιμακος![]()
Plires kai katanoito
ua = Unique Address emm
sa = Shared Address emm
ga = Global Address emm