Jimmako,
Καλησπερα μου βγαζει αυτο,και δεν εχω ιδεα τι ειναι :).
Card's Answer S1: 02 01 00 02 99 99 99 00 A7
Card's Answer S2: 0201000299999900A7
Jimmako,
Καλησπερα μου βγαζει αυτο,και δεν εχω ιδεα τι ειναι :).
Card's Answer S1: 02 01 00 02 99 99 99 00 A7
Card's Answer S2: 0201000299999900A7
kalhmera ,
ena file moy vgazei hsn --- i c3 loggarete eos febrouario
kai exo c2 apo 25/3. den exo poio neo log arxeio.
otan pao na peraso tin c2 pou vrisko sto log 25/3 mou leei no succesful
kai den allzei to prov.
kano kati lathos ?
mporei na voithisei kapoios pio sxetikos ?
i c2 einai 103 kai oxi 003.mallon ayto einai ??!!.den einai energo to prov
oi 1.6 pezoun me to File Type: rar Nova_NP1_*****.rar (14.3 KB, 1247 views) sta arxeia kartes xoris sxolia selida 9 post 88 kai me log imeras mias kai dinei update min mou stelnete pm den exo 1.6 aplos aniksa mia enos filou kai sas to leo pliroforiaka opoios exi 1.6 as to dokimasi den exei na xasi tipota
parakalo oxi pm ayta pou eiksera sas ta eipa den tha svino pm kathe 5 lepta den exo kati neo
mages ebrethei fos apo kartoyla poy ekleise simera to proi.thymiste moy enas pos brisko to os tis kartas na to bro kai na sas po pio einai oste na boithiso aytoys poy exoyn to idio.yesssssssssssssssssssssssssssssssss s
y.g.oxi pm paidia mexri na bro to os tis kartas kai meta tha sas po ok?
filaraki einai ligaki pipsokindyno ayto tora pou thelis......me emk an kaneis clean kai meta reset tha sou vgalei to os
stin epomeni grammi meta ta dyo megala parathyra!!! synexeia apo to ATR!!!
kapos etsi einai!!!!
paidia exw vrei 3-4 energa prov se poly prosfata log.(003 kai oxi 103).
den exv poly prosfata log gia c3.opote den mporw na kserw an einai energa ta hsn.
Otan pernaw thn grammi c2 mou bgazei no success.
mporw na steilv ta hsn kai ta prov se kapoio mod na mou pei ti ginetai ?
Καλησπερα κυριες και κυριοι και απο εμενα.
Για καποιους ισως φανω γραφικος και μονοτονος και καποιοι θα πουνε τι μας πρηζει παλι αυτος ο μα@@@ας,και καποιοι πιθανον και χειροτερα,απλα στεναχωριεμαι με καποια πραγματα που βλεπω να γινονται παλι οποτε χαλαλι το βρισιμο που θα μου ριξετε,εγω την ποναω και την αγαπαω την Ελληνικη κοινοτητα και γιαυτο θα ξαναπω.....
Ο πανικος και η βιασυνη ειναι ο χειροτερος συμμαχος-συμβουλος δεν το ξερετε?Εκλεισε πριν μια ωρα η καρτα σας?Ε και τι εγινε ρε παιδια δηλαδη?Αρρωστησε σοβαρα καποιος δικος σας η εσεις ?Καταστραφηκατε οικονομικα η σε προσωπικο επιπεδο ? Δυο απλα παραδειγματα εβαλα.Αυτα θα ηταν ισως λογοι για να βιαστητε να κανετε κατι παρορμητικα η να πανικοβληθητε και να κανετε ατσαλα πραγματα.Νιβεα δεν θα δειτε για λιγο ρε παιδια δεν παθατε τιποτα ετσι δεν ειναι?
Αφιερωστε μια φορα λιγο απο τον χρονο σας να διαβασετε αυτους τους ρημαδοκανονες του φορουμ για να γλυτωσετε απο ενα σωρο προβληματα,για καποιο λογο ειναι εκει αναρτημενοι δεν ειναι για πλακα,ετσι δεν ειναι δεν νομιζετε?
Επιτρεπεται να αναγκαζονται οι moderators να δινουν καρτες σε μελη για παραβιασηι στοιχειωδων κανονων οπως δημοσιευση email ,πρωτη φορα το ειδατε οτι δεν επιτρεπεται,η νομιζετε οτι αυτοι το ευχαριστιουνται και το κανουν? Δεν εχουν τιποτα καλυτερο να κανουν νομιζετε?
Τελος παντων λυπαμαι που τα γραφω αλλη μια φορα αυτα αλλα με ενοχλει να δινουμε ετσι για πλακα δικαιωματα να μας την λενε οι υπευθυνοι του φορουμ σε ολη την Ελληνικη κοινοτητα.Καποιοι εδω μεσα ειναι γραμμενοι χρονια τωρα εδω μεσα και δεν μιλαω για τον εαυτο μου για αλλους μιλαω,δεν σεβεστε αν μη τι αλλο αυτους που την ξεκινησαν αυτη την παρεα εδω μεσα?
Συγνωμη για την πολυλογια μου ετσι μου βγηκε και τα ειπα.
Παρακαλω πολυ καποιος απο τους mods να σβησει το ποστ μου δεν επρεπε καν να το γραψω εδω γιατι υπαρχουν αλλα καταλληλα σημεια απλα ξερω οτι εδω θα προλαβω να το δουν καποιοι γιατι εδω γινονται οι σφαγες για την κ@λο νιβεα τους το χειροτερο δορυφορικο συνδρομητικο πακκετο οχι της Ευρωπης αλλα του κοσμου ολοκληρου
Φιλικα Τζιμακος![]()
8elo na enimeroso oloys toys filous toy forum.simera diapistosa ta exis me to file toy filoy mdrmc #114.
Anoixa ta kipriaka se f16, f14, f8 me os1.6 kai to paraxeno se f17 me os1.6 anoixa ta gr.Anoixan ola amesos.
geia se oli ti parea. molis sxolasa k ida k to skotadi ths fa5 mou alla poli iremia diapistwsa sto forum? exasa kapia enimerwsi i apla pernw apofasi oti den iparxei kati? ite etsi ite allios de xa8ike o kosmos