nomizw oti o pio katalilos sto 8ema na mas dwsh merikes plirofories einai o xaniaras..........
nomizw oti o pio katalilos sto 8ema na mas dwsh merikes plirofories einai o xaniaras..........
Την είχα προσέξει κι εγώ αυτή τη συμπεριφορά του prov10 σε σχέση με τις 12άρες γραμμές του αρχείου "CY for ever". Επίσης η τελευταία 38άρα άλλαζε και το Χασάν (τουλάχιστον στη δικιά μου F.11 αυτό έκανε) και θεωρητικά πάντα (απ' όσο μπορώ να καταλάβω) δημιουργήθηκε το αρχείο για να δημιουργήσει μια μάσκα πάνω από το Χασάν και το Prov10, ώστε να μην πάρουν τα τελευταία "θανατηφόρα" updates κι έτσι να μην κλείσει το αρχείο, κάτι που στην πράξη αποδείχτηκε ως μεγάλη μούφα.
Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ο μια τυχαία γεννήτρια Χασάν ή Prov, σε καμία περίπτωση δεν είναι αρκετή. Θυμάμαι πριν λίγο καιρό μαθήματα του snakie και του Xaniaras που μας έδινε κάποιες γραμμές, για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τη φιλοσοφία της γάτας και το πως παράγονται τα Χασάν. Μάλιστα κάποιοι είχαν ζητήσει συγκεκριμένο Χασάν (που ήταν ενεργό τότε) και τους είχαν δώσει την κατάλληλη γραμμή για να το φτιάξουν. Όμως προφανώς οι γάτες ποτέ δεν έπαιξαν. Γιατί απλούστατα η παραγωγή Χασάν και Prov από μόνη της δεν επαρκεί. Χρειάζεται να εμπεριέχονται και τα τρία κλειδιά της αποκωδικοποίησης, ώστε οι γραμμές να είναι πλήρεις και δεν ξέρω αν μπορεί να δημιουργηθεί randomizer, έχοντας μέσα και αυτά τα κλειδιά. Όσα γράφω είναι συμπεράσματα απ' όσα έχω διαβάσει μέχρι σήμερα εδώ μέσα και μόνο ελάχιστοι γνωρίζουν τα πάντα για τη γάτα και μπορούν να δώσουν απαντήσεις ή να βοηθήσουν περαιτέρω τώρα που φαίνεται να είμαστε στα τελευταία.
Ελπίζω, αν μπορούν και θέλουν, να το κάνουν...![]()
kalispera kirioi pano se ola ayta pou lete .prin kairo eixa trelethei me ton stratigo xaniara giati elege oti to fevrouario exrxete to oristiko telos tis gatas.kai ego epemena kai epimeno oti i gata tha pethani mono i kiria paei se ird3 .tora gia osous i gates tous pinane kathiste pano apo enan ypologisti opos ego kai xaniaras kai diavaste ligo asxolithite. fos yparxi akoma gia poli kairo sti gata
an gnorizei kapoios gia poio file milaei o mika1961.......mia voithia!!
enta3i file mou esei pisteyeis oti iparxi gia poli kairo ti kai bgazoun ola ta arxeia stin fora tote np ktl?ego den mporo na katalabo me poia logikoi to les ayto oti iparxi fos?
Zyp_NP_ gam 8 katalafate;e
den ksero an eimai mankas ala emena doyleyh hsn shmerno.
ti einai auta pou les re megale an ta les afou iparxei apleto fws dwse ena file mono min dineis ta pola!!
ti se niazei afou iparxei apleto akoma dwse ena mono na pistoume toulaxiston.
yg.kai gw kathisa panw apo enan ipologisti kai diavaza oli mera kai exw anoixei 35 kartes eleos:P