* Fausto supports ALL the common protocols: newcamd, radegast, camd33/35 (tcp + udp), gbox and CCCAM!!
An diathetei ena apo afta ta protokola epoikinonias nai!!!
alla afto einai kati pou tha mas to peis esi mias kai eisai o katoxos tou dekti!!!
Rikste kai mia matia se vplug!!!
http://www.satsupreme.com/showthread...179#post586179
kala asta na pane ora pou einai.... se afta pou egrafa ekana to cccam me ta cardSpliter (asyrmata) ena... mallon mas xreiazetai ypnos xexe
gia ton Head tha koitakso an exei protokolo pou tairiazei kai tha to anafero giati eixa dei paliotera pos to exoun arketoi sto forum.
Παιδια οσον αφορα τα DM ΔΕ χρειαζεται κανενα rs232!Τα πραγματα ειναι απλα:κανεις εγκατασταση το exe στο pc,περνας τις ρυθμισεις στη καρτελα server-configuration(τη Ν line) μετα πας στο cccam.cfg περνας και εκει τη Ν γραμμη και τελος!Δηλαδη το pc δουλευει ως server και το dm ως client!Οποιος εχει στησει servers/clients σε DM θα το κανει ευκολα!
an katavala anoigei ta cy me v-plug poly kalo pame pali sta palia.
erotisi mono se afto to image douleyei ??
Καλημερα....
Εχω εναν ξεχασμενο yumatu combo στην κρεβατοκαμαρα και απο οτι εχω καταλαβει
μπορει να αξιοποιηθει με αυτο το θαυματουργο προγραματακι....
Αν ισχυει αυτο, θα το φερω στο σαλονι διπλα στο pc και στην τηλεοραση,
μονο που οσο κι αν εχω ψαξει googlαροντας ολο πεφτω σε κατι τουρκικες, τσεχικες(;) κτλ σελιδες
και δεν βγαζω ακρη....
Με οσα μπορεσα να καταλαβω θα χρειαστω το fausto, καποιο προγραμμα επικοινωνιας του δεκτη με τον υπολογιστη (την τελευταια του αναβαθμιση την εκανα πριν χρονια και μετα απο format το εχω χασει - την γατα, παντως, την επαιζε), οπως και καποια αναβαθμιση
....
Βρηκα ενα tutorial με φωτογραφιες για το fausto, αλλα ειναι στα τσεχικα(;) και οπως εναι φυσικο δεν καταλαβαινω τιποτα...
Αν καποιος ειναι γνωστης κι εχει τα καταληλα εργαλεια, ας βοηθησει ...
Συγνωμη αν ζηταω πολλα, αλλα η αληθεια ειναι οτι με αυτο το νταλαβερι με τις γραμμουλες δεν εχω ξανασχοληθει....
Το οτι εχω fo****et σαν provider ειναι τοooσο μεγαλο προβλημα;;;;;;
Kalimera sto forum,
Ena bravo sto team gia tin katapliktiki doulia tous.
Alla pia h diafora apo to na stelneis ta keys sto var/keys enos dm kai na pezeis apo ekei?
Ousiastika an exeresoume ta dm einai ena poly kalo ergaleio gia tous ypoloipous dektes pou to ypostirizoun. Opote gia na min yparxoun ka8e fora ena swro update gia ka8e dekti (kai an vgei) pezeis me fausto (oson kairo fysika 8a ypostirizete kai afto me keys).
Καινούργιο κοσκινάκι μου... έλα να σε κοσκινήσω!!!!
Το Fausto είναι ένα multicam δλδ υποστηρίζει πάρα μα πάρα πολλά πρωτόκολλα επικοινωνίας είτε μέσα rs232 είτε μέσω season είτε μέσα ip server (newcamd, radegast κ.λ.π.). Ταυτόχρονα μπορεί να είναι και client του οποίου μετά τα CWs (καθαρά κλειδιά αποκρυπτογραφημένα) μπορεί να τα κάνει αντίστοιχα ΟΤΙ θέλουμε και να τα στείλουμε ΟΠΟΥ θέλουμε με έναν απο τους παραπάνω τρόπους που αναφέρονται.
Σύντομα θα έχετε έναν πληρέστατο HowTo στα Ελληνικά απο εμένα, μετά απο παρότρυνση του Anaconda ή αλλιώς Κομμωτή.
Το vplug δεν έχει καμια σχέση και θα έλεγα οτι είναι κυρίως ανταγωνιστής κιόλας του Fausto, οπότε ας μην τα μπλέξουμε.
Επίσης, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε λίγο με το εργαλείο, πέρα απο τα Cy που προσφέρει αυτή τη στιγμή, γιατί το αξίζει...
Ένα μεγάλο εύγε λοιπόν στο MASARE Team.... ;)