Ευχαριστω για τη βοηθεια. Φαινεται το προβλημα μου να ειναι στο set up του Fausto. Θα το ξαναδω απο την αρχη.
kalispera mia enimerosi an ginete
ti allo anigei apo hotbird an uparxoun keys
euxaristo ......![]()
Ένα μικρο HowTo ακόμα, για on-the-fly αλλαγή των active keys μέσα στον emulator του Fausto.
Edit: Έχει γίνει μια διόρθωση στο αρχείο. Κατεβάστε το πάλι και κάντε overwrite το παλιό όσοι το έχετε ήδη κατεβάσει...Thanx και sorry...
Κολλησα παρολο που εκανα το σεταρισμα απο την αρχη ακολουθοντας το tutorial του Roulitsa.
Χρησιμοποιο το Keys.bin 19/4 ο Ολλανδος παει σφαιρα αλλα Ν**a cy ειναι μαυρος. Το κλειδι που μου βγαζει στο Μονιτορ ειναι το τελευταιο που κυκλοφορα(175630E44C05FC1DB97912D1112AA3 A0). Μηπως εχει αλλαξει? Ας το επιβεβαιωσει καποιος.
Ευχαριστω
Οκ θα περιμενω αποψε μετα τις 9 να χρησιμοποιησω τα νεα κλειδια και βλεπουμε τοτε αν θα εχω φως.
Ευχαριστω για ακομα μια φορα.
Καλησπερα σας
Προσπαθω κι εγω να συνδεσω το fausto με τον azbox,αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομη...
Τελικα βαζουμε την ip του pc η το 127.0.01?
Και στο cccam\client του δεκτη τι βαζουμε για hostname,username,password?
Συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα ...αρχαριος...
Καθε βοηθεια δεκτη.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Το 127.0.0.1 αντιστοιχεί στο localhost άρα ή αυτό βάλεις ή την IP του pc στο τοπικό δίκυο είναι ένα και το αυτό .
Μπορείς να βάλεις και 0.0.0.0 .
Στο Cccam κατά τα γνωστά :
hostname = η IP του pc στο τοπικό δίκτυο όπως την δίνει το router (ρύθμισε την στατική)
τώρα για username και password θα πας στο tab server θα δεις τι clients έχει το FaustoServers.cfg
λογικά αν δεν το έχεις αλλάξει το dummy dummy θα παίξει.Αλλιώς άνοιξε αυτό το αρχείο
C:\Program Files\Fausto\EMU\CardServer\FaustoServer s.cfg
και βάλε ότι γουστάρεις και τα ίδια στο Cccam.
to fausto pleon gia na to xrisimopoihseis exei kostos , analoga me to donation pou kaneis kai poso sixna to kaneis exeis prosbasi sta kladia ....
o tsampas psofise .