Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 57 of 101 FirstFirst ... 73247525556575859626782 ... LastLast
Results 561 to 570 of 1001

Thread: GammaCard - Συζητησεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: GammaCard - Συζητησεις

aporw giati kaneis den exei bgalei tpt sto net estw hasan kati ..... ??? mprabo exemithia...

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by kokoko7 View Post
    poia antimetara?? ths kappa?? re si poios eipai oti spasan thn kappa?? re soy eipa bale enan diko soy me zetoula apenergopoihmenh na parei thl kai na pei epidh exw ena tade deina dekth ginete na mou anoiksete ayth kai na mhn parw allo dekth ...pleon lene nai ... opote ti kappa ktl an synexistei ayto oloi pleon me sigoyria tha kseroyme poioi einai "piso" apo thn karta -kartes... an oxi tha fanei allazontas 5 ares zetoyles ktl...
    oxou ....anigume megali sizithsh ...zetta me on air update ginete opos h kappa
    kappa=zetta min viazese ...ti nomizeis oti h irdeto eine o mastromitsos tis geitonias??
    allaksan tis ver 4 giati den ginotan tipote sto patch level logo mikris ram ...ase ti pezi pos pezi gia poso 8a pezi xoris
    file update tou provatou se allous pou kseroun 5 pramata ..e ego sou leo oti kai h gamma pezi etsi me karfota provata
    kai arkite mono sta 02 tou stream ...to idio ginete kai me ton maimou drako-t3 ..molis vgoun gia ta kala sthn agora
    8a dis ti shmeni irdeto ...me 2 pmk 8a pezi ..afta telos

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    oxou ....anigume megali sizithsh ...zetta me on air update ginete opos h kappa
    kappa=zetta min viazese ...ti nomizeis oti h irdeto eine o mastromitsos tis geitonias??
    allaksan tis ver 4 giati den ginotan tipote sto patch level logo mikris ram ...ase ti pezi pos pezi gia poso 8a pezi xoris
    file update tou provatou se allous pou kseroun 5 pramata ..e ego sou leo oti kai h gamma pezi etsi me karfota provata
    kai arkite mono sta 02 tou stream ...to idio ginete kai me ton maimou drako-t3 ..molis vgoun gia ta kala sthn agora
    8a dis ti shmeni irdeto ...me 2 pmk 8a pezi ..afta telos
    dld me ayta poy les... giati idi einai sthn agora gia ta kala.... sxedon se 20 30 40 meres den tha paizei.... ola theloyn ypomonh..edw eimaste .....alla na ksereis ayto gia to 10 wro einai lathos... giayto epimenw alliws tha elega esy ksereis telos...

ps

NOMIZW PWS OLOI EDW THA KALOYSAME TON FILO KSANIARA NA BGALEI ON AIR ENA FILE GIA GAMMA ...... AN EXEIS ARKETA DWSE ENA KAI AS KAEI...MONO GIA THN XALASTRA STIS PWLHSEIS THS ALLHS KAI GIA TON XAMO POY THA GINEI AKSIZEI.....

MAZI ME TO FILE DHLWSE PWS GINETE MONO GIA KSEKOYKOYLOMA TOY DRAKOY KAI PWS DEN EXEI ALLO ARXEIO...

GIA NA DOYME..

Uploads
    10

Quote Originally Posted by kokoko7 View Post
    dld me ayta poy les... giati idi einai sthn agora gia ta kala.... sxedon se 20 30 40 meres den tha paizei.... ola theloyn ypomonh..edw eimaste .....alla na ksereis ayto gia to 10 wro einai lathos... giayto epimenw alliws tha elega esy ksereis telos...

ps

NOMIZW PWS OLOI EDW THA KALOYSAME TON FILO KSANIARA NA BGALEI ON AIR ENA FILE GIA GAMMA ...... AN EXEIS ARKETA DWSE ENA KAI AS KAEI...MONO GIA THN XALASTRA STIS PWLHSEIS THS ALLHS KAI GIA TON XAMO POY THA GINEI AKSIZEI.....

MAZI ME TO FILE DHLWSE PWS GINETE MONO GIA KSEKOYKOYLOMA TOY DRAKOY KAI PWS DEN EXEI ALLO ARXEIO...

GIA NA DOYME..
    1ton KATARXIN MIN KSANAGRAPSIS KEFALAIA..8a exi taksidi ..to forum eine gia sizitisi oxi gia diafimisi ...leo thn gnomi mou
    gia ton drako -titanium 3 ...oute protrepo kapion na parei oute na min parei ..oute poulao oute me niazei an 8a poulisoun
    eine diko tous provlima

2ron pou eides oti ego eime ypoxreomenos na ftiaxno file gia gamma kai na ta diakino sta forum h sto net ??ama 8elo
    8a to kano opote 8elo ego otan xriastei kai an mou thn dosei emena.den xreiazete na apodikso tipote se kanenan
    oute kai me endiaferh .oute 8elo na kano xalastra se kanenan .hte legete gragon team hta gamma team hte foufoutos team.

3ton ma8e oti h kappa exi megales dinatotites ...to oti den thn xrisimopioun AKOMA eine diko tous 8ema

ola afta filika ..kai eine prosopiki gnomi kai apopsi ...den protrepo den apotrepo kanenan na kani agora h mi ...eine diko tou 8emA

Senior Member
    Uploads
    0

1ton KATARXIN MIN KSANAGRAPSIS KEFALAIA..8a exi taksidi ..to forum eine gia sizitisi oxi gia diafimisi ...leo thn gnomi mou
    gia ton drako -titanium 3 ...oute protrepo kapion na parei oute na min parei ..oute poulao oute me niazei an 8a poulisoun
    eine diko tous provlima

2ron pou eides oti ego eime ypoxreomenos na ftiaxno file gia gamma kai na ta diakino sta forum h sto net ??ama 8elo
    8a to kano opote 8elo ego otan xriastei kai an mou thn dosei emena.den xreiazete na apodikso tipote se kanenan
    oute kai me endiaferh .oute 8elo na kano xalastra se kanenan .hte legete gragon team hta gamma team hte foufoutos team.

3ton ma8e oti h kappa exi megales dinatotites ...to oti den thn xrisimopioun AKOMA eine diko tous 8ema

ola afta filika ..kai eine prosopiki gnomi kai apopsi ...den protrepo den apotrepo kanenan na kani agora h mi ...eine diko tou 8emA
    nai file xaniara kai se eyxaristoyme h gnwmh soy ennoeite pws metraei ..panw apo olwn .

apla ekana mia skepsh na edeines ena filetaki sto koino .... gia na mhn yparxei oute enas dispistos oxi giai to exeis anaggh na to apodhkseis apla gia thn istoria..

VIP Member Y i a n n i s's Avatar
    Uploads
    10

eine diko tous provlima

kalispera file Sta8i... eise megalos daskalos .....den vgenw na sou kanw diafimisi ...sto exw ph kai me pm... na kseris oti iparxh ena megalo meros sto forum pou vasizete stis gnoseis sou kai se auta pou les ...vasika oxi mono se esena alla kai se alla atoma sto forum pou den xreiazete na tous kanw diafimisi alla eisaste gnwstes tou antikeimenou kai me ton tropo sas voi8ate ton kosmo edw mesa sto forum...twra an tin patisoun pali as prosexan eseis tous to exete ph ....megala paidia eimaste alwste !!!!!!!parakalw an eime ektos 8ematos kapios mod as to metaferh sto analogo post euxaristw......

Member
    Uploads
    0

kalispera sas kirioi.to kalitero gia tin kathe karta einai na mporei na pexei opiodipote paketo.ayto simenei ypostirixi.vlepe gamma akomi pezei dio paketa.i tita ti pezei tipota distixws.as elpisoume i nea na ypostirizei kai alla paketa wste na min einai gia ton kalatho twn axristwn.

Uploads
    10

Quote Originally Posted by big kostas View Post
    kalispera sas kirioi.to kalitero gia tin kathe karta einai na mporei na pexei opiodipote paketo.ayto simenei ypostirixi.vlepe gamma akomi pezei dio paketa.i tita ti pezei tipota distixws.as elpisoume i nea na ypostirizei kai alla paketa wste na min einai gia ton kalatho twn axristwn.
    an pezi me afton ton prov 09@@@@ ..8a doume molis allaksi ..posa pidia exi o sakos ...h ypomoni eine xrusos
    nomizo oti pezi kai diziturk ...den eime 100% siguros omos

Member
    Uploads
    0

file xaniara edw tha eimaste kai tha mathoume.den xreiazete panikos gia to xompi mas, apla ypomoni.oti klidwnei xeklidwnei estw kai an perasoun xronia!!!!

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

............
    den xreiazete na apodikso tipote se kanenan
    oute kai me endiaferh .oute 8elo na kano xalastra se kanenan .hte legete dragon team hte gamma team hte foufoutos team.
    ............
    Θα σε παρακαλέσω φίλε Στάθη να ανασκευάσεις λίγο το post σου, γιατί με κατηγορείς άδικα και χωρίς λόγο. Εγώ τη μόνη ομάδα που έφτιαξα ποτέ μου ήταν ποδοσφαιρική, όπου διαπρέπαμε πριν πολλά χρόνια σε αλλάνες και προαύλια σχολείων. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω...

Συγγνώμη για το offtopic, αλλά δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ μετά από το παραπάνω σχόλιο του Στάθη και είπα να αποφορτίσουμε λίγο το κλίμα που σοβάρεψε στιγμιαία

Advertise Here