παιζει ακομη (και f11 ).οτι εχει απομεινει δηληδη γιατι αρκετα καναλια αλλαξαν κωδικοποιηση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
παιζει ακομη (και f11 ).οτι εχει απομεινει δηληδη γιατι αρκετα καναλια αλλαξαν κωδικοποιηση. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
''.... Εγω φιλε μου οσες καρτες γαμμα εχω ολες παιζουνε και ειναι με διαφορετικο ff Τσεκαρε αλλο αρχειο δεν ειναι μονο 1 ειναι 3 φιλετα για γαμμα και ολλανδο και οσα εχω δοκιμασει ολα παιζουνε....'' ........................................ ........................................ ........................................ ........................................ ......φιλε kurt4000 δεν ειπα κατι διαφορετικο..το f11 το ανεφερα γιατι ηταν στην ερωτηση του φιλου μας πιο πανω . Κι εγω το δοκιμασα σε περισσοτερες καρτες με διαφορετικα ff και παιζουνε ολες και με τα τρια αρχεια οπως γραφεις . '' οτι εχει απομεινει '' εννοω απο καναλια στη κωδικοποιηση που μας ενδιαφερει γιατι ο φιλος ρωραει για αθλητικα και τα περισσοτερα ΚΑΛΑ εχουν φυγει απο irdeto .ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Ποια καναλια παιζουν απ το ολλανδικο και με ποιο αρχειο? Δοκιμασα 2-3 αλλα τζιφος. δεν παιζει κανενα.
καποιοι αποκωδικοποιητες χρειαζονται αρκετες ωρες για να ανοιξουν .δοκιμασε στο rtl4 με υπομονη .( rtl5 , rtl7 , rtl8 , discovery , animal planet , eurosport , veronika/disney ) 12344 / 27500 - 3/4 hor .Αν θυμαμαι καλα ανοιγει και καποια η 12515 / ....
ok τελικα. μετα απο λιγο ανοιξαν. thanks!!!
kalhmera palikaria,exo mia gammakart pu mu ti anhge edo sthn polh mu enas maggas me 20ewropula ke mu kratuse ena mina peripu ke tora mu eklisse mesa se mia evdomada ke o tipos to pige tora to konter sta 50 ke de me simferh alo,an boruse kapios na me wohtisi?
όταν λες σου την ανοιγε με 20 ευρωπουλα,τι εννοεις?Ποιο πακέτο σου ανοιγε με 20 ευρω?Το ολλανδικό?