to eixa sto arxeio mou apo tin epoxi poy kaname diafora me tis iroikes gamma..
to eixa sto arxeio mou apo tin epoxi poy kaname diafora me tis iroikes gamma..
Την δοκίμασα στον παλιό δέκτη,YUMATU MX και παίζει μιά χαρά.Δεν ξέρω γιατί στον GLOBO X403p δεν τα ανοίγει.Δοκίμασα και άλλες αναβαθμίσεις και μια από τα ίδια.Οντως είναι κάποιοι σε όλα τα φόρουμ που ξέρουν κάτι παραπάνω για κάποια θέματα και τα κρατάνε εφτασφράγιστα μυστικά.Εμείς προσπαθούμε να βρούμε άκρες και όταν βρούμε τις μοιραζόμαστε.
Τέλος πάντων όπως το βλέπει ο καθένας.Εάν έχεις τίποτα καινούργιο σφύρα.
Ευχαριστώ
Πρεβεζα αυτα τα Ελεγες και σε αλλα φορουμ το θεμα ειναι μην λες μονο δωσε και στην πραξη κατι οχι σε μενα στο λαο :-p
(Χωρις παρεξηγηση βεβαια)
Η τελος παντων αυτοι που υποστιριζουνε οτι ανοιξανε γαμμα,και το καλυτερο ενα screen shoot απο τον ντρεαμποξ το ecm time με την μπαρα να ειναι εμφανες στα επιγεια καναλια R Δεν ειναι πια και τοσο δυσκολο
20121210_08123978.jpg
ΥΓ:Εγω δεν εχω ανοιχτη γαμμα απλα δειχνω ενα τροπο πρεβεζα!
ti ginetai re mages ksanazodanepsan oi gates ? na arxisoume na programatizoume pali ? ;)
Ο Ολλανδος μας αφησε απο χτες!!!
Γιορτες ερχονται παντως...λετε να εχουμε κανα δωρο, για τα δικα μας, απ τον Santa...
diladi se ti ine sostos??
gnorozis esi prosopika ?
o Asterikos katarchin den echi katalawi pos doulewi genika to sistima tis irdeto,giafto tzakonete se oti forum iparchi sto www epidis grafi oti tu kateweni.
se ti ine sostos? ti grafi ?....ti oxi se emena ala sto lao? ...............nomizis epidis grafo gia na dosune to updatekey00 to leo epidis thelo na to paro ke ego???......ise gelasmenos an nomizis etzi!
Όντως πάει ο Ολλανδός.. Τώρα μόνο βούλγαρος έμεινε?
gia logia ine poli stin praksi kanenas
opios kseri pos ginete ke den 8eli na to pi kala 8a kani na min grafi tipota. koroidia den xriasete. an ke me afto pou kani ton eaftotou koroidevi