Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 117 of 203 FirstFirst ... 176792107112115116117118119122127142167 ... LastLast
Results 1,161 to 1,170 of 2023

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 1

Banned
    Uploads
    69

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    diladh AN molis anoiksei h karta thn bgaleis apo thn ekklisia tha minei anypantrh?
    αν προλάβεις φίλε μου καλώς , είναι θέμα ταχύτηταςAttachment 174565
    δεν νομίζω όμως τα στέλνουν συνεχόμενα , οπότε ....

2. Advertise Here
    Senior Member viperboy's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by mathikoloni View Post
    και εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά αυτά έρχονταν μέρα κυριακη που τα γραφεία τους είναι κλειστά , τυχαίο , δεν νομίζω Attachment 174547
    Μπορεί να ενεργοποιηθεί κάρτα και κυριακή. Κάνεις την ενεργοποίηση μέσω internet. Μιλάμε για παλιές κάρτες που είχαν απενεργοποιηθεί και τους έγινε επανεκκίνηση.

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by mathikoloni View Post
    αν προλάβεις φίλε μου καλώς , είναι θέμα ταχύτηταςAttachment 174565
    δεν νομίζω όμως τα στέλνουν συνεχόμενα , οπότε ....
    nai an prolabeis alla an prolabeis kai thn exeis se allo mhxanima kai na ta steiloyn aytoi to allo mhxanima tha mporei na ta diabasei poy tha thn exeis?

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    nai an prolabeis alla an prolabeis kai thn exeis se allo mhxanima kai na ta steiloyn aytoi to allo mhxanima tha mporei na ta diabasei poy tha thn exeis?
    δεν υπαρχει αν προλαβεις η αν δεν προλαβεις. τα emms που στελνουν με τα κακα σηματα δεν τα στελνουν μονο κατα την ωρα της ενεργοποιησης, αλλα συνεχεια ανα καποιες ωρες. οποτε ειτε σε μια ωρα ειτε σε δυο ειτε σε τεσσερις θα την φας την φολα

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    δεν υπαρχει αν προλαβεις η αν δεν προλαβεις. τα emms που στελνουν με τα κακα σηματα δεν τα στελνουν μονο κατα την ωρα της ενεργοποιησης, αλλα συνεχεια ανα καποιες ωρες. οποτε ειτε σε μια ωρα ειτε σε δυο ειτε σε τεσσερις θα την φας την φολα
    tin fola dimitri merikoi tin glitwnoun alla einai ligoi, elaxistoi tha elega me merikes rythmiseis sto emu molis dei tin fola den tin afinei na perasei.
    entelws eggyklopedika

Banned
    Uploads
    4

Δελτίο Τύπου - Nova

Η συνδρομητική τηλεόραση nova ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα τις Διευθύνσεις Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσσαλονίκης για την ουσιαστική τους συμβολή στην προσπάθεια πάταξης της πειρατείας. Συγκεκριμένα μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έγινε στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και την Ρόδο συνελήφθηκαν 13 άτομα που μέσω του Ίντερνετ (δίκτυα OTE, VIVODI, HOL, FORTHNET, TELLAS, ON TELECOMS) και χρήση ειδικών συσκευών διένειμαν παράνομα το κωδικοποιημένο σήμα της nova επί πληρωμή σε χρήστες του Ίντερνετ. Υπενθυμίζουμε ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες προστατεύονται συμφώνα με το νόμο και η πειρατεία των υπηρεσιών αυτών επισύρει βαρύτατες ποινικές κυρώσεις. Η εταιρεία μας δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να κάνει ότι πρέπει για την καταπολέμηση της πειρατείας, καθώς και να διεκδικήσει αποζημιώσεις από όσους προβαίνουν στις εν λόγω παράνομες δραστηριότητες (πειρατεία, υποκλοπή σήματος, διανομή, εμπορία κλπ). Οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό την οριστική πάταξη του φαινομένου αυτού.

Δελτίο Τύπου - Nova

Senior Member smeagolgr's Avatar
    Uploads
    0

Re: Δελτίο Τύπου - Nova

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    Η συνδρομητική τηλεόραση nova ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα τις Διευθύνσεις Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αθηνών και Θεσσαλονίκης για την ουσιαστική τους συμβολή στην προσπάθεια πάταξης της πειρατείας. Συγκεκριμένα μετά από οργανωμένη επιχείρηση που έγινε στην Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, τον Βόλο και την Ρόδο συνελήφθηκαν 13 άτομα που μέσω του Ίντερνετ (δίκτυα OTE, VIVODI, HOL, FORTHNET, TELLAS, ON TELECOMS) και χρήση ειδικών συσκευών διένειμαν παράνομα το κωδικοποιημένο σήμα της nova επί πληρωμή σε χρήστες του Ίντερνετ. Υπενθυμίζουμε ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες προστατεύονται συμφώνα με το νόμο και η πειρατεία των υπηρεσιών αυτών επισύρει βαρύτατες ποινικές κυρώσεις. Η εταιρεία μας δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να κάνει ότι πρέπει για την καταπολέμηση της πειρατείας, καθώς και να διεκδικήσει αποζημιώσεις από όσους προβαίνουν στις εν λόγω παράνομες δραστηριότητες (πειρατεία, υποκλοπή σήματος, διανομή, εμπορία κλπ). Οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό την οριστική πάταξη του φαινομένου αυτού.

Δελτίο Τύπου - Nova
    prin ena xrono eipan tin idia anakinosi...pali akrivos 13atoma epiasan k evgalan to idio? :P

Banned
    Uploads
    4

Re: Δελτίο Τύπου - Nova

e afou to eixan etoimo ta palikaria ti na kanoun ...

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0
    Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του forum.

Τις τελευταίες μέρες μου έχει δημιουργηθεί μια απορία που δεν σχετίζεται απόλυτα με το περιεχόμενο του forum, αλλά επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλά παιδιά εδώ μέσα που έχουν πολλές γνώσεις "ποικίλης ύλης" και είναι πάντα πρόθυμα να βοηθήσουν, την καταγράφω και όποιος γνωρίζει, ας ρίξει τα φώτα του...

Έχω μια LCD τηλεόραση 42" της LG στην οποία έχω συνδέσει απευθείας μέσω οπτικής ίνας (S/PDIF OUT) και toslink καλώδιο τα πασίγνωστα εδώ και χρόνια 5+1 ηχεία της Logitech (Ζ-5500). Για όσους δεν τα γνωρίζουν, δεν χρειάζονται ξεχωριστό ενισχυτή, διότι εμπεριέχουν δικό τους DAC (Digital to Audio Converter). Τα ηχεία αναπαράγουν κανονικά και απροβλημάτιστα τον ήχο από οποιαδήποτε πηγή (τα κανάλια της τηλεόρασης και τα κανάλια του δορυφορικού δέκτη) ακόμα και των αρχείων που προέρχονται από εξωτερική πηγή που είναι συνδεδεμένη με το usb της tv (π.χ. στικάκι, σκληρός δίσκος) και παίζονται με τον ενσωματομένο player της tv.

Αυτό λοιπόν που με προβληματίζει σχετίζεται με τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ ή της Digea. Ενώ κανονικά έχουν καλύτερο ήχο (και εικόνα) από τα αναλογικά, εντούτοις ακούγονται κατά πολύ χαμηλότερα (σχεδόν το 1/3 της έντασης) από τα αναλογικά. Από τα ενσωματωμένα ηχεία της τηλεόρασης (αν τα ενεργοποιήσω) ο ήχος στα ψηφιακά αναπαράγεται σωστά και όπως θα έπρεπε. Γιατί μέσω των εξωτερικών ηχείων που αναγνωρίζονται μεν κανονικά (PCM 2/0 48), δεν αναπαράγονται όπως πρέπει, αλλά κατά πολύ χαμηλότερα;

Το έχει παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο κάποιος άλλος φίλος με παρόμια συνδεσμολογία ή σε ολοκληρωμένες (μαζί με ενισχυτή) home theatre λύσεις; Οποιαδήποτε εξήγηση είναι ευπρόσδεκτη, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει.

Banned
    Uploads
    4

επειδη στη γειτονιά μου δεν εχει φτασει ακομα η digea δεν μπορω να το δοκιμασω στο σύστημα μου το μονο που θα σου προτεινα για αρχη ειναι να δοκιμασεις να συνδεσεις σε εξωτερικο δεκτη mpeg4 τα ηχεια σου και να δοκιμασεις , αρχικα για δεις αν ειναι θεμα του mpeg decoder της tv .

Advertise Here