Ε,λογω κρισης μας λυπουνται...Mr.Αμπελιωτη λες να ξαναπαρει μπρος το τρενακι σε λιγο καιρο?![]()
Ε,λογω κρισης μας λυπουνται...Mr.Αμπελιωτη λες να ξαναπαρει μπρος το τρενακι σε λιγο καιρο?![]()
να ρωτησω κατι χαζο.εχω μια καρτα της αβον που λεει πανω ver 4 με νουμερο 4008.....αυτη ειναι zeta ή οχι ?και αν οχι οι zeta με τι νουμερο ξεκινανε?
Δεν είναι zeta.
και κατι ακομα επειδη ειχα πολυ καιρο να μπω στο greek-tracker τωρα δεν με αφηνει και λεει οτι δεν υπαρχει ο λογαριασμοσ μου.μπορω να κανω κατι ,με καποιον να επικοινωνησω για να δω τι γινεται?
ayto einai mono me invite ?den mporw na dimioyrghsw logariasmo,den moy dinei poythena tetoia dynatothta
Μια βοήθεια θα ήθελα αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος φίλος.Ενας φίλος έχει τον he@d sd 2900 usb με την τελευταία βέρσιον.Βάζει κλειδιά biss για το κανάλι ΟΔΙΕ,αλλά δεν του το ανοίγει,χρειάζεται κάτι άλλο να κάνει;
η ζετα απο τι νουμερο ξεκιναει?
Prepei na einai ekdoseis 5.3 kai 5.4 i zeta.. Oson afora to Greek tracker mpes sto forum kai rwta to ekei... Logika kapoios mod apo to forum tha mporei na sou ton epanaferei... Einai oti kalytero yparxei se torrents...
Apo super user kai panw stelnoun invitations.