exw mia aporia....
to USALs moteraki pou exw, 8a zoristei an tou valw ena piato 1.10? (me to 80ari doulevei aneta 1,5 xrono)
exw mia aporia....
to USALs moteraki pou exw, 8a zoristei an tou valw ena piato 1.10? (me to 80ari doulevei aneta 1,5 xrono)
malista.. mporeis na kaneis ena programma se C to opoio tha kanei ton server . to idio programma tha to valeis se client mode. tha enonontai oi clients pano sou . kai tha moirazontai tin douleia. opote tha vrethei o katallilos sindiasmos poli pio grigora.. exo kanei programma pou moirazei to bubble sort kai to binary sort se clients kai meionei to xrono aspoume ( se askisi sti sxoli )
Σε ευχαριστω πολυ Snakie. Απ'οτι διαβαζω ο συγκεκριμενος δεκτης (ο Spiderbox 9000HD) εχει πολυ καλες κριτικες. Είναι κομπλε. Πρεπει να ρυθμισω κατι για να "βλεπω φως" ἠ ειναι ετοιμος απο το εργοστασιο; Επισης στην Ελλαδα τον ειδα μονο σε ενα καταστημα, στο satplus.gr, στα 209 ευρω. Καθολου ασχημα. Μου αρεσε το φιλικο περιβαλλον του χρηστη στο Spiderbox (απ'οτι ειδα σε κατι pics στο διαδικτυο) αλλα και που πολυ απλα μεσω της θυρας USB μπορω να το αναβαθμισω. Και τωρα που ειπα αναβαθμιση, αναβαθμιση και support, που υπαρχει στο internet για τους Spiderbox? Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει.
Αv προσθεσω και τον Hellas Sat (λογω Conn-X TV), θα αλλαξει κατι στο μεγεθος του κατοπτρου που θα χρειαστω;
Και παλι σε ευχαριστω!
ΥΓ.Τι ειναι παρακεντρο; Και πιο πανω λες να βαλω δυο κατοπτρα; Εγω αυτο καταλαβα.
Ipostirixi gia ton spiderbox exei pantou.
Opos tha ton pareis apo to magazi tha tou foreseis tin nea ekdosi pou sigoura tha vreis trigiro kai tha einai etoimos gia na peksei.
Parakentro leme to lnb pou efarmozete se ena piato gia na kanei lipsi paraplisiou doriforou apo ekeinon pou stoxevei kirios to piato.
Den tha katso na analiso pos kai giati, aplos ena lnb otan mpei konta sto idi iparxon mporei na sou dosei sima apo kapio geitoniko doriforo (peripou 3-5 moires).
Gia ton Hellasat, mporeis na ekmetallefteis to kinito pou sou protino na valeis san extra.
Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω να σου πω για μένα... Είχα dreambox και πήγα σε opticum 9500hd... Με πολύ ψάξιμο και ώρες ενασχόλησης τον έκανα όπως γουστάρω... Τελικά όμως θα καταλήξω σε dreambox πάλι γιατί απλά έχει τρελό support, άπειρη βοήθεια σε 100άδες site και δεν χρειάζεται να αφιερώσεις τόσο χρόνο για να τον "φτιάξεις" επειδή τα βρίσκεις όλα έτοιμα...
Πρόταση μου: χτύπα έναν 800hd και θα είσαι βασιλιάς...
φίλε μου ο βασιλιάς θέλει και υπηρέτες (server) από μόνος του δεν ....χαχαχα
Snakie και Κωστα σας ευχαριστω πολυ! Με βοηθησατε πολυ. Τελικα κατεληξα να βαλω μονο ενα πιατο (κινητο), με τους Hotbird 13E, Eurobird 16A (πρωην Eutelsat 16E), και Hellas Sat 2 39E. Ομως επειδη οπως ανεφερα παραπανω ειμαι αρχαριος και θα χρειαστω καιρο να μαθω τα κολπακια των Dreambox (γενικοτερα των δεκτων με ethernet) και τα κολπακια των emulators CCcam και NewCamD, για παραδειγμα. Για αυτο θα ψαξω περισσοτερο το θεμα δεκτης, ετσι ωστε να μην παει στραφι η επενδυση μου. Επισης θελει ψαξιμο το θεμακι για το ποιον σερβιτορο θα διαλεξω (να το ψαξω καλα, γιατι κυκλοφορουν στην πιατσα και απατεωνες). :D
Αληθεια δεκτες του τυπου Funbox, NanoXX, Protek, TecView, Maxx 1000, Proview, PremiumQ, εχουν ενεργους σερβερς; Ειναι αληθεια πως εχουν ιδιοκτητους σερβερς και ετσι μολις τον συνδεεις με το internet, βλεπεις φως (το ποσο θα λαμψει, εξαρταται);
Και παλι σας ευχαριστω για τις συμβουλες που μου δωσατε!
Χαχαχα...Σωστος ο παιχτης...
Ξερετε τιποτα για τον Protek 9750 Plus/HD IP? Κανει τα κολπακια που κανουν (ή μαλλον εκαναν) οι TecView και παρομοιοι του (TecView)? Ποιους αλλους δεκτες μπορουμε να καταταξουμε σε αυτη τη κατηγορια (εκτος των παραπανω που ανεφερα)?
..Gia mena yparxoun 2 katigories dekton.1)aftoi pou syndeonte me diko tous server kai 2)aftoi pou syndeonte se free i pay server xoris desmous.Sto 1) den yparxoun pola mixanakia,einai oi protek-nanoXX(aftous ksero)kai o spiderbox kanei merika "kolpakia" opos les alla gia ligo diastima,mboreis omos ean exeis vrei kapion server,na syndetheis xoris diskoloies,akoma kai to cccam ginete aftomata opos diavazo.
..Receiver me server=vlepeis oso paizei o server...Kai Receiver pou kaneis esy oti theleis me opoion server theleis.
Βρε ο βασιλιάς θέλει υπηκοούς σίγουρα! Το θέμα είναι η κατεμέ ευχάριστη διαδικασία ψαξίματος πως θα το στήσεις, που θα βρεις άλλους βασιλιάδες (δωρεάν πάντα), τι καρτούλα θα τσιμπήσεις για να δώσεις στον άλλο βασιλιά! Που αυτά σε dreambox αν είσαι τελειώς άσχετος τα μαθαίνεις σε 1-2 βδομάδες με λίγες ώρες την ημέρα...
Αλλά σε άλλη μάρκα όπως την πάτησα εγώ πρέπει να μάθεις να κάνεις μέχρι και compile κώδικα για να τρέξει το μηχάνημα σου! Που για να μάθεις τόσα πράματα θέλεις τουλάχιστον 1-2 μήνες...