simfona me tous kanones tou forum apagoreuete na anewenoun arxeia pou exoun sxesi me tin kodikopiisi Irdeto ke Nds
diawaste prosextika tous kanones !!!!!!!!!!!
ke den xriazotan na aniksis tetio thema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
simfona me tous kanones tou forum apagoreuete na anewenoun arxeia pou exoun sxesi me tin kodikopiisi Irdeto ke Nds
diawaste prosextika tous kanones !!!!!!!!!!!
ke den xriazotan na aniksis tetio thema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
ρε συ μπας και μικρος επεσες απο καμια κουνια και χτυπησες;;;; εχεις διαβασει τι γραφω εδω και καιρο;; αν δεν εχεις διαβασει στο ξανα λεω για να το καταλαβεις μια και καλη.
εχω πει οτι η τιτα τελος. αυτοι που την υποστηριζουν σηκωσαν τα χερια ψηλα και δεν μπορουν να βγαλουν αρχειο απο γραμες 1030. το οτι σου εδωσαν μια βλακεια για δυο μερες το θεωρεις αρχειο;; και που ειναι ρε εξυπνε το αρχειο που θα εβγαινε στις 21 του μηνα ξερολα το ειδες;; και αυτο που γραφω για τις 21 του μηνα που εγραψε ο δικος μου, τοτε του εγραψαν την καρτα δεν ειπωθηκε πουθενα οτι τοτε βγηκε.
βρε κωλημα που εχει φαη το ατομο
ΥΓ:και μην ξεχνιομαστε. το πρωη σου εστειλα ενα pm και σου ειπα οτι περιμενω να κατονομασης για ποιους απο τους mods πετας την καμπανια οτι ειναι εμποροι. αν δεν αναφερεις να εισαι σιγουρος οτι θα υποστεις τις συνεπειες.
Akrivws afto to "se forum eimaste" pragmati den to katalavainw. Eilikrina.
To mono poy antilamvanomai etsi opws to theteis einai oti epeidi prokeitai gia forum, den yparxei zitima kanonwn kai o kathenas prattei kata to dokoun.
Parallila, to gegonos oti analoga me ti fasi pou vrisketai o kathenas krazei i eyxaristei, den katalavainw an to les thetika i arnitika. Emena pantws arnitiko mou fainetai...
Ax wre Fhillip_Morris giati to les to pedi etsi oma kserola??
den mporouses na ton xaraktirisis polignosti, aman ke si yparxoun tose omorfes leksis
akou kei kserolas ,xathike na ton pis poliksero!!!
eides ti kanis esi eipes oti egrapse trin karta o kolitos sou tis 21 tou minos ke autos nomise oti wgike to arxeio ekini tin imera
to mperdepses to pedi !!min to apopernis exei kero na diorthosi to lathos tou !!
De thelw na dimiourgisw entypwseis. To thema einai ousias.
Apo ti stigmi poy yparxei thread "Arxeia...", de fantastika oti to thema moy tha dimiourgouse provlima.
De thelw na vlapsw to forum. An krinete oti etsi mporei na symvei kati tetoio, mporeite na proxwrisete elefthera se kleisimo tou thread.
Συγνώμη βρε παλικάρια, για ποιους κανόνες μιλάτε?
Μέχρι τώρα τι έιναι τα αρχεία που ανεβαίνουν?
Δεν είναι όλα αυτά τα απαγορευμένα από τους κανόνες?
Τα διέγραψε κανείς υπεύθυνος?
Εγώ πάντως μετά τα τελευταία γεγονότα, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα πριν,
θα δώσω αμέσως στη δημοσιότητα ότι πέσει στα χέρια κου.
Γι αυτό αν δεν θέλετε να κυκλοφορήσει φροντίστε να μην το πάρω.
EDIT
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το μέλος που ανέβασε το τελευταίο αρχείο είχε μόλις 2 post.
Ένα thanks, και ένα το αρχείο.
Τα συμπεράσματα δικά σας...