Μα και εγώ ΔΗΛΩΣΑ οτι δεν πρόκειται να πάρω άλλη κάρτα. Υπάρχουν και άλλες λύσεις. @zantos πιστεύω ότι τότε ήταν ''πιο επαγγελματίες'' απο τους σημερινούς αρπακολιάρηδες εκτός απο ότι αφορά την gama που κυριολεκτικά γ@μ@σε .
Μα και εγώ ΔΗΛΩΣΑ οτι δεν πρόκειται να πάρω άλλη κάρτα. Υπάρχουν και άλλες λύσεις. @zantos πιστεύω ότι τότε ήταν ''πιο επαγγελματίες'' απο τους σημερινούς αρπακολιάρηδες εκτός απο ότι αφορά την gama που κυριολεκτικά γ@μ@σε .
Καλησπερα σε ολους τους φιλους.
Ετσι για να ξεκαθαρισω την θεση μου λιγο επειδη παρεξηγηθηκα λεω τα εξης.
Δεν αποκαλω λαμογια καποιους φιλους που καναμε ολοι μας εδω μεσα,και με φιλικη διαθεση μας εξυπηρετησαν και μας εστειλαν τις καρτες.
Εγω προσωπικα χαιρομαι για αυτο,και δηλωνω οτι γνωρισα πολυ αξιολογα ατομα απο εδω μεσα.
Σιγα μην πω οτι κονομησανε κιολας στην τιμη που μας την εδωσαν.
Αποκαλω λαμογια τις ομαδες που ξεπουληθηκαν και θελαν να κονομησουν ακομα περισσοτερα.
Να μην πω που να τις βαλουν αυτες που τους εμειναν ετσι?
Εγω και δυο μηνες που επαιξε θεωρω τα λεφτα της τα εβγαλε.
Ουτε κλαιγομαι ουτε γκρινιαζω.Με το ποσο που εδωσα δεν σωνομαι ουτε εγω ουτε κανεις μας.
Φιλικα Τζιμακος![]()
Ante gia na xalarosoume ligo..
Loipon to omologo -- ego esteila paides ta email stin siemens kai fysika opoios thelei "eksipirethsh" edo eimaste . Ola ta sfazo ola ta maxairono.. Idou kai to apodeiktiko!!
http://troktiko.blogspot.com/2010/06...post_7756.html
Filika o "Doulapas"
la8os kaneis eixa wafer gia tin 1 moira me d2mak eixa parei karta poy ebgene 10 pontoys eksw apo to slot poy eixe koympia gia programatismo apo to doyvlino h hornet oi klwnoi avon se karta apo to germaniko DF1 me to cardwizard,kai pola ala.na soy pw mono oti exw akoma stin apo8hkh ton D BOX ap otan gyrise to filmnet se mpeng2 apo ton asta8h doryforo stis 25,5 moires.filika makis ontws tita den pira kai den 8a parw exw fws edw kai 3 xronia apo to net ala alh glyka exei h karta kai to psaksimo
Στον Astra 19E στην συχνότητα 11362Η 22000 2/3 από τα γερμανικά κανάλια ZDF HD και Das Erste HD (ARD) θα μεταδοθούν ελεύθερα,
δηλαδή χωρίς συνδρομή, τα παιχνίδια του Mundial 2010.
Η μετάδοση είναι σε HD υψηλή ανάλυση.Τα ZDF και ARD συνολικά θα μεταδώσουν 55 παιχνίδια.