Erixe ena xalazi...me keravnous...kai sfodro anemo,san mpourini itane!!!
Erixe ena xalazi...me keravnous...kai sfodro anemo,san mpourini itane!!!
οχι ρε ηταν η νεα κωδικοποιηση που δεν ανοιγει με τιποτα , αλλα με τιποτα λεμε τωρα ....
Βρε παιδια σορρυ αλλα μολις το πηρα χαμπαρι.Αυτα παθαινω οταν εχω να μπω κανα δυο μερες εδω,μου ξεφευγουν πραγματα.
Καλη δυναμη παιδες με τα καινουργια χρωματακια.
Φιλικα Τζιμακος![]()
εδω και τα αναλογικα επιγεια εγραφαν no signal καλη πλακα ειχε.χιχιχιχι
kalispera. se edision hupnos den mou enfanizei ton hellas sat..mpwro na ton perasw xeirokinita???eixe kaneis ti idio provlima????
Ρε συ φίλε από το πρωί έχω μεταφέρει το πόστ σου στο θέμα για Edision και ήταν στη 2η σελίδα......οπότε ήρθε στη πρώτη σελίδα
Έχεις ξανά ποστάρει 2 φορές το ίδιο πράγμα μετά.... στο θέμα για άλλους δέκτες και το έχω σβήσει επίτηδες σαν double post.....πιστεύοντας ότι θα το δεις
Όταν μπαίνεις στο φόρουμ τα θέματα που δεν έχεις διαβάσει είναι με έντονα γράμματα
Δεν είδες ότι κάτι υπάρχει στο θέμα για Edision?
Δε σου λέω να πας στη δεύτερη σελίδα να κοιτάξεις αν υπάρχει σχετικό θέμα.......απλά να προσέξεις τη πρώτη σελίδα που τη βλέπεις κατάφατσα
Μόνο να πάρουμε μια απάντηση θέλουμε....και ούτε καν κοιτάμε τι υπάρχει στα διάφορα θέματα......αυτό με αφήνεις να καταλάβω
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Ίσως καλύτερα να πάει στο κουβά αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό.
Είναι λογικό;
http://tha-eprepe-na-ntrepontai.blogspot.com/
Φιλε εχεις περα για περα δικιο και σε καταλαβαινω απολυτα .....
Εκμεταλευονται την αγαπη των παιδιων γι' αυτα τα μπαρμπαδελακια (που τοσο πλυση εγκεφαλου προς αυτα πεφτει απο το καναλι τους) και πονταρουν ακριβως σ' αυτο και στο γεγονος οτι θα "σπασουν" οι γονεις και θα τα πανε.
Απ' την αλλη αυτοι δεν ειναι οι κανονες του marketing ; Αν σ' αρεσει σου λεει δεν σε αναγκαζει κανενας να πας με το ζορι.
Μονο που απευθυνονται σε παιδακια που δεν γνωριζουν απο οικονομικα δεδομενα, και γι' αυτο το βλεπω σαν εναν εμμεσο εκβιασμο για τον γονιο, σ' αυτην την τιμη ...
Μ' αυτο το εισητηριο σχεδον, ερχονται (στην επαρχεια) ολοκληροι θιασοι με δεν ξερω και γω ποσους ηθοποιους .... μην τρελαθουμε κι ολας .....
Φίλε μου καλησπέρα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν με ανάγκασε κανένας να πάω. Πήγα ξερώντας ότι θα πληρώσω το τίμημα. Το θέατρο γέμισε και τα παιδιά μου αλλά και των άλλων περάσανε καταπληκτικά.
Αν ήταν «μάγκες» θα είχαν την μισή τιμή, να καθίσουν δύο μέρες για να πάνε και άλλα πολλλλλλά παιδάκια τα οποία δυστυχώς δεν πήγανε γιατί δεν είχανε την δυνατότητα.
Εγώ θα πάω κάπου στο ρεπό μου για δουλεία και θα τα βγάλω.
Φιλικά.