Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 56 of 203 FirstFirst ... 63146515455565758616681106156 ... LastLast
Results 551 to 560 of 2023

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 1

Senior Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Erixe ena xalazi...me keravnous...kai sfodro anemo,san mpourini itane!!!

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    4

οχι ρε ηταν η νεα κωδικοποιηση που δεν ανοιγει με τιποτα , αλλα με τιποτα λεμε τωρα ....

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Βρε παιδια σορρυ αλλα μολις το πηρα χαμπαρι.Αυτα παθαινω οταν εχω να μπω κανα δυο μερες εδω,μου ξεφευγουν πραγματα.

Καλη δυναμη παιδες με τα καινουργια χρωματακια.

Φιλικα Τζιμακος

Banned
    Uploads
    0

εδω και τα αναλογικα επιγεια εγραφαν no signal καλη πλακα ειχε.χιχιχιχι

Senior Member
    Uploads
    0

kalispera. se edision hupnos den mou enfanizei ton hellas sat..mpwro na ton perasw xeirokinita???eixe kaneis ti idio provlima????

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by agriogatos21 View Post
    kalispera. se edision hupnos den mou enfanizei ton hellas sat..mpwro na ton perasw xeirokinita???eixe kaneis ti idio provlima????
    Ρε συ φίλε από το πρωί έχω μεταφέρει το πόστ σου στο θέμα για Edision και ήταν στη 2η σελίδα......οπότε ήρθε στη πρώτη σελίδα
    Έχεις ξανά ποστάρει 2 φορές το ίδιο πράγμα μετά.... στο θέμα για άλλους δέκτες και το έχω σβήσει επίτηδες σαν double post.....πιστεύοντας ότι θα το δεις
    Όταν μπαίνεις στο φόρουμ τα θέματα που δεν έχεις διαβάσει είναι με έντονα γράμματα
    Δεν είδες ότι κάτι υπάρχει στο θέμα για Edision?
    Δε σου λέω να πας στη δεύτερη σελίδα να κοιτάξεις αν υπάρχει σχετικό θέμα.......απλά να προσέξεις τη πρώτη σελίδα που τη βλέπεις κατάφατσα
    Μόνο να πάρουμε μια απάντηση θέλουμε....και ούτε καν κοιτάμε τι υπάρχει στα διάφορα θέματα......αυτό με αφήνεις να καταλάβω

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by douros View Post
    Ρε συ φίλε από το πρωί έχω μεταφέρει το πόστ σου στο θέμα για Edision και ήταν στη 2η σελίδα......οπότε ήρθε στη πρώτη σελίδα
    Έχεις ξανά ποστάρει 2 φορές το ίδιο πράγμα μετά.... στο θέμα για άλλους δέκτες και το έχω σβήσει επίτηδες σαν double post.....πιστεύοντας ότι θα το δεις
    Όταν μπαίνεις στο φόρουμ τα θέματα που δεν έχεις διαβάσει είναι με έντονα γράμματα
    Δεν είδες ότι κάτι υπάρχει στο θέμα για Edision?
    Δε σου λέω να πας στη δεύτερη σελίδα να κοιτάξεις αν υπάρχει σχετικό θέμα.......απλά να προσέξεις τη πρώτη σελίδα που τη βλέπεις κατάφατσα
    Μόνο να πάρουμε μια απάντηση θέλουμε....και ούτε καν κοιτάμε τι υπάρχει στα διάφορα θέματα......αυτό με αφήνεις να καταλάβω
    sorry douros apla den eida to post mou ekei pou to egrapsa kai den katalava ti mporei na egine..

Senior Member adamos_john's Avatar
    Uploads
    2

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
    Ίσως καλύτερα να πάει στο κουβά αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό.
    Είναι λογικό;

http://tha-eprepe-na-ntrepontai.blogspot.com/

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Quote Originally Posted by adamos_john View Post
    Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
    Ίσως καλύτερα να πάει στο κουβά αλλά ρίξτε μια ματιά σε αυτό.
    Είναι λογικό;

http://tha-eprepe-na-ntrepontai.blogspot.com/
    Φιλε εχεις περα για περα δικιο και σε καταλαβαινω απολυτα .....
    Εκμεταλευονται την αγαπη των παιδιων γι' αυτα τα μπαρμπαδελακια (που τοσο πλυση εγκεφαλου προς αυτα πεφτει απο το καναλι τους) και πονταρουν ακριβως σ' αυτο και στο γεγονος οτι θα "σπασουν" οι γονεις και θα τα πανε.
    Απ' την αλλη αυτοι δεν ειναι οι κανονες του marketing ; Αν σ' αρεσει σου λεει δεν σε αναγκαζει κανενας να πας με το ζορι.
    Μονο που απευθυνονται σε παιδακια που δεν γνωριζουν απο οικονομικα δεδομενα, και γι' αυτο το βλεπω σαν εναν εμμεσο εκβιασμο για τον γονιο, σ' αυτην την τιμη ...
    Μ' αυτο το εισητηριο σχεδον, ερχονται (στην επαρχεια) ολοκληροι θιασοι με δεν ξερω και γω ποσους ηθοποιους .... μην τρελαθουμε κι ολας .....

Senior Member adamos_john's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by telisgr View Post
    Φιλε εχεις περα για περα δικιο και σε καταλαβαινω απολυτα .....
    Εκμεταλευονται την αγαπη των παιδιων γι' αυτα τα μπαρμπαδελακια (που τοσο πλυση εγκεφαλου προς αυτα πεφτει απο το καναλι τους) και πονταρουν ακριβως σ' αυτο και στο γεγονος οτι θα "σπασουν" οι γονεις και θα τα πανε.
    Απ' την αλλη αυτοι δεν ειναι οι κανονες του marketing ; Αν σ' αρεσει σου λεει δεν σε αναγκαζει κανενας να πας με το ζορι.
    Μονο που απευθυνονται σε παιδακια που δεν γνωριζουν απο οικονομικα δεδομενα, και γι' αυτο το βλεπω σαν εναν εμμεσο εκβιασμο για τον γονιο, σ' αυτην την τιμη ...
    Μ' αυτο το εισητηριο σχεδον, ερχονται (στην επαρχεια) ολοκληροι θιασοι με δεν ξερω και γω ποσους ηθοποιους .... μην τρελαθουμε κι ολας .....
    Φίλε μου καλησπέρα.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν με ανάγκασε κανένας να πάω. Πήγα ξερώντας ότι θα πληρώσω το τίμημα. Το θέατρο γέμισε και τα παιδιά μου αλλά και των άλλων περάσανε καταπληκτικά.
    Αν ήταν «μάγκες» θα είχαν την μισή τιμή, να καθίσουν δύο μέρες για να πάνε και άλλα πολλλλλλά παιδάκια τα οποία δυστυχώς δεν πήγανε γιατί δεν είχανε την δυνατότητα.
    Εγώ θα πάω κάπου στο ρεπό μου για δουλεία και θα τα βγάλω.
    Φιλικά.

Advertise Here