Φιλε μου σιγουρα ειναι ετσι οπως τα γραφεις, αν υπαρχουν καρτες που παιζουν, ειναι σιγουρα αρχεια εκ των εσω, οπως γραφεις κι εσυ!!!!
Ακουγετε οτι εδω νοτια υπαρχουν καρτες που παιζουν, δεν ξερω αν ειναι αληθεια, παντως αν ισχυει.....αυτο ειναι μεσα απο την νοβα και οχι απο hackers!
Εξαλλου ακουγαμε για πολυ καιρο οτι το Irdeto 2 εχει μαμηθει τελειως και με 3-4 κινησουλες της irdeto (αφου επεσε το χρημα βεβαια) εχει γινει απο τα πιο ασφαλη στον κοσμο.
Βεβαια στο κατω κατω ειναι απολυτως λογικο αυτο που εγινε τα προηγουμενα χρονια......δεν μπορει μια εταιρια να δινει ενα λογισμικο σε παροχους το 2000 και να μην το αφηνει να παραβιαστει για 10 χρονια. Πως θα επιβιωσει μια εταιρια σαν την irdeto ....με αερα????
re paidia 8ELETE na kanume sovarh suzitish ??? ti eine to ek ton eso??? pistevete oti oi goveoi exoun idea ti periexei to sream tous??
sovara tora pistevete tetoia pramata..??? h irdeto eine ypeu8ninh gia to pos 8a diaxeiristei thn kodikopoihsh .. telia kai paula..
oso loipon oi netmedides flertaran me to NDS ...to aglo emine os exei ..ermeo tou os tis gammokartas ...molis hpan nai pali
sthn irdeto ..tsoup h allagi algo ..na to serflock na to ecms counter ,,,tyxeo?? den nomizo.
Φιλε χανιαρα τα ιδια λεμε πανω κατω αν και εγω δεν ξερω ουτε το 1% απο τις τεχνικες σου γνωσεις!!!
Η irdeto μολις πηρε το παραδακι εκανε το "χιλιοξεσκισμενο" 2 να φυγουραρει ως το πλεον ασφαλες. Οπως λες κι εσυ.....τυχαιο?? δεν νομιζω!!!!
Συμφωνω απολυτως οτι η μαμα irdeto εχει την πιτα και το μαχαιρι και πρατει αναλογα με τα συμφεροντα της.....και καλα κανει βεβαια!!!!
Α και πιστευω η συζητηση αυτη ειναι σοβαρη αν κρινεις απο κατι αλλες.....χαχαχαχα!!!!!
Με απλα λογια ειπα οτι οσο πεφτει το παραδακι σε καθε εταιρια ανα 2-3 χρονια απο τους παροχους, ασπρο καρτακι της προκοπης δεν θα υπαρξει!!!!
Πιστευω σε αυτο θα συμφωνεις.....
adika psahneste karta kenouria i kati kenourio stin kaliteri se 3 hronia apo tora oute hackers iparhoun oute tipota apla kapioi plisiasane poli tipota alo ta megalitera miala katanoisan mono tin litourgia tou irdeto kanis den espase tipota oloi gnorizoun pos itan ekviasmos tis irdeto kai i gama kai i tita kartes den pezoun oute klisane prin mia evdomada klisane ton aprili se olous alla kapioi veteranoi tou idous vlepoun avon me plain keys apo tin mera pou vgike i avon den hriazonte oute arhia oute tipota afto vevea den ine eborefsimo kai parameni se stenous kiklous apo tehnikous diaforon kanalion edo kai pola hronia
afksisi 20000 sindromiton mehri ton iounio apo ton persino iounio diladi se ena hrono 20000 sindromes me antimetra kata tou cs me klisimo piratikon karton me silipsis me ena soro me kserete ti simeni afto?ena megalo tipotaaaaaaa kanane mia tripa sto nero 20000 sindromes eprepe na ginonte to dimino kai me tin iparksi piratias esto kai vgaini kai to conx kai hanoun mono 20000 sindromites = den vgalane frago pali sta idia ine=ine poli akrivoi=den prosferoun tipota kai ine poloi varetoi=ekmetalevonte tis anages tou metanasti gia na di eliniki tileorasi to telos ine konta
Stathi otan anaferthika ek twn esw, kai paralipsi diki mou den enoousa tis mamas, alla tis irdeto. Elikse to symvolaiaki tis me tin mama? tsoup na h kartoula, egine ananewsi symvolaiou? tsoup kleisane h kartoules, opote molis liksi to paron symvolaio ksana mana ta idia. Kai edw kolaei ayto pou grafeis an einai tyxaio h oxi.