Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 97 of 203 FirstFirst ... 477287929596979899102107122147197 ... LastLast
Results 961 to 970 of 2023

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 1

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

H διοίκηση του ΟΤΕ σχεδιάζει μέχρι την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να λανσάρει την δορυφορική συνδρομητική τηλεόραση. Όπως είπε ο κ. Βουρλούμης «αν και ορισμένοι μας κάνουν πόλεμο, τα νομικά και τεχνικά προβλήματα έχουν λυθεί και απομένει η απόκτηση ελκυστικού περιεχομένου, καθώς και η προβολή του προϊόντος».

Ο ΟΤΕ έφθασε αισίως τους 38.000 πελάτες στο Conn Χ-TV από περίπου 20.000 στις αρχές του έτους, κάτι που δεν ικανοποιεί την διοίκηση αλλά σύμφωνα με τον επικεφαλής του οργανισμού «αυτό έχει να κάνει και με τους περιορισμούς στο περιεχόμενο, αφού το πιο ελκυστικό προϊόν είναι η εγχώρια Super League και ανήκει σε άλλον». Όσο για το ADSL στόχος, ελέχθη ότι είναι να ανεβεί το μερίδιο στο 50% από περίπου 47% που είναι σήμερα.

Παράλληλα, προχωρά και η ανάπτυξη δικτύου οπτικών ινών μέχρι το ΚΑΦΑΟ, έχοντας προγραμματιστεί επενδύσεις της τάξης των 100 εκατ. ευρώ για την τριετία. Ήδη έχουν υπογραφεί συμβάσεις VDSL με τους δήμους Ξάνθης, Κομοτηνής και Αλεξανδρούπολης και άμεσα αρχίζουν τα έργα εκσκαφής. Στόχος είναι να έχουν περαιωθεί τα πρώτα δίκτυα VDSL εντός του έτους. Ακολουθούν οι δήμοι Σερρών, Τρίπολης στην Πελοπόννησο και Ζωγράφου στην Αττική, ενώ υπάρχουν συζητήσεις και με τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης.

Ο ΟΤΕ «φλερτάρει» και με τους επαγγελματίες συνδρομητές, οι ανάγκες των οποίων για προηγμένα δίκτυα επικοινωνιών είναι πιο μεγάλες. Γιʼ αυτό και σε περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση επιχειρηματικών πελατών, όπως η Σίνδος, τα Οινόφυτα και το Θριάσιο, πρόθεση του είναι οι οπτικές ίνες να φτάσουν μέχρι και την επιχείρηση.

Σε άλλο ερώτημα, ο κ. Βουρλούμης ξεκαθάρισε πως τουλάχιστον επί δικής του διοίκησης και με την παρούσα σύνθεση του Δ.Σ. δεν υπάρχει ενδεχόμενο συγχώνευσης με την Cosmote. Αυτόνομα σύμφωνα με τον ίδιο θα παραμείνουν και τα δίκτυα Γερμανός, ΟΤΕ και Cosmote, αν και όπως δήλωσε, θα γίνουν παρεμβάσεις εξορθολογισμού που μπορεί να αφορούν έως και το 30% των συνολικών καταστημάτων.

capital.gr

2. Advertise Here
    Uploads
    1

Το φθινόπωρο... η Google TV

Την έναρξη λειτουργίας της τηλεοπτικής πλατφόρμας του ιντερνετικού κολοσσού, Google, προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας, Eric Schmidt, στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας, στο Βερολίνο.

Το Google TV που θα αρχίσει να εκπέμπει μέσω διαδικτύου, το φθινόπωρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεργάζεται -για την τηλεοπτική της πλατφόρμα- με τις εταιρίες Sony και Logitech.

Να σημειωθεί ότι η Samsung εκδήλωσε ενδιαφέρον για να χρησιμοποιήσει το λειτουργικό σύστημα Android στις τηλεοράσεις της, μέσω δηλώσεων του προέδρου της εταιρίας, Yoon Boo Keun.

zougla.gr

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

aurio prwi prwi tha paw na zitisw douleia stin forthnet, kai kseretai giati? Opios einai ypalilos tis, exei to foul paketo me internet kai omilia 50 eurw! Ton mina. Oloi emeis ti eimaste hthela na hksera makakes.

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

niko an katsei rwta re sy kai gia mena.....

Uploads
    1

aman anergia pou epese !!!!!!!!!!!!! xaxaxa

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by theofilos View Post
    aman anergia pou epese !!!!!!!!!!!!! xaxaxa
    Φαντάσου να παρακαλάμε να 'μπούμε' στη forthnet/nova για να μας βρίζουν όλοι μετά...
    εγώ πάντως δεν θέλω καλύτερα άνεργος...θα μου δίνει δανεικά ο Νικόλας...

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Φαντάσου να παρακαλάμε να 'μπούμε' στη forthnet/nova για να μας βρίζουν όλοι μετά...
    εγώ πάντως δεν θέλω καλύτερα άνεργος...θα μου δίνει δανεικά ο Νικόλας...
    min stenaxwriesai giorgi, leitoyrgw gia olous, alloste to xrima reei afthono, to eipe kai o prwthipoyrgos (LEYTA YPARXOYN)

Member
    Uploads
    0

Kai auto dixnei elliniko prota8lima.
    h@@p://[email protected]/
    Gia osous i gata psofise kai den variounte na vlepoun mpala apo to pc.

Senior Member adamos_john's Avatar
    Uploads
    2

Καλησπέρα σε όλους σας.
    Έχει κάνει κανείς τις ρυθμίσεις στο Linksys WAG200G για συνδεση Conn-x TV?
    Η Conn-x μου λέει ότι δεν γίνεται να παίξει με άλλο εξοπλισμό. Είναι δυνατών?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by adamos_john View Post
    Καλησπέρα σε όλους σας.
    Έχει κάνει κανείς τις ρυθμίσεις στο Linksys WAG200G για συνδεση Conn-x TV?
    Η Conn-x μου λέει ότι δεν γίνεται να παίξει με άλλο εξοπλισμό. Είναι δυνατών?
    Δεν πρεπει νομιζω να υποστιριζει iptv αυτο το router

Advertise Here