Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 191 of 203 FirstFirst ... 91141166181186189190191192193196201 ... LastLast
Results 1,901 to 1,910 of 2023

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 1

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Re: Blue Dragon - Συζητήσεις

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Την βρηκαν...και λέγεται CCcam 2.2.0.... Να μην πω οτι το βίντεο μπορει και να ειναι δικό τους.... Πόσοι πήγαν απο την 2.1.2 ή 2.1.3 στην 2.1.4??? Ελάχιστοι...γιατί???? Γιατι απλά το 256 παπαλα... Τι μπορούν να κάνουν για να το προσπεράσουν;;;; Να βγάλουν ενα hoax ή αυτοί οι οι ανταγωνιστές τους....Big Deal....
    apo oti diavasa prin ligo.."Cccam 2.2.0 allready online for open pli 1.0
    Cccam 2.2.0 will be tomorrow(19-11-2010)available in the open pli Beta images

2. Advertise Here
    VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by theofilos View Post
    apo oti diavasa prin ligo.."Cccam 2.2.0 allready online for open pli 1.0
    Cccam 2.2.0 will be tomorrow(19-11-2010)available in the open pli Beta images
    Καλημέρα,

Και τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Ότι η επίσημη ημερομηνία είναι 19/11 ή απλά οτι εφόσον είναι και στα PLi, πρέπει να είναι original release?

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    giorgo to diko sou ypostirizo oti einai thema hardware ...
    to maimoudaki pou mou ekane ta idia mou to antikatestisan os elatomatiko .
    Νίκο αν δεν μου σταμάταγε το λεντάκι όταν το 500αράκι : 1) το πάω αναμονή ή 2) όταν ''ξεκουμπώνω'' το cccam
    θα συμφωνούσα μαζί σου.

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    Elatomatiko einai .Vgale to server apo panw kai tha deis oti pali to kanei. Mou exei tyxei se topiko diktio me sindesi me ena akomi dektaki.. Sto sygkekrimeno malista eixa panw tou gnisia karta.. Parola auta douleve mia xara sto switch an kai to lampaki de stamatouse na anavosvinei.. Eixe omos provlima na doulepsei me to router mou..
    Εμένα δεν είναι ότι δεν δουλεύει...ίσα ίσα ...τα πάντα όλα!!!
    αλλά μου την σπάει όταν είναι να κατεβάσω οτιδήποτε /μεσω το dream/ και κάνει λές και έχει πέσει σε πλοκάρισμα τις παραλιακής το καλοκαίρι !
    υπ' όψιν ότι και απ' ευθείας στο ρούτερ την ίδια εικόνα έχει.(μόνο που δεν βλέπω το λαμπάκι)
    και φυσικά δεν νομίζω ότι έχω πέσει θύμα της ''πίσω πόρτας'' του cccam . δεν μοιράζω (τη γνήσια) ούτε καν στο σπίτι !

Τώρα για να λέτε δυό ότι είναι ελατωματικό έτσι πρέπει να είναι...υπάρχει κάτι σαν λύση γιατί είναι 5/6 ετίας ?
    & επειδή και ο edision θέλει δουλειά ακόμη(στο s/w) θέλω να το έχω backup.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Νίκο αν δεν μου σταμάταγε το λεντάκι όταν το 500αράκι : 1) το πάω αναμονή ή 2) όταν ''ξεκουμπώνω'' το cccam
    θα συμφωνούσα μαζί σου.
    Εμένα δεν είναι ότι δεν δουλεύει...ίσα ίσα ...τα πάντα όλα!!!
    αλλά μου την σπάει όταν είναι να κατεβάσω οτιδήποτε /μεσω το dream/ και κάνει λές και έχει πέσει σε πλοκάρισμα τις παραλιακής το καλοκαίρι !
    υπ' όψιν ότι και απ' ευθείας στο ρούτερ την ίδια εικόνα έχει.(μόνο που δεν βλέπω το λαμπάκι)
    και φυσικά δεν νομίζω ότι έχω πέσει θύμα της ''πίσω πόρτας'' του cccam . δεν μοιράζω (τη γνήσια) ούτε καν στο σπίτι !

Τώρα για να λέτε δυό ότι είναι ελατωματικό έτσι πρέπει να είναι...υπάρχει κάτι σαν λύση γιατί είναι 5/6 ετίας ?
    & επειδή και ο edision θέλει δουλειά ακόμη(στο s/w) θέλω να το έχω backup.
    @Hobsat.... Δεν είναι νέο ότι οι κλώνοι 500άρια, και ειδικά οι της 1ης γενεάς, έχουν τεράστιο πρόβλημα με το δίκτυό τους. Το πρόβλημα είναι σε δύο πυκνωτές που βρίσκονται κοντά στο chip της Ethernet.

Code:
    http://www.dreamboxfile.com/DM500/HowTo/DM500-Mods---RGB-Fix-+-Power-supply-Fix-+-Network-Fix.html
    και

Code:
    http://dreambox.wikia.com/wiki/File:Network_fix.jpg
    Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα 500αρια 1ης γενιάς original. Αν πιάνουν τα χεράκια σου, το κάνεις αν και κατα την γνώμη μου έτσι όπως έχουν ξεφτιλιστεί οι τιμές, δεν αξίζει.

Φυσικά τέτοια θέματα με τους original δεν υπάρχουν. Αντιθέτως πρόσφατα με ενημέρωσε γνωστός ότι έπεσε στα χέρια του κλώνος με το 1ο revision mobo, που εξακολουθεί και έχει τέτοια θέματα.

Δεν υπάρχει θέμα με το backdoor και τις άλλες χαζομάρες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες.... Όλα αυτά είναι απλά μια μεγάλη χαζομάρα κάποιων, που φυσικά απο πίσ κρύβει πολλά μεγάλα μυστικά... ;)

Uploads
    4

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    @Hobsat.... Δεν είναι νέο ότι οι κλώνοι 500άρια, και ειδικά οι της 1ης γενεάς, έχουν τεράστιο πρόβλημα με το δίκτυό τους. Το πρόβλημα είναι σε δύο πυκνωτές που βρίσκονται κοντά στο chip της Ethernet.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα 500αρια 1ης γενιάς original. Αν πιάνουν τα χεράκια σου, το κάνεις αν και κατα την γνώμη μου έτσι όπως έχουν ξεφτιλιστεί οι τιμές, δεν αξίζει.

Φυσικά τέτοια θέματα με τους original δεν υπάρχουν. Αντιθέτως πρόσφατα με ενημέρωσε γνωστός ότι έπεσε στα χέρια του κλώνος με το 1ο revision mobo, που εξακολουθεί και έχει τέτοια θέματα.

Δεν υπάρχει θέμα με το backdoor και τις άλλες χαζομάρες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες.... Όλα αυτά είναι απλά μια μεγάλη χαζομάρα κάποιων, που φυσικά απο πίσ κρύβει πολλά μεγάλα μυστικά... ;)
    Να είσαι καλά για τις πληροφορίες.

Αυτό ισχύει για το 500ρι το γνήσιο 1ης γενιάς(δικό μου)
    και αν ναι με ποιό image

command via Telnet Connection
    echo 1 > /proc/net/dream_mode
    If for any reason you want to disable this fix switch 1 back to 0, i.e:
    echo 0 > /proc/net/dream_mode

και αν με το να αφαιρέσω τα πυκνωτάκια (φωτό) λύνεται το πρόβλημα.
    πιάνουν τα χέρια μου ´λιγάκι´ έτσι κι αλλοιώς το έχω για ρεζέρβα.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Να είσαι καλά για τις πληροφορίες.

Αυτό ισχύει για το 500ρι το γνήσιο 1ης γενιάς(δικό μου)
    και αν ναι με ποιό image

command via Telnet Connection
    echo 1 > /proc/net/dream_mode
    If for any reason you want to disable this fix switch 1 back to 0, i.e:
    echo 0 > /proc/net/dream_mode

και αν με το να αφαιρέσω τα πυκνωτάκια (φωτό) λύνεται το πρόβλημα.
    πιάνουν τα χέρια μου ´λιγάκι´ έτσι κι αλλοιώς το έχω για ρεζέρβα.
    Δεν έχει σημασία το image. Το πρόβλημα είναι hardware. Το fix με τα commands που αναφέρεις, είναι κυρίως για 70ΧΧ δέκτες παρόλες τις πληροφορίες που δίνουν, και ούτως ή αλλως υπάρχει σε κάθε image "Enable Network Fix". Δεν χρειάζεται να το κάνεις με το χέρι αλλά δεν θα σου λύσει και το πρόβλημα. Η μόνη λύση ειναι το hardware mod με τους πυκνωτές. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί μιλάμε για SMD τεχνολογία (άσχετα με το πόσο μεγάλα φαίνονται τα εξαρτήματα στην φωτό!!! lollll)....

Banned
    Uploads
    4

giorgi tha sou kano doro ena megenthitiko fako .... lollll

Uploads
    4

@ Roulitsas.
    Τελικά το δικό μου δεν έχει τέτοιους πυκνωτές ....
    αύριο θα ανεβάσω φωτό ....έτσι για την συνέχεια ,

Νικόλα έχω γυαλιά ανώτερης μυωπίας εγώ..καλύτερα και από μικροσκόπιο...χαχα .νά είσαι καλά πάντως.!!

Banned
    Uploads
    4

DM500_Mods_RGB_Network_fix.pdfgiorgo nomizo oti i foto pou sou edose o roulitsas den itan i sosti ...
    edo tha to deis kalytera

Uploads
    4

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    DM500_Mods_RGB_Network_fix.pdfgiorgo nomizo oti i foto pou sou edose o roulitsas den itan i sosti ...
    edo tha to deis kalytera
    Νικόλα αυτό είναι..

Μπα δεν βάζω όμως τα χέρια μου εκεί μέσα γιατί σίγουρα θα του βγάλω τα μάτια ....καλά είναι έτσι έστω και κουτσό αλλά δουλεύει.
    Αλήθεια ένας ηλεκτρονικός πόσο θα μου πάρει να τα αλλάξει ?

Advertise Here