Ontos tora pou diavasa tis anafores exi gini i kardiamou perivoli, avti i ""ex"" telika ton rosson..........
Ante tora na vroume kamia enallaktiki lisi mexris otou einai akoma zontanos, popo tha pesi krevatomourmouraa...
Pios mas glitoni.
Σκέψου ένα παράθυρο μέσα στο οποίο στροβιλίζεται ο δορυφόρος.Όσο βρίσκεται μέσα στο παράθυρο εσύ δε θα αντιληφθείς καμία διαφορά.
Το κέντρο ελέγχου του δορυφόρου τον παρακολουθεί και κάθε περίπου 10 μέρες στέλνει τις απαραίτητες εντολές για να κάνει μανούβρες και να τον επαναφέρει στο κέντρο.
Ε τώρα ο ΑΜ1 είναι ακόμα μέσα στο παράθυρο.Όχι όμως ότι δεν έχει πρόβλημα.Έχει και μάλιστα δε μπορεί να κρατηθεί στις 40 μοίρες που πρέπει(στο παράθυρο που λέγαμε).
Η φύση αυτής της βλάβης είναι τέτοια ,που αν δε κατάφερουν να την αποκαταστήσουν (πράγμα πολύ δύσκολο) θα πρέπει να τον στείλουν σε τροχιά νεκροταφείου.
Κοινώς θα πάει με τα άλλα διαστημικά σκουπίδια.
Εγώ ελπίζω να πάει στα τσακίδια, για να σταματήσει επιτέλους και τις παρεμβολές στο δικό μας δορυφόρο με απώτερο στόχο να καπηλευτούν οι Ρώσοι τις συχνότητες.
Είναι αυτό που λέμε "τους τιμώρησε ο Θεός"![]()
ore provlima me to doriforo
ke pou na eitan kanas dikos mas
ere klama pou tha epefte xixixi
edo o kosmos kegete(ellada) ke ta pedia pezi![]()
Χαιρετώ,καλό απόγευμα.
Λόγω ασχετοσύνης που έχω, ζητώ συγνώμη εάν θα σας κουράσω και πάλι,
με κάποιες απορίες μου.
Στο περιοδικό Δορυφορικά νέα (Μήνας Ιούνιος) δορυφόρος Hellas Sat 39Ε μπάντα- Κυ
δεν βλέπω πακέτο POLARIS -(που να περιέχει ,όπως με πληροφορήσατε το κανάλι Arena sport)- μόνο πακέτα -bulsatcom,doice,Ote, Mad, κλπ.
Επίσης η κωδικοποίηση Bulcrypt για το arena sport, όπως αναφέρει το περιοδικό -μέσα στο πακέτο Bulsatcom- , με ποια ερασιτεχνική κάρτα -εάν γίνεται- έχουμε φώς???
Ποιος είναι ο loader για τα σχετικά…αρ?? που θα τα βρω ??, εάν υπάρχουν,- προκειμένου να έχουμε λίγο φώς. Πιστεύω θα ενδιαφέρονται και άλλοι φίλοι ολίγον άσχετοι επάνω σε αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ -Υπόχρεος για οποιαδήποτε βοήθεια.
^Ρε συ @armoch45 στα απάντησα όλα λίγες σελίδες πιο πίσω στην ίδια ακριβώς ερώτηση
Σου είπα και ποιό είναι το αρχείο και το φορτώνεις μς gammacard loader 1.1
ΥΓ. Ο Ολλανδός μας ξανά κωδικοποιήθηκε σήμερα
o olandos allaxe kodikopoihsh, i paramenei ird2?
i gatoyla sinexizei me to ollando....?