καλησπερα παιδια αποφασισα να βαλω ολανδο στην γατα μου κανενα αρχειο φρεσκο ξερει κανεις;
ευχαριστω zantos
καλησπερα παιδια αποφασισα να βαλω ολανδο στην γατα μου κανενα αρχειο φρεσκο ξερει κανεις;
ευχαριστω zantos
Ευτυχως που δεν πηραν πολλοι δρακουλες να κλαινε τα λεφτα τους..ισως και να ειναι καλο το οτι ψοφησε? το δρακακι νωρις...........
plaka plaka, koutsa koutsa tha to vgalei to 6mino. idi sto 2 mina ftanoume, ena arxeiaki na petagete molis kleinei to proigounemo kai mia xara eimaste!
kai pou eixame 10 kai 20 np stin tita, ti katalavame. ola mazi kleinoun! ena-ena kalitera einai.
Καλημέρα ,, καλή Κυριακή σ όλους .. για ενημέρωση , εγώ την πήρα με ειδική συμφωνία την περασμένη Τρίτη , αν παίξει ένα μήνα να την πληρώσω..Σάββατο βραδάκι εκλεισαν τα Ελληνικά , μεσημεράκι τα Κυπριακά...
καλημερα σε ολους !εχω τον globo 7100 5119 k κατι βλεπουμε!τωρα πειρα τον opticum 9600 hd combo.μπορει να μου πει κανεις αν παιρνει server free κ πως γινετε?εχω ολεσ τις οδηγιες απο το site του αλα τιποτα.ας με που πει καποιος πυ ξερει.ευχαρηστω πολυ!