Mε 29,90 ευρώ...
Mε 29,90 ευρώ...
Ναι αξιζει.
Αν θες κατι συγκεκριμενο να σου πω,ρωτησε.
Ναι διαβαζει την καρτα στο cardreader του.
Ναι τρεχει πολυ καλα,χωρις προβληματα.
Καποια θεματα εξαρτωνται και απο αυτον που δινει.Αν δινει αυτος σωστα,θα παιρνεις και εσυ σωστα.
Aν κατι μπορει να απαντηθει εδω ωστε να βοηθηθουν και καποιοι αλλοι που διαβαζουν τοτε καλυτερα ρωτησε εδω.
Αν ειναι κατι αλλο,στειλε μου πμ.
an mas edines na katalavoume ti enoeis tha htan kalitera nomizo
Δεν ειναι ιδιοι δεκτες παρ' οτι το μενου εχει καποια κοινα στοιχεια.Αυτο συμβαινει και με αλλους δεκτες.
Δεν παιρνουν το ιδιο software.
O Spiderbox υπερεχει σε καποιες λεπτομερειες αλλα και σε καποια πιο σημαντικα στοιχεια.Εχει πιο ανεπτυγμενο software.
Aνοιχτο θεμα για Spiderbox υπαρχει και εδω στο φορουμ σε αλλη ενοτητα ,απλα πρεπει να 'ανεβουν' και καποια αλλα στοιχεια.
@nikolas021292
Δεν ζητησα να μου σταλει καποιο πμ. αλλα αν το ποστ του μελους που ηθελε να ρωτησει υπερεβαινε τους κανονες του φορουμ θα επρεπε να γινει ετσι,δηλαδη με πμ. και μετα θα εκρινα εγω αν θα το απαντουσα η' οχι.
Το να κανει καποιος moderate-edit παρα quote ενα ποστ μελους ειναι για οταν εχει υπερβει καποιον κανονα του φορουμ αλλιως πιστευω δειχνει ελλειψη σεβασμου.
Δεν λες οτι και ο Starview & o Globalstar κτλ. ειναι και αυτοι κλωνοι του ?
Ολοι τους Mvision θελουν να αντιγραψουν υστερα απο τις τοσες επιτυχιες που ειχαν σαν hardware,software απο τους Visionet,Tecview,Proview,Mvision
Ανεβασε και καμια φωτογραφια απο PLTV HD - 10Ε που ειναι ελευθερο και να φαινεται οτι ειναι απο Μvision να δουμε
Απο Spiderbox
DSC00122.JPG
![]()
Κανέναν από τους δύο δέκτες δεν έχω, αν και δεν κατάλαβα το ύφος σου. Dealer spiderbox είσαι;