Μπορεί κάποιος φίλος νά μέ οδηγήσει βήμα-βήμα στήν εγκατάσταση C LINE στόν δέκτη OCTAGON SF 1008 G+SE+hd INTELLIGENCE.
Μπορεί κάποιος φίλος νά μέ οδηγήσει βήμα-βήμα στήν εγκατάσταση C LINE στόν δέκτη OCTAGON SF 1008 G+SE+hd INTELLIGENCE.
Kαλημερα σε ολους!!!
Εχω εναν gigablue quad(οχι τον plus).Αυτος απο οτι διαβαζω δεν εχει gigabit ethernet.(μονο σε adapter usb)
Μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες που θα εχω χωρις αυτο?Δηλαδη με gigabit kai χωρις gigabit.Χρησιμοποιω τον δεκτη για cccam mgcamd etc...
και για media player και αλλα(picons), λογο της μεγαλης μνημης που εχει.Και για iptv.
Eιναι αρκετο αυτο που εχει πανω για iptv ktl...
Ευχαριστω πολυ!!!
Σε vu-solo με openvix εχω ενιγμα2 το 2.3.0 και βλεπω αρκετα κοληματα σε καποια καναλια.λεω να τρεξω το 2.2.1 η το 2.1.4 εχει καπιος φιλος γνωμη πιο ειναι πιο σωστο. ευχαριστω.
βρε φίλε ....σχολιάζεις μια απόλυτα νορμάλ απάντηση (2 μηνών βέβαια αλλά αυτό δεν λέει..)
και την λές χουντική....
Παρακαλώ επειδή εμένα δεν ....μου κόβει και πολύσε ποιό σημείο -λέξη είναι χουντοχωροφυλακίστικη η απάντηση του Νικόλα....μην τρελαθώ περισσότερο
![]()
γεια σας παιδιά. Παρακαλώ εάν κάποιος έχει υπόψη του κάποιο λινκ για biss key digea για δέκτη SAB sky 4700 HD θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Ευχαριστώ για υην όποια απάντηση εκ των προτέρων
..S'aft to SW grafei afto: Greek channels problem fixed
..An ginete den ksero.(h@@p://www.dvbstand.com/sws.php?cat=174&mark=1)
Σε vu-solo με openvix εχω ενιγμα2 το 2.3.0 και βλεπω αρκετα κοληματα σε καποια καναλια.λεω να τρεξω το 2.2.1 η το 2.1.4 εχει καπιος φιλος γνωμη πιο ειναι πιο σωστο. ευχαριστω