Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 68 of 85 FirstFirst ... 1843586366676869707378 ... LastLast
Results 671 to 680 of 846

Thread: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

Senior Member
    Uploads
    4

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

Se E2 img me cccam,mgcamd ta kleidia (softcam key-constant keys) mpainoun sto /var/keys.An xrisimopoieis oscam -oscam ymod, edw ligo allazoun ta prammata analoga me to img.Paradeigma me opeva.tv img ta oscam keys mpainoun sto /var/keys.Me open pli ta kleidia mpainoun sto/etc/tuxbox/config.

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

παιδια τα φωτα σας! εχω ενα δεκτη συμβατο με Υυmatu ALI 3602. Τον Digitalbox HDST 1200. Περασα το τελευταιο λογισμικο (1.5.67)

αλλα εχω χαθει με τα κλειδια. Πιανουμε Αστρα 19.2 και Χοτμπερντ 13. Απο μονο του αποκωδικοποιει τα καναλια ORF
    Μεχρι πριν λιγες μερες αποκωδικοποιουσε και το Kabel Eins Classic αλλα οχι πλεον.

Αναβαθμιζα τα κλειδια μεσω του αρχειου mcaskey.bin αλλα απο οτι ειδα η τελευταια ημερομηνια του εδω ειναι πριν ενα χρονο....Τελευταια φορα που ειχα κανει αναβαθμιση!

Μια διευκρινηση για να μην παιδευομαι αδικα:

Αποκωδικοποιει τα γαλλικα καναλια στο Αστρα (France 2-5, TF1, MTV, Game One κλπ); Πριν κανα χρονο τα επαιζε θυμαμαι, μετα ομως με οσες αναβαθμισεις και να εκανα ηταν μπλοκαρισμενα.

Δοκιμασα να συνδεσω το δεκτη με το δικτυο αλλα με αυτα που μου βγαζει εχω μπερδευτει περισσοτερο.

Στις ρυθμισεις netclient αναβαθμιζει κατι κλειδια και κωδικους συνδεομενος με εναν cccman server, αλλα μετα δεν συνδεεται εκει.
    Μια ερωτηση και εδω: Ποια καναλια μπορει να αποκωδικοποιησει ετσι;
    το αρχειο hsdata.cfg πως το χρησιμοποιω ή αναβαθμιζω;

κατεβασα και το mcaskey editor αλλα δεν δεχεται softcam κλειδια

Εχω καταμπερδευτει μιας και δεν υπαρχουν λεπτομερεις οδηγιες πουθενα!

Senior Member
    Uploads
    4

O dektis sou dexetai mcaskey.bin oxi softcam keys.Stis rythmiseis netclient syndeesai me SERVER epi plirwmi.Ta kanalia tou austria sat allaksan kwdikopoiisi (caid),den pianonte pleon.Se ligo tha kleisoun kai ta orf.
    Attached Files Attached Files

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Quote Originally Posted by petran79 View Post
    αλλα εχω χαθει με τα κλειδια. Πιανουμε Αστρα 19.2 και Χοτμπερντ 13. Απο μονο του αποκωδικοποιει τα καναλια ORF Μεχρι πριν λιγες μερες αποκωδικοποιουσε και το Kabel Eins Classic αλλα οχι πλεον.
    ..Den ksero ton dekti sou.To ORF paizei akoma alla oxi gia poly kairo.To cryptoworks fefgei kai erxete to Irdeto stia kartes,pou paei na pei oti ORF se ligo kairo telos me EMU.Tora gia ta ypoloipa kanalia pou grafeis,einai afta apo to paketo ausrtia-sat.Afta aplos ta ksexnas,ekleisan giati alaksan kai aftoi tin kodikopoiiisi.Den ftaiei loipon to "mcas-key" alla to oti den yparxoun kleidia gia na sou anoiksei o dektis ta kanalia.Kai apo oti diavazo,se merikous mines den tha anoigei kanena i sxedon kanena kanali me EMU.Katholou kala nea,alla afti einai i pragmatikotita.

New Member
    Uploads
    0

Ok ευχαριστω!

Οποτε μονο τα δωρεαν γερμανικα στον Αστρα μειναν. Μενω Θεσ/κη οποτε τα πιανω ευκολοτερα.

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by petran79 View Post
    Μενω Θεσ/κη οποτε τα πιανω ευκολοτερα.
    Είναι εύκολη η λήψη σε όλο τον ελλαδικό χώρο πλέον.

Member
    Uploads
    0

Παιδιά τά φώτα σας. Εχω στό σαλόνι μου ενα δέκτη octagon sf 1008g+se+hd intelligence καί τόν novabox hd 831 τήςnova,καί στήν ταράτσα μου πιάτο 1,20 μέ μοτέρ moteck sg2100a.Τό καλώδιο πού κατεβαίνει στό σαλόνι πηγαίνει στό lnb in τού octagon καί από τό lnb out τού ίδιου δέκτη αλλο καλώδιο στό lnb in του novabox. Τώρα θέλω νά βάλω κα΄ote tv. Πώς μπορώ νά συνδέσω τούς δέκτες γιά νά βλέπω από τόν κάθε δέκτη αφού βέβαια οί άλλοι δέκτες θά είναι κλειστοί.

Member
    Uploads
    0

Κάποια βοήθεια ρέ παιδιά καί σέ λίγες ημέρες αρχίζει τό πρωτάθλημα?

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by tens View Post
    Παιδιά τά φώτα σας. Εχω στό σαλόνι μου ενα δέκτη octagon sf 1008g+se+hd intelligence καί τόν novabox hd 831 τήςnova,καί στήν ταράτσα μου πιάτο 1,20 μέ μοτέρ moteck sg2100a.Τό καλώδιο πού κατεβαίνει στό σαλόνι πηγαίνει στό lnb in τού octagon καί από τό lnb out τού ίδιου δέκτη αλλο καλώδιο στό lnb in του novabox. Τώρα θέλω νά βάλω κα΄ote tv. Πώς μπορώ νά συνδέσω τούς δέκτες γιά νά βλέπω από τόν κάθε δέκτη αφού βέβαια οί άλλοι δέκτες θά είναι κλειστοί.
    2 lyseis
    a) diaxwristis (taf) gia na dwseis ena kalwdio akomi sto box tou ote.Ennoeitai ta ypoloipa receiver tha prepei na kleinoun.
    b) Diplo LNB (2 exodoi).Tha travikseis allo kalwdio gia OTE.Ton xeirismo tou moter tha to kanoun ta alla receiver.

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by tens View Post
    Αφού έχεις 1,20 γιατί δεν τοποθετης ένα ακόμα

lnb στις 9,0 και είσαι οκ νοβα και ΟΤΕ ταυτόχρονα

Advertise Here

Tags for this Thread