Παρεμπιπτόντως από κάτι φόρουμ που πέρασα και διάβασα μερικά θέματα...
Οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με Vti. Image και παίζουν όλα απροβληματιστα...
Μήπως πρέπει να το δοκιμάσουμε?
Παρεμπιπτόντως από κάτι φόρουμ που πέρασα και διάβασα μερικά θέματα...
Οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με Vti. Image και παίζουν όλα απροβληματιστα...
Μήπως πρέπει να το δοκιμάσουμε?
1ο POST
Καλησπέρα σε όλους !
Έχω τον IXUSS ZERO και σερβίρομαι. Υπάρχουν καποια κανάλια που ανοίγουν με MGCAMD και κάποια άλλα με CCCAM. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αναγνωρίζει τις ανάγκες και να επιλέγει μόνο του με ποιο θα ξεκλειδώνει? Ή αλλιώς υπάρχει κάποιο που να του δηλώσω εξ'αρχής οτι το τάδε κανάλι θα το παίζεις με το τάδε (mgcamd or cccam) ?
Eυχαριστω πάιδες
ΜΑΝΩΛΗΣ
gianaki γραψεμου σε παρακαλω ποιος δεκτης παιζει σε 4.2.2.γιατι με ενδιαφερει για τον ιδιο λογο και αν ο ιδιος παιζει και σε 4.2.0 ευχαριστω.
[QUOTE=MANOLIS33;1159338]1ο POST
Καλησπέρα σε όλους !
Έχω τον IXUSS ZERO και σερβίρομαι. Υπάρχουν καποια κανάλια που ανοίγουν με MGCAMD και κάποια άλλα με CCCAM. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αναγνωρίζει τις ανάγκες και να επιλέγει μόνο του με ποιο θα ξεκλειδώνει? Ή αλλιώς υπάρχει κάποιο που να του δηλώσω εξ'αρχής οτι το τάδε κανάλι θα το παίζεις με το τάδε (mgcamd or cccam) ?
Oxi tetoia dynatotita den yparxei.An epimeneis se cccam to 2.3.0 anoigei ta perissotera.To Mgcamd ksexnato.Dokimase me OSCAM ( i cline kai i n line pernietai sto oscam server).Ta anoigei ola kai einai stathero. Sto opena.tv to cccam 2.2.1 einai statherotero ( spania se petaei eksw-no cam- otan pas sto csat) alla opws eipa den ta anoigei ola.
Καλημέρα satuser1, περίπου κατάλαβα με μπέρδεψε αυτό που γράφεις στη παρένθεση. Οντως εχω το opena.tv περασμένο. Άρα ποιο να διαλεξω 2.21 ή 2.30 ?