Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 76 of 85 FirstFirst ... 26516671747576777881 ... LastLast
Results 751 to 760 of 846

Thread: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

New Member
    Uploads
    0

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....ΕΧΩ ΕΝΑ sab titan ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.....ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ FORMAT?

Δεν ανοίγουμε νέες ενότητες.

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Γειά σας.Θά μπορούσε κάποιος φίλος νά μέ βοηθήσει σέ κάποιο πρόβλημα πού αντιμετώπησα ξαφνικά μέ τόν δέκτη μου octagon sf 1008g+se+hd intelligence.Αποφάσισα μετά από καιρό νά κάνω σάρωση τών δορυφόρων πού έχω στήν μνήμη του δέκτη ,γιατί έχω μοτέρ diseqc στήν ταράτσα καί ενώ σαρώνει τίς συχνότητες ο δέκτης δέν εμφανίζει ούτε απομνημονεύει κανάλια. Μήπως κάποιος φίλος ξέρει νά μού πεί τί πρέπει νά κάνω.

Senior Member fux22's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by tens View Post
    Γειά σας.Θά μπορούσε κάποιος φίλος νά μέ βοηθήσει σέ κάποιο πρόβλημα πού αντιμετώπησα ξαφνικά μέ τόν δέκτη μου octagon sf 1008g+se+hd intelligence.Αποφάσισα μετά από καιρό νά κάνω σάρωση τών δορυφόρων πού έχω στήν μνήμη του δέκτη ,γιατί έχω

Αυτά που έχεις αποθηκευμένα τα βλέπεις δηλαδή;
    Δοκίμασε απευθείας πρώτα χωρίς diseqc αν σαρώνει.
    Άλλη δοκιμη βγάλε το καλώδιο από την HDMI θυρίδα και βάλε να κάνει boot χωρίς το καλώδιο αφού τελειώσει boot κανονικά τότε πέρασε το καλώδιο και δοκίμασε να σαρώσεις.

Senior Member tseve's Avatar
    Uploads
    0

Γειά σας.Θά μπορούσε κάποιος φίλος νά μέ βοηθήσει σέ κάποιο πρόβλημα πού αντιμετώπησα ξαφνικά μέ τόν δέκτη μου octagon sf 1008g+se+hd intelligence.Αποφάσισα μετά από καιρό νά κάνω σάρωση τών δορυφόρων πού έχω στήν μνήμη του δέκτη ,γιατί έχω μοτέρ diseqc στήν ταράτσα καί ενώ σαρώνει τίς συχνότητες ο δέκτης δέν εμφανίζει ούτε απομνημονεύει κανάλια. Μήπως κάποιος φίλος ξέρει νά μού πεί τί πρέπει νά κάνω.
    ειναι αλλη η διαδικασια να σεταριστει το μοτερ με τους δορυφορους και τον δεκτη και αλλη να ψαξει τα καναλια ενος δορυφορου.αυτα θα τα κανεις ξεχωριστα αφου εισαι συγουρος οτι βλεπεις τον συγκεκριμενο δορυφορο.

Senior Member
    Uploads
    4

Apo tin stigmi pou den enfanizei ta kanalia ti na apothikefsei? .Ara kata tin anazitisi den vlepeis ton doryforo.Dyo tropoi anazitisis yparxoun me moter.
    1) diseqc 1.2 me xeirokiniti anevresi doryforou
    2) Usals. Edw paizei rolo mono i rythmisi GEOGRAFIKO MIKOS pou diaferei apo topo se topo.An rythmiseis enan doryforo swsta oloi oi ypoloipoi erxontai aftomata.

Endeiktika merika geografika miki polewn
    Paris : E004.44
    Frankfurt : E008.69
    Thessaloniki :E022.85

Ola afta me tin proypothesi na einai swsta rythmismena keraia kai moter.

Member
    Uploads
    0

Παιδιά,Καλημέρα. Σωστα όλα αυτά πού μού λέτε αλλά τούς δορυφόρους καί τά κανάλια πού έχω αποθηκεύσει από παλιά τά πιάνει.Τό πρόβλημα είναι ότι δέν μπορώ νά προσθέσω νέα κανάλια στά υπάρχοντα.

Senior Member
    Uploads
    4

Kalimera.Otan kaneis xeirokiniti anixnefsi ( kathe doryforo xwrista) kai teleiwsei,patas OK kai oxi EXIT.

Member
    Uploads
    0

Ok πατάω φίλε μου αλλά τίποτα.

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

..Mipos den xorane alla kanalia stin mnimi tou dekti.?An exeis para-pola tote den ginete apothikefsi ton neon kanalion. ..Svise ta radiofona gia na kaneis xoro kai ksanadokimase.

Senior Member fux22's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Mipos den xorane alla kanalia stin mnimi tou dekti.?An exeis para-pola tote den ginete apothikefsi ton neon kanalion. ..Svise ta radiofona gia na kaneis xoro kai ksanadokimase.
    Κώστα αστο δεν έχει τέτοιο πρόβλημα ο δεκτης του
    είναι linux 512Mb NAND flash μνήμες kai 512Mb Flash.

Μάλλον enigma2 image αυτή την στιγμή δεν αναγνωρίζει το tuner.
    Αν ήμουνα εγώ θα τον έβαζα καινούριο image από την αρχή.

Fux...

Advertise Here

Tags for this Thread