Serafeim Επικοινωνείς με το κατάστημα που τον πήρες, δεν αναφέρεις τίποτα για την αναβάθμιση και τους λες ότι έχει πρόβλημα ο δέκτης.
Καλή λύση αν πετύχει.Ευχαριστώ.
Serafeim Επικοινωνείς με το κατάστημα που τον πήρες, δεν αναφέρεις τίποτα για την αναβάθμιση και τους λες ότι έχει πρόβλημα ο δέκτης.
Καλή λύση αν πετύχει.Ευχαριστώ.
Έχω και εγώ έναν τέτοιο δεκτή (MAX satellite dvb-t2&s2 combo) μήπως ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε κάποια αναβαθμηση?
Γιατί ο δέκτης είναι πολύ απλος...
maxsat-combo_2.png
Γεια σας παιδιά από Κύπρο. Αγόρασα τον golden interstar hd fta +. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς μπορώ να βάλω τα biss keys για τα ελληνικά κανάλια της digea στον Eutelsat 3°? Ευχαριστώ πολύ!
Γεια χαρα στην παρέα.Επεσε στα χερια μου ενας Commander hd8500,μηπως ξέρει κανείς,που θα βρούμε την τελευταία
αναβάθμηση σχετικα για DIGEA ???????
Γεια και απο μενα ! Εχω και γω στα χερια μου εναν Golden interstar FTA S και ψαχνω για κλειδια biss για να βλεπω της digea μιας και εδω που ειμαι στο βουνο δεν εχω σημα απο επιγεια μεταδοση ... Φιλε gkathina και σε οποιον ξερει , ειχες κανει κατι τοτε που ασχολιοσουν με τον δικο σου ??
καλησπερα...μετα απο πολυ καιρο... που ελειπα απο ελλαδα κ ρεν ειχα τον εξοπλισμο μου... γυρισα επιτελους στην πατριδα... κ μολις βρηκα τα καινουρια μου πατημστα...ειπα να ασχοληθω κ παλι με τον δεκτη μου... να βρω κανενα καινουριο firmwsre αααααν υπαρχει...κ βασικα .ε ενδιαφερει να κανω update το frequency list... κατεβασα λοιπον το ini αρχειο με ολες τις συχνοτητες των δορυφορων ... κ εδω εξναι τωρα που δεν θυμαμαι πως το κανω update στον δεκτη... οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεως...ο δεκτης που εχω ειναι ο opticum x403p...
[QUOTE=kost1980;1482980]καλησπερα...μετα απο πολυ καιρο... που ελειπα απο ελλαδα κ ρεν ειχα τον εξοπλισμο μου... γυρισα επιτελους στην πατριδα... κ μολις βρηκα τα καινουρια μου πατημστα...ειπα να ασχοληθω κ παλι με τον δεκτη μου... να βρω κανενα καινουριο firmwsre αααααν υπαρχει...κ βασικα .ε ενδιαφερει να κανω update το frequency list... κατεβασα λοιπον το ini αρχειο με ολες τις συχνοτητες των δορυφορων ... κ εδω εξναι τωρα που δεν θυμαμαι πως το κανω update στον δεκτη... οποιος μπορει να με βοηθησει θα του ειμαι υποχρεως...ο δεκτης που εχω ειναι ο opticum x403p...[/QUOTE
Καλησπέρα φίλε μου , που το θυμήθηκες OPTICUM ,,,,η αναβάθμιση γίνετε με usb ( all sw +bootloader ) προσοχή είναι ΑΛΙ ΤΣΙΠ πάντα κοιτάς να είναι το ίδιο βοοτ πχ.ALI3602_06020200 ....παίζει και cccam κτλ...ρίξε μια μάτια εδώ https://www.satsupreme.com/showthrea...ast-upt/page10
θα ηθελα βοηθεια αν μπορω να κανω update MONO τις συχνοτητες των δορυφορων κ οχι ολο το firmware...φιοτι ο δεκτης ειναι παλιος κ firmware να βαλω παλιες συχνοτητες θα εχει περασμενες... για αυτο ρωταω αν μπορω Μονο τις συχνοτητρς των δορυφορων