Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 22 of 100 FirstFirst ... 1217202122232427324772 ... LastLast
Results 211 to 220 of 999

Thread: Καλάθι αχρήστων Kouvas

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: Edo Sizitame Mono Gia Pantremata Nova Kartas & Me pious Dektes.

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    κανονικά έπρεπε να σου ανοίξει,ανεξάρτητα αν στην συνέχεια μπορεί να ξανακλείδωνε σε 1-3 μέρες.
    στο τηλέφωνο πρέπει να λές ότι σου γράφει ο patasat '' E 107-4 κωδικοποιημένη υπηρεσία''
    μπραβο φιλε μου, να σε καλα που τους δειχνεις με ποιο τροπο τους κοροιδευουν και ξεπαντρευουν τις καρτουλες.
    αλλα το ''Ε 107_4'' ειναι παρελθον. τωρα πλεον σε στελνουν αλλου και σε ρωτανε αλλα κολπα. μαθετο και αυτο και ελα γρηγορα να το γραψεις και αυτο
    ΥΓ:παλικαρια οσοι θελησετε να κανετε την μπινια με το ''Ε 107_4'' προσεξτε λιγο γιατι ειδη ειναι ψυλλιασμενοι

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    μπραβο φιλε μου, να σε καλα που τους δειχνεις με ποιο τροπο τους κοροιδευουν και ξεπαντρευουν τις καρτουλες.
    αλλα το ''Ε 107_4'' ειναι παρελθον. τωρα πλεον σε στελνουν αλλου και σε ρωτανε αλλα κολπα. μαθετο και αυτο και ελα γρηγορα να το γραψεις και αυτο
    ΥΓ:παλικαρια οσοι θελησετε να κανετε την μπινια με το ''Ε 107_4'' προσεξτε λιγο γιατι ειδη ειναι ψυλλιασμενοι
    Σου απαντώ εδώ... Greek Staff Member Discussions

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Σου απαντώ εδώ... Greek Staff Member Discussions
    εγω ομως θα σου απαντησω εδω, μιας και δω εκανα το αρχικο μου ποστ. και ας το μεταφερουν μετα στο κουβα.
    μιλας για ειρωνεια και για αδικη επιθεση. γισ το πρωτο ναι ημουν ειρωνας και θα ειμαι αν βλεπω κατι τετοια ποστ. για την αδικη επιθεση, ε οχι και αδικη. εδω καρφωσες με ποιο τροπο ξεγελανε τους νοβιτες και ξεπαντρευουν την καρτουλα στους edision και λες για αδικη επιθεση;;; οσο για τα ποστ που μου εχεις κανει επικολληση στο Greek Staff Member Discussions αυτα βρε παλικαρι ειναι μετα το ξεφουρνισμα απο εσενα για το ''Ε 107_4'' πλακα μου κανεις η με δουλευεις;; το ποσοι θα το γραψουν μετα εχει σημασια η το ποιος το πρωτο εγραψε;;

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    εγω ομως θα σου απαντησω εδω, μιας και δω εκανα το αρχικο μου ποστ. και ας το μεταφερουν μετα στο κουβα.
    μιλας για ειρωνεια και για αδικη επιθεση. γισ το πρωτο ναι ημουν ειρωνας και θα ειμαι αν βλεπω κατι τετοια ποστ. για την αδικη επιθεση, ε οχι και αδικη. εδω καρφωσες με ποιο τροπο ξεγελανε τους νοβιτες και ξεπαντρευουν την καρτουλα στους edision και λες για αδικη επιθεση;;; οσο για τα ποστ που μου εχεις κανει επικολληση στο Greek Staff Member Discussions αυτα βρε παλικαρι ειναι μετα το ξεφουρνισμα απο εσενα για το ''Ε 107_4'' πλακα μου κανεις η με δουλευεις;; το ποσοι θα το γραψουν μετα εχει σημασια η το ποιος το πρωτο εγραψε;;
    Αφού θέλεις απάντηση δημόσια .

Διάβασες και τι έγραψα και στις 23/7/2010 στο 299. ?

Εδώ ''φίλε'' μου έμαθα πολλά πράγματα από όλους γιατί έμαθαν να μοιράζονται και να μοιράζουν γνώσεις,αυτό είναι το βασικότερο σ' ένα δημόσιο φόρουμ.

Τώρα το αν η αναγραφή του κωδικού του πατασατ όταν δεν έχει πρόσβαση στην κάρτα
    αποτελεί αιτία ειρωνικών σχολίων και στήσιμο στον τοίχο για τον ''καταδότη''
    Τότε δηλώνω ένοχος' μπας και αποφύγω το λυντσάρισμα....χαχαχα

Για μένα εδώ Τ Ε Λ Ο Σ.

Member
    Uploads
    0

ηρεμια παιδες ολοι τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζουμε

Junior Member
    Uploads
    0

Clone 800 help

Gia se olous thelo na paro ena dm800 clono akouo diafora kai katebazo diafora patcher sim 2.01 mipos gnorizi ti kani ayto to arxio kanis kai an exei kapios tetio dekti as pei an einai eyaxristimenos kai ti prepi na pername apo anabathmisis kai programata gia na min exoume problima .giati me ton 7000dm kai ton 500dm pou exo tota exo katebasi pola programata ayta kanoune kai gia ton 800 clone ? Eyxaristo

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Re: Clone 800 help

Quote Originally Posted by BADBOY6987 View Post
    Gia se olous thelo na paro ena dm800 clono akouo diafora kai katebazo diafora patcher sim 2.01 mipos gnorizi ti kani ayto to arxio kanis kai an exei kapios tetio dekti as pei an einai eyaxristimenos kai ti prepi na pername apo anabathmisis kai programata gia na min exoume problima .giati me ton 7000dm kai ton 500dm pou exo tota exo katebasi pola programata ayta kanoune kai gia ton 800 clone ? Eyxaristo
    iparxei anoixto thema gia dreambox file mou!!!!
    kane tin erotisi sou ekei!!!!

http://www.satsupreme.com/showthread...CE%91-Dreambox

Senior Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by polteris View Post
    m'aresei pou tin leksi nova tin exeis me telitses!!!
    mipos einai kamia apagorevmeni leksi?????
    geia sas to elliniko prwtathlima to deixni pouthena allou ektos apo NOBA? etsi einai kalitera .xairetw.

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Vpro 5000

athanatos premium q 2051.......

Junior Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Ton xaniara den ton afeinh h mama toy na mas dosh na doyme kamia kwlara.

Advertise Here