Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Busat Blocker

New Member
    Uploads
    0

Re: Busat Razbit

Ще ме извините мен невежия, но нека и аз драсна някой ред.
    Имам приятел, който не бях виждал от доста време, но той периодично ми звани по телефона с молба да му сваля от нета кодовете за разни програми- като намеря повечко време се ровя тук-там, а и той с SMS-и ме насочи към някои сайтове та криво-ляво да му свърша работа.
    Вчера след работа се отбих до тях изпихме ботилка "Пещерска" и ви пиша, това защото, като чета- това, което сте написали и като имам придвид, това което видях и цените за който си говорихме право да ви кажа направо съм в шах.
    Та неговият приемник е някакъв измислен Китайски от 30 лв. но му се разваля и го кара на ремонт. Техника негов приятел за 6 лв. му записал някаква допълнетална програма към менюто в раздел субтитри където той влиза за да въведе кода, който му пращам. Някой от вас може да знае за другите лъжа за мен истина- видях го- работи, отваря всичко наред. Приемника му е без карта вкарва кодовете с дистанционното.
    Днес, като се рових в нета наред с много други кодове видях, че има и кодa на ITV Partner.
    Още не съ му го пратил, но вие как мислите дали, ще го отвори, защото аз нямам причина да се съмнявам.

2. Advertise Here
    Member RegeX's Avatar
    Uploads
    0

edinstvenato koeto me smushtava e 4e ima nqkoi kanali koito smenqt kodovete na 20sec i nqkaksi e trudno za 20sec da vuvedesh tolkova cifri4ki, puk kamo li da gledash neshto tam. moje bi ima neshto drugo, zashtot az prez PC koeto ima net non stop uj gledam s karti i pak mi nasi4a otvreme na vreme zashtot ne moje da si polu4i kodovete, a toi offline si gi gleda bez problemi. Ako trqbwa dai i az shte si kupq edin takuv priemnik za 30lv i na 4oveka shte mu dam ne 6 mi 26 stiga naistina da ba4ka.

Member
    Uploads
    1

Това за гледането с приемника за 30лв. ми звучи мноого някакси неопределено. Май с вълна 1 на кодировките отмина гледането със вкарването на кодовете от дистанционното. С Вълна 2 настъпи времето на промяна в честотата на кодиране на каналите и смяната на кодовете.
    И аз бих дал не 6 а 60 ма де ли да е истина това>?

Senior Member
    Uploads
    7

При първата смяна на ЕСМ -то спира да върти ключа този блокер и трябва наново зареждане

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Advertise Here