Ще ме извините мен невежия, но нека и аз драсна някой ред.
Имам приятел, който не бях виждал от доста време, но той периодично ми звани по телефона с молба да му сваля от нета кодовете за разни програми- като намеря повечко време се ровя тук-там, а и той с SMS-и ме насочи към някои сайтове та криво-ляво да му свърша работа.
Вчера след работа се отбих до тях изпихме ботилка "Пещерска" и ви пиша, това защото, като чета- това, което сте написали и като имам придвид, това което видях и цените за който си говорихме право да ви кажа направо съм в шах.
Та неговият приемник е някакъв измислен Китайски от 30 лв. но му се разваля и го кара на ремонт. Техника негов приятел за 6 лв. му записал някаква допълнетална програма към менюто в раздел субтитри където той влиза за да въведе кода, който му пращам. Някой от вас може да знае за другите лъжа за мен истина- видях го- работи, отваря всичко наред. Приемника му е без карта вкарва кодовете с дистанционното.
Днес, като се рових в нета наред с много други кодове видях, че има и кодa на ITV Partner.
Още не съ му го пратил, но вие как мислите дали, ще го отвори, защото аз нямам причина да се съмнявам.

Reply With Quote