Agorasa ena Dreambox 500s. Ti ekswteriko card reader na syndesw gia na thn dei to dreambox? Cas 3 h smartbee? Giati kapou diavasa oti cas 3 kai dreambox 500s den tairiazoun.
Eyxaristw
Agorasa ena Dreambox 500s. Ti ekswteriko card reader na syndesw gia na thn dei to dreambox? Cas 3 h smartbee? Giati kapou diavasa oti cas 3 kai dreambox 500s den tairiazoun.
Eyxaristw
ksexasa na pw oti tha to xrhsimopoihsw gia tita.
Auto pou lene oti to cas 3 mporei na leitourghsei ws jtag ston dreambox an sou xalasei h firmware isxyei?
paidia to snifer sta pluging toy dbox ksereis kaneis ti einai ayto??? thanks
Δεν ξερω αν ο dm αναγνωριζει το wifi stick, και αν μπορουν να συνδεθουν 2 τετοιες συσκευες wireless μεταξυ τους (χωρις AP).
Σε καθε περιπτωση μπορεις να δωσεις ip με δυο τροπους, manual ή μεσω DHCP server (router).
Μπορεις παντως να συνδεσεις το ενα dm με τον router (ασε να σου δωσει IP ο router) ανοιξε ενα telnet προς dm (για να δεις αν υπαρχει connectivity), και με τον ιδιο τροπο συνδεεις και το 2ο dm.
Στην συνεχεια με το cccam το ενα dm1 θα ειναι ο server (αυτο που θα εχει την καρτα) και το αλλο(α) σαν client.
εχουν βγαλει dm 800 klono sthn agora ??????
Καλησπέρα σε όλους με ενδιαφέρουν αυτά τα πακέτα έχω δέκτη dreambox
Canalsat france Full HD 19e
sky italia full HD 13e
είχα μια συνδρομή μέσου pay pal για το sky Italia αλλά μας τελείωσε.!!!!
Καλησπέρα σε όλους εσάς.
Έχω έναν 500αράκη στο οποίο έχω μία καρτούλα στο εξωτερικό reader.
Στο blue panel έχω φωρτομένο το: SCAM 3.58 με κλειδιά για τα satisfaction και το
CCCAM για την γάτα.
Το έχω ξεκινήσει με AUTO CAMD και σαν default έχω το Scam 3.58 ενώ έχω κάνει προσθήκη για τον provider: NetMed να ξεκινάει το Cccam.
Δουλεύει κανονικά σε αλλαγές μεταξύ τον δύο πακέτων.
Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν πάω να δω το κανάλι με το ψάρεμα γυρίζει σε Scam 3.58 , ενώ αν βλέπω όλα τα άλλα κανάλια δεν κάνει καμία λάθος αλλαγή και δουλεύουνε όλα σωστά.
Τη μπορεί να φταίει?
Φιλικά Johnis