.............
.............
gnwrizeis pws ginete auto?
ok.euxaristw polu
Τιποτα φιλε μου αλλωστε γιαυτο ειμαστε ολοι εδω για να ανταλλασουμε γνωσεις.
Τωρα γιαυτο που ρωτας θα σε στεναχωρησω γιατι δεν εχω ασχοληθει με NewCamd5.25 και free servers αν και η προσωπικη μου αποψη για το free servers ειναι οτι ειναι μυθος και πιστευω παντα κατι κρυβεται απο πισω.
Δεν ξερω τι αποψη και εμπειρια εχεις πανω σ`αυτο θα με ενδιεφερε να την ακουσω.
Φιλικα Τζιμακος
Χαιρομαι ειλικρινα αν βοηθησα να τα βαλεις σε ταξη στο μυαλο σου και στο δικτυο σου.Μην μ`ευχαριστεις οπως εγραψα και σε εναν αλλο φιλο εδω ολοι ειμαστε και ανταλλασουμε γνωσεις και να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.
Τωρα για να περασω στο ζουμι πρωτον σχολιαζω οτι το linux backround ειμαι σιγουρος σε βοηθησε λιγο να γινουν τα πραγματα πιο γρηγορα και πιο σωστα χωρις επαναλαμβανομενες δοκιμες και σπασιμο νευρων.Τα παιρνω με την σειρα για να ξανασυντονιστω θυμισε μου λιγο πιος ειναι ο sab , και στην συνεχεια ο μπανανοφαγος με την ιδια ευκολια που τον εκανες server μπορεις να τον κανεις και client προσθετοντας σε αυτον ενα C line και στον αλλον ενα F line αντιστοιχα.Σκεψου τα σχεδιασε τα προσεκτικα οπως εκανες και σου δουλεψαν οπως λες τωρα και το ξανασυζηταμε.
Φιλικα Τζιμακος
tzimako kalimera
se kourazo ligo alla ipes pos to dm600 den paizei me phoenix.
exei simasia to image giati me to darkstar 2 den paizei me tipota kai skeutome na valo to v0.8 les na to katafero? 8a kano kati i tzampa 8a to kano?
signomi oson afora gia to free server molis anijoun to server tou nabilo kai katevaso to NewCamd5.25 8a sou po an katafero kati kai pali kalimera