Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια για το site σας! θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει λυση στο εξης προβλημα...εχω εναν dm 7020 si με gemini 4.60 και ενω παιζει η γατουλα με το module (ειναι το μπλε το παλιο irdeto access αλλα εχω δοκιμασει και ενα καινουργιο της edision μωβ με το ιδιο αποτελεσμα) η εικονα κανει κολληματα και τετραγωνακια καθε 15 με 20 δευτερολεπτα αλλα επανερχεται αμεσα και ειναι ενοχλητικο!!! εχω δοκιμασει scam 3.52,cccam 2.1.2,mgcamd 1.31 αλλα και με το common inteface που εχει γινεται το ιδιο,βοηθηστε αν ξερετε κατι!!! Η γατα ειναι οκ γιατι ειναι δοκιμασμενη σε αλλο δεκτη και πεζει τελεια...
paidia 1 erwthsh vlc +dreambox+svista 32 sp2 mpwrei na doylepsei na blepw tainies ap to pc sto dbox???????thnks
Paidia i kali i mera apo to proi fenetai ... alla emena fanike oti den tha einai kali !!!
Ksafnika ksipnisa simera to proi kai eida ton DM500 nekro. Oute lampakia anamena oute tipota. (oli tin nixta itan anoixtos). Episis sto trofodotiko anavosvinei to lampakia toy. Ti lete ... na me brike kamia symfora ;;;
Paidia ta fota sas ... help giati tha skaso simara !!!
Exo Dm500 me gemini 4.60 no bomb & newcamd6.10 b.
Ola kala mexri simera pou ekana flasharisma kai den mporo na kano to gati na paiksei.
Telika an den kaneis backup , ti patas ...
Prepei na symliroso kati allo sto config ;;;
[QUOTE=dj-tom;455981]Paidia ta fota sas ... help giati tha skaso simara !!!
Exo Dm500 me gemini 4.60 no bomb & newcamd6.10 b.
Ola kala mexri simera pou ekana flasharisma kai den mporo na kano to gati na paiksei.
Telika an den kaneis backup , ti patas ...
Prepei na symliroso kati allo sto config ;;;[/QUOTE