Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 74 of 191 FirstFirst ... 244964697273747576798499124174 ... LastLast
Results 731 to 740 of 1906

Thread: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Dreambox - Ολα τα Μοντελλα

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    O Gnisios exei perissotero apo 2 xronia pou den kukloforei. O clonos den paizei gemini panw apo 4.60 an den kanw lathos... Sti xrisi tous einai idioi.
    ti ennoeis otan les oti den paizei gemini (ti einai auto?eimai neos os anafora dreambox).gamma card paizei?euxaristo polu gia ton xrono pou diate8eis gia na mou apantas

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

Gia to dreambox uparxoun kapoia images. Einai sa leitourgiko tou dekti. To perivalon pou tha doulevei o dektis sou .. Yparxoun polla apo auta kai poly aksiopista... To gemini einai ena apo auta alla meta apo kapoia ekdosi nomizw apo 4.60 perieixe mia timebomb pou esvine to bootloader tou dekti otan antilamvanotan oti einai maimou enw stous gnhsious douleve xwris kanena provlima... Kai fysika se simvoulevw na pareis clono giati gnisioi kainourioi den yparxoun apo ton Iounio tou 07.

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by miltossat View Post
    Gia to dreambox uparxoun kapoia images. Einai sa leitourgiko tou dekti. To perivalon pou tha doulevei o dektis sou .. Yparxoun polla apo auta kai poly aksiopista... To gemini einai ena apo auta alla meta apo kapoia ekdosi nomizw apo 4.60 perieixe mia timebomb pou esvine to bootloader tou dekti otan antilamvanotan oti einai maimou enw stous gnhsious douleve xwris kanena provlima... Kai fysika se simvoulevw na pareis clono giati gnisioi kainourioi den yparxoun apo ton Iounio tou 07.
    gamma card kai titan paizei?xreizetai kapoio card reader? an nai to cas3 tis duolabs kanei?

New Member
    Uploads
    0

card reader /dev/tts/0
    no or unknown card inserted
    auto mou bgazei den thn anagnorizei kai to lampaki paramenei kokino panta
    apo th stigmh pou to trfodoto me reuma to to phoenix den menei panta kokino den anavosvinei katholou euxaristw gia thn apanthsh

Banned
    Uploads
    4

exo ena dm500s gnisio kai arketa palio enos filou , kai prospatho na to setaro na paiksei kai me to 4plo diseqc pou exo , sto diseqc einai syndemenes oi theseis A kai b mono .
    mexri stigmis den to exo kataferei na parei sima apo to sat para mono gia 3-4 sec kai meta mou bgazei no signal . to dokimazo me pli , me gemini 4,6 , nabilosat tespa me oti image kykloforei tou to exo perasei . akoma kai to image pou forao se ena maimoudaki 500s pou paizei mia xara , to ekana backup kai tou to perasa pali tzifos ...
    tha ektimiso idietera tis protaseis sas giati exo arxisei kai ta paisrno asxima sto kranio ...
    a to dokimasa se egkatastasi xoris diseqc kai douleuei mia xara ...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    exo ena dm500s gnisio kai arketa palio enos filou , kai prospatho na to setaro na paiksei kai me to 4plo diseqc pou exo , sto diseqc einai syndemenes oi theseis A kai b mono .
    mexri stigmis den to exo kataferei na parei sima apo to sat para mono gia 3-4 sec kai meta mou bgazei no signal . to dokimazo me pli , me gemini 4,6 , nabilosat tespa me oti image kykloforei tou to exo perasei . akoma kai to image pou forao se ena maimoudaki 500s pou paizei mia xara , to ekana backup kai tou to perasa pali tzifos ...
    tha ektimiso idietera tis protaseis sas giati exo arxisei kai ta paisrno asxima sto kranio ...
    a to dokimasa se egkatastasi xoris diseqc kai douleuei mia xara ...
    exw 3 drhforoys astra, hotb, hellas 39. h sin8esi doryforoy einai ,4 doriforoi meso diseqc OPT A/B

Junior Member
    Uploads
    0

to dreambox 500s clone gamma card kai titan paizei?xreizetai kapoio card reader? an nai to cas3 tis duolabs kanei?

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by tsec1 View Post
    exw 3 drhforoys astra, hotb, hellas 39. h sin8esi doryforoy einai ,4 doriforoi meso diseqc OPT A/B
    etsi miazei na douleuei . alla kati den mou apei kala sto f connector

New Member
    Uploads
    0

Angry Re: Dreambox - Ολα τα Μοντελλα

exo enan dm500 clone pou mou xarise enas filos apo tote pou ton pira me image ( PLi Jade3 Enigma1 DM 500) pote pote kolouse argouse o ixos, to enigma apo to pc epeze ligo kai meta terma, aniga to vlc kai eno edixne oti kanei stream den edine ikona tipota, rr apo to enigma ekane alla pali den douleve eprepe na vgalo to reyma. ebala afto to image(new Backup_Gemini_4.60_Non_Bomb_SuperII_Mod_ Borsalino 27.04.09) to opio to dokimasa kai san image einai poli pliris alla ta idia kanei
    sinexizi ta kolimata
    dokimasmeno me
    phoinix programmer me gatoula
    kai home sharing card me gatoula sto spliter
    gates me alla fileta
    ta fota sas plz

kai na rotiso kai kati allo ama kano diktio apo spiti se spiti me wifi 24 dbi kerees einai epikindino na mpoume mesa na koitame ekso

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by arth0ur0s View Post
    exo enan dm500 clone pou mou xarise enas filos apo tote pou ton pira me image ( PLi Jade3 Enigma1 DM 500) pote pote kolouse argouse o ixos, to enigma apo to pc epeze ligo kai meta terma, aniga to vlc kai eno edixne oti kanei stream den edine ikona tipota, rr apo to enigma ekane alla pali den douleve eprepe na vgalo to reyma. ebala afto to image(new Backup_Gemini_4.60_Non_Bomb_SuperII_Mod_ Borsalino 27.04.09) to opio to dokimasa kai san image einai poli pliris alla ta idia kanei
    sinexizi ta kolimata
    dokimasmeno me
    phoinix programmer me gatoula
    kai home sharing card me gatoula sto spliter
    gates me alla fileta
    ta fota sas plz

kai na rotiso kai kati allo ama kano diktio apo spiti se spiti me wifi 24 dbi kerees einai epikindino na mpoume mesa na koitame ekso
    Genika to wifi diktyo lene oti den paizei swsta... alla kai einai kai poli efkolo na sto spasouyn kai na ton pieis kanonika

Sto thema toy image... pws to evales me flash wizard h me to dream up... tha sou elega nba to xanaperaseis mesw null modem cable afou prwta tou peraseis kai to erase.img... me ena aplo google search tha ta vreis doaforetika yparxoyn para poola doriforika forum pou ta exoum

Advertise Here