an to modul cam to thes mono gia ti gamma tote pane se kati ftino ke siguro.pare to zeta cam blue.'forese' tu to telefteo zeta 1.20. exe to sto all cam kai tha ise arxigos.sinergazete apsoga me ti gamma. se afto to cam i karta kani ta au k sta gr k sta cyp.tora gia to modul+dreambox tha su pw 1 polla module cams antimetopizun provlima ston dream.an omos ta 'katharisis' ke milao gia ta pmct ktl. tote synergazonte apsoga.exo to diablo cam. otan tu fortono to telefteo firm kai to vazo sto dream tote o dektis kolaei.otan to kano original synergazete apsoga.me liga logia esy thes mia modul xoris 'extra'.
καλημέρα !!
Αγοράζοντας ενα dm500s χρειάζεται να του περάσουμε κάποια ιδιαίτερα προγράμματα για να νιαουρίσει η γατούλα ???
σε ένα post λίγο ποιο κάτω που ασχολείται ειδικά για τα ονειροκουτία έχει ενα section για image των dreambox (Gemini 4.60 Non Bomb DM500 CCcam 2.1.2 original Mod Borsalino 21.07.09).
Πρέπει να περαστεί αυτό το image για να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το box ? αν ναι πώς το περνάμε το image , με ποιο πρόγραμμα δουλεύμε ???
Ευχαριστώ![]()
Tha sta pw sta grigora
Xreiazese
1) Null modem kalwdio (RS232) einai simantiko na einai NULL
2) to image pou goustareis (prosoxi an exeis klwno, dialekse ena pouy na min exei vomva i kalytera to Pli an den eisai sigouros)
3) to programma DreamUp
Diadikasia
1) Aposyndese ola ta kalwdia apo to kouti kai enwse to me ton ypologisti me to Null kalwdio (MIN valeis trofodotiko)
2) Ksekina to DreamUp kai pata to "Connect". Tha sou vgalei ena minima.
3) Enwse tote to trofodotiko kai to kouti tha sou kelaidisei "Box connected and ready". kati tetoio..
4) Sta deksia patise to "Flash" kai epelekse to image
5) Sto parathiro pou tha sou vgalei pata "Yes".
6) Meta tha deis kai tha enimerwtheis apo to message box otan teliwsei to flassarisma.
Ayto itane.
Elpizw na voithisa...
Pws exafanizoume to 'this service could not be descrambled' otan diavazei tin gatoula??einai spastiko kathe fora pou allazw kanali na to emfanizei sinexeia gia 3 deuterolepta.Ennoeitai oti meta to kanali anoigei..