Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς το εξής.Ο Dm 500 και ο Dm 600 δουλεύουν την γκ@@@α με irdeto module?Κι αν ναι θέλουν ρύθμιση στο cccam όπως στην γνήσια κάρτα?
Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς το εξής.Ο Dm 500 και ο Dm 600 δουλεύουν την γκ@@@α με irdeto module?Κι αν ναι θέλουν ρύθμιση στο cccam όπως στην γνήσια κάρτα?
mboreis na mou sistisis kapoia ilektronika site pou na stelnoun kai kipro?
telika ti prepei na kanw?na agorasw to Infinity USB Smart(http://www.infinityusb.com/default.a...l&productID=12) i oxi?
kai an mboreite na mou peite kai kapoia ilektronika site gia na agorasw.
Καλό μεσημέρι και πάλι ..
Έχω ένα DreamBox 500s τον οποίο flashara με την τελευταία έκδοση απο το PLI,μαζι με το εξωτερικό Phoenix reader.
Έκανα απο μέσα απο το λειτουργικό εγκατάσταση του CCcam 2.1.2, αντικατέστησα απο το /var/etc/CCcam.cfg τις lines που έχει στην 3η σελίδα του topic και στις ρυθμίσεις τίκαρα την επιλογή για την serial port .
ΑΛΛΑ ενώ το led στο dreambox ειναι πράσινο ston reader αναμοσβήνει το κόκκινο led έχωντας την g@mm@ μέσα συνεχίζει να με τρώει το μαύρο σκοτάδι στο μπουκέτο της ακατανόμαστης .
Έχει μια επιλογή στις ρυθμίσεις για card info πατώντας το συνεχόμενες φορές αναγνορίζει το εξωτερικό reader και την κάρτα και ανοίγει το σήμα το οποίο όμως κρατάει 15-20 δευτερόλεπτα το πολύ και μετά παγώνει η εικόνα . πατώνας πάλι στο card info δείχνει ότι το reader /dev/tts/0 δεν έχει μέσα κάρτα !!! (μάλλον και γι αυτό παγώνει η εικόνα) , αν επιμείνω πατώντας το card info 3-4 φορές συνεχόμενα ξαναδιαβάζει την κάρτα και επανέρχεται το σήμα πάλι για λίγα δευτερόλεπτα .
Καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει ή πως μπορώ να ξεπεράσω αυτό το πρόβλημα??
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!
kαλησπερα παιδια,εχω παραγγειλει ενα 500ακι κ αφου θα το εχω αυριο-μεθαυριο στα χερια μου εχω μερικες αποριες..σημειωτον οτι ειμαι νεος στο αθλημα κ ειναι το 1ο μου dm(πως λεμε ειναι η πρωτη μου φορα?).
καταρχας τα διαφορα image τι διαφορες εχουν κ ποιο ειναι το καταληλοτερο για αρχαριο χρηστη? με ενδιαφερουν οι γατουλες k to cs..ευχαριστω πολυ