pli to eixa perasi ego paliotera sto filo mou me null kai prota erase image to gemini to ekana flash apo diktio prosfata
sto wifi share keys ti provlima exei ?
pli to eixa perasi ego paliotera sto filo mou me null kai prota erase image to gemini to ekana flash apo diktio prosfata
sto wifi share keys ti provlima exei ?
Kai ti fovasai ? tha mpei o novatzis sto router sou tha vrei oti exeis ena access point syndemeno sto dreambox tou diplanou kai tha sou kanei kataggelia ??? Ti leme re paidia edw.... Kai to wifi paizei mia xara an exei kalo sima...
Osos afora to na deis eikona sto pc sou i kalyteri lysi kata ti gnwmi mou itan me pli jade nomize, opws episis to exw dei na paizei teleia kai me edg nemesis 4.4 einai na exeis sto pc sou to vlc 0.86f kai na paizeis me to web-x tv sto browser tou dekti...
ok tha ksana allakso image kai tha sas po
exete kapio na protinete elafri
Καινούργια αναβάθμιση κυκλοφόρησε για την ναυαρχίδα της Edision, τον ARGUS VIP:
* ARGUS VIP-16.10.2009
Να θυμίσουμε ότι η πρώτη παρουσίαση έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για την ναυαρχίδα ARGUS VIP της Edision έγινε (24/07/2009) μέσα από το Satleo.gr. Kαλή επιτυχία!
download:edo
να πω εδω οτι στον 500αρι δουλευει κανονικοτατα η τιτα με εξωτερικο phoenix reader (cccam & pli), ενω στον 800 αρι δεν υπαρχει φως ακομα με αυτα τα υλικα.
καποιος φιλος ειπε εδω οτι με newcs ισως παιζει και με smargo usb reader ..
αν καποιος φιλος βρει κατι αλλο για 800αρι τον ευχαριστουμε πολυ![]()
Μήπως μπορει κανείς να μου πει γιατί ο dream 7020Si , τραβαει ζορια με module irdeto και γατακι?
Κάνει πολλά σπασίματα στην εικόνα.....
Υπάρχει λύση ή όχι ?
και σε μενα στον 500αρι κανει σπασιματα και κολληματ κυριως τα κυπριακα ομως...
Το μόνο που δεν εχω δοκιμασει σε image ειναι το pli.....
δεν νομίζω όμως οτι έχει να κανει με image , γιατι το κάνει αυτο ακόμη και με το original που ειχε .
Τα σπασίματα στην εικόνα τα κανει και δίχως να υπάρχει κάρτα στη μοντούλα, τα κανει ακόμη και σε ελευθερα καναλια.....