ξέρει κάποιος? :d
κάπου είδα για remote managment στον DM600 , ξέρει κάποιος που βάζω το port για να το κάνω και forward να έχω διαχείριση μέσω web? κάτι ακόμα τις αλλαγές στο CCcam.conf σίγουρα τις διαβάζει όταν εσύ κάνεις save το αρχείο? ή πρέπει να έχουμε ενεργοποιημένο κάτι πρώτα για να το διαβάζει σε κάθε αλλαγή μας?
Ευχαριστώ.
Μενου - εγκατασταση - ρυθμισεις συστηματος - ρυθμισεις WEB (αυτα αν εχεις Pli). καπου αναλογα ειναι και στα αλλα..
καλο ειναι να βαλεις static ip στον DM600 και να ορισεις μια πορτα πχ 8080 (default ειναι η 80).
πας στο router σου μετα και κανεις forward την πορτα αυτη στην ip του DM600.
αν δεν ειχεις static ip στο internet, ανοιξε εναν λ.σμο στο dyndns και βαλτο στο router σου για να μπορεις απομακρυσμενα να μπαινεις.
οταν κανεις αλλαγη στο cccam καλο ειναι να κανεις επανεκινηση το cam. ή καλυτερα κανε επανεκινηση ολο τον DM600 γιατι ειναι και μυστηριος λιγο..
δοκιμασε και αυτο.. θα σε βολεψει. http://www.mediafire.com/?mgmzyltd5jm
ναι gg όλα τα άλλα thnx για το port change απλά ήθελα μέσω ftp να το κάνω γιατί είμαι away from home από το τηλεκοντρόλ εντάξει.. thnks !! :D
ξέρει κανείς που κάνω edit την Priority και Ignore list?
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.
Προειδοποίηση για gemini 4.60 image που αναφέρετε σε ελληνικ forum για χρήση σε dreambox 500s.Το χρησιμοποίησα και δυστυχώς το μηχάνημα πάγωσε.Κάθε προσπάθεια που έκανα να συνδέθω μέσω RS 232 στο DREAMUP απέτυχε.Το μηχανάκι μάλλον θα το χρησιμοποιήσω σαν στόχο στην επόμενη βολή του τάγματος εθνοφυλακής για να δω αν είναι αλεξίσφαιρο.
στον Server του Gemini δεν υπάρχει το newcamd525 emu?
an exeis to cas3 ftiaxnei.an oxi mporeis na to pas se katasthma pou asxoleitai kai me ~50euro sto ftiaxnoun aytoi
akoma pezei to timebomb??ayto htan perysi
Το Gemini καθώς επίσης και άλλα images (όχι όλα) εχουν ενεργοποιημένο μέσα τo Timebomb. Το Gemini συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά είναι από το 4.30 και μετά. @wz1 Το μηχανάκι σου είναι 1ον κλώνος (οπότε αν στο πούλησαν για κανονικό, πας και το αλλάζεις και 2ον έχει γίνει bricked.
Η λύση είναι JTAG και τα κατάλληλα προγραμματάκια που επιτρέπουν να περάστει ο boot loader και πάλι στο 500αράκι. Απαιτείται η χρήση καλωδίου είτε ιδιο-κατασκευή, είτε έτοιμο (σπάνια μεν αλλά υπάρχουν στο εμπόριο). Δεν είμαι σίγουρος για το CAS3 καθώς νομίζω οτι το JTAG που έχει είναι για 70ΧΧ σειρά και για 56ΧΧ και όχι για 5ΧΧ (νομίζω!!!). Απο εκεί και έπειτα, πρέπει να λύσεις τελείως το μηχανάκι καθώς το ιδιοκατασκευή καλώδιο δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 15cm για να λειτουργήσει μιας και είναι παθητικό καλώδιο (χωρίς δικό του ρεύμα) από την παράλληλη πόρτα του PC.
Εδώ είναι κάποιες εικόνες από δική μου κατασκευή... Πρόσεξε στις φωτογραφίες τις κολλήσεις ΕΠΑΝΩ στην πλακέτα... Αν δεν το έχεις...καλύτερα να το δώσεις αλλού να στο κάνουν...
Καλή επιτυχία...
Roulitsas exeis dikio,eida to manual tou cas kai anaferei mono ta montela pou les.opote paei gia jtag.dyskola ta pragmata,8elei ypomonh akribeia kai sta8ero xeri.
phga na kanw kati antistoixo se ena mobo asus gia epanengrafh bios kai to katestrepsa entelws.otan htan arga hdh eida oti exa balei se la8os pin 1 apo ta kalwdia pou phgenan sthn paralhlh..
oso gia katasthmata enas gnwstos plhrwse 50e(tote ta dinane 120 kenouria) na tou to flasharoune perysi pou egine to mpam kai xalasane ola to dm 500 monkey.meta tou balame ena gemini nobomb h kapws etsi kai akoma pezei mia xara