καλα στον 500αρη πως γινεται να το κανεις να εχει δικτυο ασυρματα;
αφου δεν εχει usb
--------------------------------------
Ennoei me access point fernei exodo ethernet ekei...
καλα στον 500αρη πως γινεται να το κανεις να εχει δικτυο ασυρματα;
αφου δεν εχει usb
--------------------------------------
Ennoei me access point fernei exodo ethernet ekei...
padia kalispera mia boi8is mou ta tina3e o skliros tou dreambox tou ebala ena kainourgio tou ekanana format mesa apo to dreambox kai mou leei divice not mount>?kai den mporo na grapso mporei kapoios na me boi8isei thanks
telika psaxontas ligo sto net brika oti to thomson exei thema kai den goustarei tetoious clients opote , trypanaki kalodiaki kai ola kala .
etsi tha to kano telika , exo brei kai ena free wi-fi enos geitona kai to ap koumponei karfi me mac ....
tha to peraso kai apo ena kineziko proxy gia asfaleia . . . lol
Kalispera stin parea.Akouste pedia ti mou simweni.Exo 2 gamma kartes ke 1 gnisia nova.Exo mia dreambox 800 HD.Prin mia ewdomada tin pira.Lipon Opiadipote karta ke na walis mesa sto receiver i dream tis anagnorizi.Ke afto to wlepis otan patas prota to (prasino koumbi/Green Panel) meta patas to (kokino koumbi/CCcam I)ke telos patas sto (Entitlements).Eki mesa sou dini tis plirofories tis kartas.Tora exo mia gamma pou doulewi ke i ali ine klisti.7F.(exo ke ena topfield 4000 ke wlepo).To parakseno ine oti oles tis kartes mou tis anagnorizi ala tin moni karta pou den anagnorizi ine i gamma pou tin exo aniksi.Aftin molis tin walo sto topfield doulewi kanonika.Eno tin klisti tin gama tin anagnorizi.Ke tin gnisia tis nova tin anagnorizi.Mou etixe gia 2 lepta na mou anagnorisi tin gama afti pou aniksa ala meta tipota.Eno tin klisti tin anagnorizi.Mpori kapios na mou to eksigisi giati afto to koufo?
έχω πράσινο λαμπάκι αλλά δε το βλέπει το dream up.Γιατι?
padia kalimera mia boi8is mou ta tina3e o skliros tou dreambox tou ebala ena kainourgio tou ekanana format mesa apo to dreambox kai mou leei divice not mount>?kai den mporo na grapso mporei kapoios na me boi8isei thanks