κοιτα κακα τα ψέματα...η κάρτα αφου δουλευε σαν v4 και δεν ηταν κάτι διαφορετικό απο την γάτα(επι της ουσίας) ήταν αναποφευκτο να "ψωφίσει" αν θέλαν να φτιάξουν κάρτα που να πουλάει...να φτιάχναν μια 5.7 να πάιρνει 0010 και να σου πω εγω πόσοι θα την πέρναν(κ γω μέσα).
Τώρα να πασάρουν κάρτα V4(κ καλά 5.3...ούτε καν) εεεε ντακςςςςς η γνώμη μου ότι δεν σταματησαν αυτοι την υποστήριξη,αλλά η "κυρία"...αυτοι απλά εκ των πραγμάτων δεν μπορουσαν να παρέχουν υποστήριξη, γι'αυτο κ απέτυχε το όλο θέμα ΤΙΤΑ.
τώρα η υποστήριξη...όπως κ να το κάνεις είναι λαχείο! δεν υπογραφεις κ κανα συμβολαιο...
οψόμεθα....εγώ αν δεν δώ 5.7(όχι στα λόγια) δεν δίνω ευρώ.
@Xaniaras ntaksss ..kouventa na ginetai :P
kalhnyxtes boy
kalhnyxtes sthn koinothta
koita ti kathomaste kai leme sthn kidia..... xaxaxaxa
lipon as doyleye opos ithele as to legan omos einai v4 kai ayth alla tha paei gia ligo parapanw (poy pali psemata tha itan) giati h gata pezei akomh kai den thelw na akoyw istories gnomh moy einai!!! alla ok pige tosa xronia na mhn eimaste kai pleonektes na bgaloyn pali kanena franko pali to katalabenoyme alla oxi tetoia koroidia...
Re paidia kserete ti thymithika?
Pou einai autos o "gammata" pou tin eihe kanei tatouaz kai sto koutelo???
An diavazeis megale, pou sigoura diavazeis... perna na mas peis ta kalanta
mmmm... ektos an treheis kai den ftaneis![]()
χαχ0αχ0αχ0 που τον θυμήθηκες...όπως έστρωσε θα κοιμηθεί!
Πάρτε ΤΙΤΑ πάρτα ΤΙΤΑ....μας είχε ζαλίσει!!!
Μερικοί άνθρωποι δυστυχώς δεν σώζονται με τίποτα....
Αντε τωρα και καλα 40....εγω παντως ηπια και 2 κονιακ(οπως συνιθιζεται στις κηδειες)στην υγεια της......
AX wraios ypnos.... me toso skotini nykta panta koimame kala sta ba8eia skotadia kali sas hmera kai na xamogelate...
Telika pios mporei na me apantisei?????
Pia karta apo ts dio...H tita h Gamma????
Xyni kalitera to ximona ta para8ira sta aftokinita, to xionoi......
Πάντως τα περί αναβάθμισης του OS της tita που αναφέρθηκαν προχθές (kokoko7 και άλλοι) και χθες (my8os76) δείχνουν να αληθεύουν.
Ο προμηθευτής ενός φίλου μου τον ειδοποίησε να πάει την κάρτα του για αναβάθμιση την άλλη εβδομάδα.
Χρέωση;; 20€!!!
Και μετά θα παίζει κανονικά του είπε.
Για να δούμε...