απο την πρωτη μερα που βγηκε αυτη η καρτα εγραψαν μερικοι και ελεγαν για το τι ειναι, και οτι τα αρχεια της ειναι απο np αρχεια της γκαμα. και εγω σας το ελεγα εδω κα μηνες. αλλα εσυ φιλτατε το μυαλο σου ηταν μονο στο θεμα με τα αρχεια, να πας να τσιμπας το αρχειακη και να την κανεις. τωρα λοιπον και εσυ και καποιοι αλλοι μην ζητατε και τα ρεστα.
ΥΓ:μεχρη και τραγουδακια με υπονοουμενα σας ανεβασα αλλα εσεις που να τα πιασετε αυτα χαχαχαχααχ
ayta ta peri tsimpas to arxeiaki kai feygeis na ta peis se kanenan allo file mou.ftanei pia ayth h karamela.egw den grafw kathe mera oti nanai gia na fenetai oti exw kanei polla post.kapioi file moy ta legane nai den diafwnw alla oi perisoteroi kai malista kai mod edw mesa htan yper tis tita.ekanes ena stiky(prosoxh se osous theloun na agorasoun tita),giati to ekanes twra kai oxi prin 3-4 mhnes?den zhtaw ta resta epaixa kai exasa.apla apanthse moy poy aposkopei sto na ginei ena sticky twra kai oxi prin apo 3-4 mhnes afoy to xerate oti ton maio tha klisei kai h tita.
file tzimako to xerw oti peksame kai xasame.etsi einai ayta ta pragmata kai to kserw.alla mhm leme kai oti theloyme.merikoi edw mesa mas doylepsan psilo gazi,ayto lew.opios katalabe katalabe!!
για να μην αγορασουν και την πατησουν και αλλοι. ηταν απο μερους μου η τελευταια προσπαθεια για να επιστησω την προσοχη.
αλλα πρην ξεκηνας να γραφης κατι, αντε διαβασε τα ποστ μου να δεις απο ποτε τα χωνω στην τιτα και μετα ελα να μου πεις για το θεμα stiky το δικο μου. και για να σε πληροφορησω δεν το εκανα εγω stiky αλλα οι αλλοι supermods και mods το εκαναν.
ΥΓ:για αυτο σου λεω οτι δεν διαβαζες τιποτα απο τα οσα γραφαμε εδω μεσα, αλλα κοιταγες σε αλλα θεματα. γιατι αν διαβαζες θα ειχες προσεξει και τα δικα μου ποστ και του snakie και αλλων πολλων
ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΗΡΕΜΗΣΤΕ
Καποιοι θα χαρουν αν τσακωνομαστε εδω μεσα.
Εμεις θα ειμαστε εδω και αυριο.Αυτοι οχι.
Φιλικα Τζιμακος![]()