Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 52 of 101 FirstFirst ... 22742475051525354576277 ... LastLast
Results 511 to 520 of 1010

Thread: Titanium 3A - Συζητησεις 02

Banned
    Uploads
    0

Re: Titanium 3A

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    δεν τσακωνομαστε απλα συζηταμε
    Καμια αντιρηση φιλε καλησπερα.
    Επισης πολυ σωστα ειπες για το ποιοι εκαναν οτι εκαναν.
    Πολλα παιδια ειναι σαλταρισμενα γιατι εχασαν λεφτα και εχουν δικιο καπου.
    Ολα καλα και το ξαναλεω εμεις εδω θα ειμαστε και αυριο καποιοι αλλοι οχι/
    Φιλικα Τζιμακος

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

a esy moy fenete den katalabaineis?kserw poly kala ti egrafes esy kai kapioi alloi.egw den kathgorw esena proswpika.apla moy kanei entypwsei giati enw to kserate den to kanate tote?an thes na matheis an diabazw h oxi(einai diko mou thema kai den tha dwsw anafora se kanenan ti kanw)mporw na soy pw kai pios mod edw mesa htan yper tis tita kai elege oti h gamma telos erxete h tita(me liga logia afhne ton kosmo na pistebei oti h tita einai o antikatastaths ths gamma).kai opios thelei na mathei as paei stis arxes toy ioylioy na diabasei kai tha katalabei.kai oson afora to(για να μην αγορασουν και την πατησουν και αλλοι) poly kala ekanes,alla perimenate na agorasei para poly kosmos gia na to phte xekathara.an ayto to sticky ginotan prin kanena trimhno tha thn patousan ligoteroi,ayto lew

New Member
    Uploads
    0

kalispera ime kainourios sto forum akou omos apo allous oti atoma apo stuttgarti frankfurti kai apo allou anoihoun tis kartes ti na po????

New Member
    Uploads
    0

akousate tipota esys

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Tzimakos View Post
    Καμια αντιρηση φιλε καλησπερα.
    Επισης πολυ σωστα ειπες για το ποιοι εκαναν οτι εκαναν.
    Πολλα παιδια ειναι σαλταρισμενα γιατι εχασαν λεφτα και εχουν δικιο καπου.
    Ολα καλα και το ξαναλεω εμεις εδω θα ειμαστε και αυριο καποιοι αλλοι οχι/
    Φιλικα Τζιμακος
    +10000000000000

Member
    Uploads
    4

Καλησπερα παιδια,μου επιτρεπετε να πω κι εγω την αποψη μου για το θεμα?ασχολουμαι με το χομπυ αυτο πανω απο 10-12 χρονια και θαθελα να πω οτι οταν καποιος αγοραζει μια οτιδηποτε καρτα για να βλεπει τβ<ετσι>, τοτε πρεπει να γνωριζει εκ των προτερων οτι ισως αυριο δεν θα δουλευει η καρτα του..αυτο πρεπει να του το πει πρωτα πρωτα ο φιλος του και προμηθευτης δορυφορικων του....Επειδη ομως καποιοι εβγαζαν χρηματα απο αυτο τωρα μαλλον εχουν προβλημα(προς Θεου δεν τους κατακρινω,καλα εκαναν).Ο δικος μου φιλος που μου πουλαει δορυφορικα πραματα,δεκτες,καμς κλπ,ειναι ο πρωτος που εχει χασιμο γιατι δεν θα χρειαστει να αγορασω αλλο δεκτη και μαζι αλλη καρτα η καμ,και δεν πιστευω οτι εγω ειμαι ο μονος που θα το κανει αυτο....Εξαλλου υπαρχουν αρκετα και πολυ αξιολογα πακετα καναλιων σε αλλους δορυφορους που υπερκαλυπτουν τους χομπυστες,γιατι η αβον δεν εχει και τιποτα σπουδαιο εδω που τα λεμε εκτος απο το πρωταθλημα ποδοσφαιρου...λυπαμαι μονο τους Ελληνες του εξωτερικου που θα αποκοπουν εντελως απο την πατριδα τηλεοπτικως...επειδη λοιπον τα 100 ευρω αυτη την εποχη δεν περισσευουν απο κανενα,επειδη τα μαγαζια με τα ηλεκτρονικα δεν εχουν δουλεια,πιστευω οτι δεν τους συμφερει με τιποτα να χασουν το μεροκαμματο τους....ας κανουμε λοιπον λιγο υπομονη....περιμενοντας την οποια αναβαθμιση των καρτων και τα νεα αρχεια...Προσωπικα θα δω τον ΠΑΟΚ στο Αρενα σπορ 3 το Βουλγαρικο και θα ακουσω σπικαζ απο το ραδιο...:-p

Senior Member
    Uploads
    0

palikaria kalispera mipos mporoyme na doyme ton paok simera me kapoio tropo ektos apo noba pezei se alo kanali

Senior Member
    Uploads
    0

to arena sport to pianoyme me oloys toys dektes i xreiazete kati na exie parapano o doriforikos dektis?

Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by gregori2000 View Post
    to arena sport to pianoyme me oloys toys dektes i xreiazete kati na exie parapano o doriforikos dektis?
    Παληκαρε το αρενα σπορ3 ειναι αυτο στον Ελλας σατ στις 39αν. και ανοιγει με την γ###α καρτα και το αρχειο που υπαρχει εδω στην αναλογη περιοχη του φορουμ...

Senior Member ELPAN's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    καλο ειναι φιλε μου πριν ανεβαζουμε κατι να το τεσταρουμε πρωτα αν παιζει η οχι. αυτα που ανεβασες εχουν ψοφησει απο τοτε που βγηκαν. 100 και εχουν βγει μονο το 2010 και ολα ειναι πεθαμενα. τι λες μα αρχηζουμε να τα ανεβαζουμε ολα;;;
    prin to anevaso file moy to episimana oti to exo dokimasei kai den moy doylepse kai zitisa kai tin adeia na to anevaso?

Advertise Here