Καλημέρα σε όλους.
Αυτοί που ξέρουν ας απαντήσουν, μπορεί με αναβάθμηση του os της κάρτας να σωθεί ?
kalimera se oloys apola ta files poy anebikan gia tin titan pio einai pithanotero na kratisei parapano pio na fortoso apola?
αδερφε οσα ανεβηκαν τις τελευταιες 4 μερες βασιζονται στο ιδιο αρα οποιο και να βαλεις μαζι θα πεθανουν ολα
Παιδια δεν προκειται να βγει καινουργια καρτα, εκτος και το θελησει η ιδια η irdeto
Οταν θα θελησει να τα ξαναπαρει απο την αβον, κανενα εξαμηνο πριν, θα δωσει στα παλικαρια μας το παραθυρακι και θα καθετε να αγναντευει........
Πες τε μου εσεις απο ποτε ειχε τη δυνατοτητα να κοψει ολες τις καρτουλες η irdeto και δεν το εκανε. Εγω θα σας πω το πολυ ενα χρονο μετα τις μαζικη πωληση των γατιων
Ποτε το εκανε? Μολις ανανεωσε την συμβαση με την κυρια (15 Απριλιου), αντιο γατακια.......!!!!
Υ.Γ. Προσωπικη αποψη........ο καιρος θα δειξει!!!
ετσι ακιβoς ειναι φιλε μου. και ασε να νομiζει ο καθε προγραματιστης και ο καθε χακερας οτι μπορει να σπασει καποια κωδικοποιηση. μονοι τους τα δινουν ειτε οι εταιρειες κωδικοποιησης, ειτε οι εταιρειες συνδρομητικων πακετων με σκοπο να εκβιαση η μια την αλλη. απλο παραδειγμα και το γαλλικο πακετο στον αστρα. με το που το εδωσαν στις καρτες milenium και omnia. αμεσως συμφωνησαν οι δυο πλευρες να προχωρησου στην viaccess ver4
Και τα παιρνουν απο τις εταιριες συνδρ. πακετων τα παιρνουν και διπλα απο τις καρτες. Αυτοι εχουν το μαχαιρι εχουν και το πεπονι.
Δεσανε και τα σκυλακια τους, και ασε να γραφουν σε αλλα forum οτι 8α παιζει μεχρι τον Νοε-Δεκ. Αρχεια γιοκ.
ti lete,aurio to mesimeri tha paizei kamia?
gt kathe deutera exoume panuguri.
banana card me ta ola tis telika
ονομα κ πραγμα.
χαχαχαχαχα