un perdor tas nga ky i riu(grija me dy koka) i digitalb
un perdor tas nga ky i riu(grija me dy koka) i digitalb
Frekuencat e Blusatcom i ke te gjitha te ky link ketu
tani qe te perfitosh sinjal te mire duhet te punosh me kete kanal frekuence
Channel MAD TV Bulgaria / TP 10956 / Pol V / SR 4123 / FEC 7/8
Kjo eshte frekuenca pare, une kam marre kete kanal/frekuence si pike referimi, nqs ketije kanali i nxjer 60/65% kualitet Arenen do e kesh me sinjal ne TV tend.
Ky sat ka shume veshtiresi per te nxjere sinjal te mjaftueshem, kapet por nuk ka sinjal te forte edhe pse duket qe europen e mbulon totalisht, tasi 90/100cm per kete pozicion ka veshtiresi dhe kjo zgjidhet duke punuar shume me koken e sacit, tasin majtas djathtas dhe kendin larte poshte. Thjesht do pak vemendje, qetesi dhe ja del.
Persh!
frekuenca e mad tv bul e ka sinjalin 63% ose 65% gjithashtu dhe dhe arena sport.kurse asnje nga frekuencat e bulsat nuk ka sinjal(
Frequency 1: 12.524 Ghz Horizontal
Frequency 2: 12.565 Ghz Horizontal
Frequency 3: 12.647 Ghz Horizontal
Frequency 4: 12.688 Ghz Horizontal
Symbol Rate: 30,000
FEC: 7/8
Frequency 5: 11.012 GHz Vertical
Symbol Rate: 30,000
FEC: 3/4)
nqs arena sport ka sinjal 63 / 65 % cudi qe blusatcom paketa ska sinjal, sepse arena eshte pjese e blusatcom, mos e ngatarron encrypted signal me no signal? dhe mbase se ke hapur kanalin me celsin perkates? se spo e kuptoj kur thua kam sinjal ke arena 63% dhe jo ke blusatcom.
ato frekuenca qe shkruajta me lart ska asnjera sinjal.kodet e bulsatcom i kam futur dhe arenat me hapen pervec arena1 qe ka kodifikim tjeter
ok ne rregull e kuptova, rendesi paska qe arenat i paske hapur,
tani frekuenca 11012 nuk mund ta shikosh nqs nuk e ke aparatin HD MPEG4 K
kjo e ka arsyen pse nuk shikohet, nqs nuk je ne djeni....
por me vjen cudi me ato te tjerat qe normalisht duhet te dalin, sepse jane te te njejtes zone mbulimi dhe nqs arrihet arena duhet pa tjeter te arrihen dhe ato.
po sikur ta kthesht aparatin ne gjendje fillestare (dmth factory reset)? mbase rregullon ndonje gje.
nuk di si ta shpjegoj kete fenomen, ka dicka te brendshme aty tek ty.
e njejta gje ndodh me echolinkun tim arena ka sinjal mbi 40 kurse arena fare
une mendoj se aparati genjen kur vjen puna ke numri % kualitetit, po te marresh nje aparat tjeter jam i sigurte qe do tregoj shifer tjeter dhe kjo shifer mund te jete edhe me e ulet, gjera te tilla me ndodhin mua dhe te tjerve qe provojne dy apo tre aparate. Duhet forcuar sinjali duke gjetur frekuencen me te dobet, duhet ti behet kontroll kabullit tek fishat gjithashtu kabulli duhet te jete i lire nga tasi deri ne aparat jo i futur neper mure si telat e korrentit, ndikon shume koka, nje koke e mire me db(decibel te ulet) ben shume pune, diseqc nqs egziston mos te jete i expozuar ne shi. duhen pare disa parametra kur vje puna kur skemi sinjal te mire, por keto eleminohen vete me nje tas te madh prsh nje 1.65cm kush ka tas te tille ka eleminuar 70% te problemeve.
KONKLUZIONI SHIFRA NE APARAT "NUMERI NUK ESHTE I SAKTE" kete gje e kemi prekur dhe ne tema te tjera.
Kam nje starsat 7300 super pa usb. Si tja bej qe ti fus firwall ku eshte bulsat dhe nova cy.
Shkruhet firmeware jo firewall se nuk eshte pc!!!!
Ca ali e ke ?dmth ali a ali b ali c>?>>>
ME SA DI UNE DUHET TE JETE ALI E