kam nje pyetje,para disa ditesh u hapen supersport6,7,8.supersport 6,7 mua me hapen kurse spersport8 me jep vetem logon e supersportit,dmth nuk jep ndeshje.klm te gjithe
kam nje pyetje,para disa ditesh u hapen supersport6,7,8.supersport 6,7 mua me hapen kurse spersport8 me jep vetem logon e supersportit,dmth nuk jep ndeshje.klm te gjithe
Kam degjuar se ky lloj aparati(StarsatSR-X7300USB)hap dhe Sport Italia1,2.Nese eshte e vertete,ju lutem na dergoni kodet!
Me respekt,JURISTI!
Prsh te gjitheve
Kam nje aparat Starsat SR-X50CU ULTRA. Nuk e di nese mund ti hap me kete aparat kanalet kosovare te SS 6,7,8. Nqs po, si duhet te veproj.
Flm.
si i behet Edit kanaleve te Ss 6.7.8 ne Eutel w2 ? Kam apara starsat 3200 cu .
Ju lutem a di te me thote njeri se cfare kampionatesh dhe ne cfare stacionesh mund te shoh me nje aparat starsat 50cu?
Persh.. dhe pune te mbare.
Dy pyetje kam dhe nese mundet dikush te me ktheje nje pergjigje.
Kam star sat 6200 me program truman a mund te editohen kanatet e supersport 6,7,8 dhe si.
Po bulsat a mund te shikohet? Nese po postoni programin e fundit.
Faleminderit dhe shume respekt.
Per momentin me kete aparat mund te hapesh te gjitha kanalet qe trasmetojne ne kodifikimin Biss--mire eshte ta kthesh nga sateliti turksat 42 est,kampionatet qe transeton jane Kanal A--Francez free ,Trt1-3 Trt HD ne biss kampionatin gjerman,Ntv Ntv spor--biss Kampionatin Spanjoll,Idman ne Biss Anglez,ke dhe kanale te tjere qe transmetojne futboll--Champions,Europa League ,Star tv,Rustavi 2, 1gjeorgjia,Rah-e-farda,Aztv,Ictimai,Beyaz-hollandez free,+kanalet Super Sport 6,7,8 ne eutelsat W2 16 est duke ndryshuar pid audio pid video si e ka shpeguar fiku keto kanale kane transmetuar ndeshje nga kampionati Anglez,Italian,Champions,Europa League